Парти за рождения ден на Елвис Пресли

Почитат Краля на рокендрола на 8 януари
0
Парти за рождения ден на Елвис Пресли
Снимка: The Smugglers Collective

The Smugglers Collective и Rockabilly.bg ще отбележат подобаващо рождения ден на Елвис Пресли с тематично парти.

Пионерите на винтидж събитията в България - The Smugglers Collective, и порталът за рокендрол култура обединяват за пръв път сили за едно много специално събитие за всички фенове на музиката от 50-те години на миналия век.
 
Вечерта на 8 януари ще бъде посветена на един от най-големите и влиятелни музиканти, живели някога, а мястото ще бъде клуб Алкохол. Почитателите на Елвис ги очаква музикална селекция от парчета на Краля на рокендрола, сред които редки и не толкова познати на широката публика. Феновете на Елвис ще разкършат крака както на хитовете му от ранните години в Sun Studio като That's All Right Mama, Good Rockin' Tonight, Blue Moon of Kentucky, Milkcow Blues Boogie, така и на легендарни записи, достигнали мултиплатинен статус - Heartbreak Hotel, Don't Be Cruel, Jailhouse Rock и Hound Dog.

Това е само малка част от необятното творчество на Елвис Пресли, който през целия си живот е записал 711 парчета, изнесъл е над 1100 концерта и продължава да бъде най-продавания изпълнител в света 37 години след смъртта си.

В клуба ще се прожектират и филми, в които Елвис влиза в ролята си на актьор, както и архивни записи от негови концерти и телевизионни изпълнения. Билети за партито ще се продават единствено на входа на клуба, цената е 5 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe