Megadeth идват на 7 юли, забиват в "Универсиада"

Първите 200 билета ще са на промоционална цена от 55 лв.
26 яну 2016 12:37, Александър Попов
76
Megadeth идват на 7 юли, забиват в "Универсиада"
Дейв Мъстейн. Снимка: М.Е. Мюзик

Една от най-влиятелните метъл групи на нашето време - Megadeth, идва за концерт у нас на 7 юли, съобщиха организаторите от М.Е. Music. Бандата, начело с Дейв Мъстейн, ще забие в столичната зала "Универсиада".

Билетите могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg, като продажбата им стартира в 10:00 ч. на 27 януари, сряда.

Първите 200  билета ще бъдат на промоционална цена от 55 лв., а след тяхното изчерпване редовната цена ще бъде 65 лв.

Ще им 200 броя билети Priority Access по 75 лв., като притежателите им ще бъдат допуснати в залата в деня на концерта 15 минути по-рано от останалата публика. 70 броя ВИП билети по 80 лв. пък са за ложата на зала Универсиада.

Megadeth е основана през 1983 г. в Сан Франциско. Лице на бандата, създател и основен композитор е Дейв Мъстейн. Заедно с Metallica, Slayer и Anthrax са част от "Голямата четворка".

За своята над 30-годишна кариера групата издава 15 студийни албума, 5 от които – платитени, реализира над 50 милиона продажби на пет континента, прави десетки суперуспешни турнета и печели заклети фенове в цял свят.

Сред емблематичните за бандата парчета са "Symphony of Destruction", "Hangar 18", "Peace Sells", “Rust In Peace..." и др.

Само преди броени дни, на 22 януари, излезе и последният 15-ти албум на групата – "Dystopia". Това е студийният дебют на новия китарист на Megadeth Кико Лурейро, свирил до скоро в бразилската прогресив банда Angra. Другото ново лице в групата е барабанистът Крис Адлър, познат на публиката от Lamb Of God.

В подкрепа на "Dystopia" Megadeth тръгват на голямо световно турне, което стратира през февруари от Далас, САЩ. Европейската му част ще бъде открита в началото на юни с шоу в Милано, а само месец по-късно българската публика ще види легендарната банда на живо и у нас.

Очаква се Megadeth да пристигнат у нас в състав Дейв Мъстейн – вокал, китара, Дейвид Елефсън – бас, Кико Лурейро – китара и Крис Адлър – барабани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: Megadeth
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
3
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
Корин, изпусна една песен на Диму Боргиър - казва се "Tormentor of Christian souls", специално поздравче за християнската ти мила душица с нея! Текстът може и да не го превеждаш, дори лейбълът, който ги издаваше тогава, отказа да публикува текста. :) Учи си Библията наизуст и чакай второто пришествие.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам тук се е развихрил един проповедник и плюе, ли плюе по всичко! Прави ми впечатление обаче, че такива набожни люде не се подвизават с такава жар в статиите, описващи престъпленията на "светите отци", далаверите на църквата, педофилските скандали и пр. и пр. "По делата им ще ги познаете" е казал Иисус в Библията и е бил прав! Забраната на разума, забраната на критиката на "светата" институцията на църквата, забраната на знанието... Дали са богоугодни или са угодни на църковните водачи?
37
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Що се отнася до мен - аз съм един недостоен последовател на Христовото учение което е Божие учение. Аз много греша, но се надявам все пак на Божията милост която Бог има към тези които Му се уповават и които пазят вярата в Господа Иисуса Христа Неговия Възлюбен Син. Вярвям в Словото Божие което е в Библията повече отколкото на човешки ечения и църковни доктрини които са в разрез с Него. Може да се каже, че съм вярващ в Словото Божие християнин, по милост част от тялото Христово.
36
2
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Когато Джоунс пита Дейв Мустейн който твърди че е станал християнин и иска да изобличи новия световен ред: кой е на върха на пирамидата с окото? Това дяволът ли е? Дейв мълчи. По делата им ще ги познаете казва Господа Иисуса Христа. Хора послушайте ме, предупреждавам ви най-сърдечно защото не искам да се озовете в мъки в геената защото сте станали плячка на лъжите на дявола който иска да ви погуби понеже сам е погубен. Недейте се доверява сляпо на идоли, проверете това което съм ви писъл.
35
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
До 21 и други които не вярватКакто БОГ съществува така съществува и злото - царството на мрака на тази земя, начело на което е принцът на въздушната власт - дявола, заедно с падналите ангели и множество демони. Разбира се всички те са в Божиите ръце, но представляват опасност за хората чрез подлъгване да попаднат и да вярват на демонски учения наричани още демонски доктрини, това включва и слушането на демонска музика каквато е рока и метъла.
34
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Той обяснява че музиката ще бъде използвана да събере хората още по близо до девите (демоните) които ще оказват влияние върху публиката на концертите чрез която те са призовани."Мисля че картинката е ясна.
33
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Кирил Скот известен композитор и студент на сатанинската религия теософия на блаватска пише че две от книгите му са написани по вдъхновение от теософски дух водач (демон). От разговори с този демон, той научава че нечистия дух има специален интерес към "еволюцията" на западната музика. Скот е убеден че демоните които нарича "велики посветени" имат големи и внушителни планове за музиката в бъдеще.
32
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
В интервю със списание Ролинг Стоунс, Дейвид Кросби от групата "Кросби, Стилс и Наш" говори срещу християнството като казва - "Аз съобразих че единствения начин е като ударим техните деца ... Като казвам това нямам предвид отвличане. Говоря за промяна на тяхната ценностна система която ще ги отстрани от света на техните родители (християни) много ефективно"
31
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Браян Уилсън от Бич Бойс - "Ние извършваме вещерство, опитваме се да направим вещерска музика"Кати Пери в интервю - "Продадох душата си на дявола". Интервю с Лил Уейн, Джей Зи, Бионсе, Дензъл Уошингтън Февруари 2012г - "Луцифер е бил най-красивият ангел и той е бил също ангел на музиката, така че няма начин да бъдеш известен музикант и да не получиш сила от луцифер. Искаш да пробиеш в музикалната индустрия? Аз ще ти кажа кой ще ти даде сила"
30
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Ози Озбърн Февруари 1978г - "Наистина ми се иска да знам защо съм извършил някои от нещата които съм правил през годините. Не знам дали съм медиум за някой външен източник. Каквото и да е, честно, надявам се да не е това което си мисля - сатаната"Чич Марин - "Ние направихме 6 записа, после 6 филма. Сега трябва да направим 6 от нещо друго за да получим 666 (числото на Антихриста) и тогава нашият господар сатаната ще се върне"
29
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Групата Ригор Мортис в песента "Демони" - "Ние идваме избухвайки през вашите тела. Насилвайки вашите безпомощни души. Превръщайки ви в същество безмилостно и студено. Ние те принуждаваме да убиеш твоя брат. Да ядеш кръвта и мозъка му, да накълцаш плътта и да смучеш костта докато всички полудеят. Ние сме упорити и заразни. Световните демонични легиони (ще) надделеят"
28
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Групата Суисайдъл Тенденсис в песента "Обладан" - "Аз съм затворник на демон ... Той стои с мен където и да ида. Не мога да се изтръгна от хватката му. Това трябва да е наказанието ми задето си продадох душата!"Групата Венъм/Отрова разкриват истинската причина за тяхната музика като пеят - "Ние не сме тук да те забавляваме ... Аз проповядвам пътищата на сатаната"
27
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Мениджъра на Игълс известни с песента "Хотел Калифорния" която всъщност е за църквата на сатаната, Лари Солтър в интервю за Уако Трибюн Хералд на 28 Февруари 1982г признава че Игълс са замесени с църквата на сатаната.Групата Ей Си Ди Си в песента "Камбаните на Ада" - "Взех моята камбана. Ще те отнеса в Ада. Ще те хвана, сатаната ще те хване"
26
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Меноар в песента "Моста на Смъртта" - "Тъмни господарю аз те призовавам. Изисквам свещеното право да горя в Ада ... Вземи моята похотлива душа, пий моята кръв както аз пия твоята. луцифер е цар, славете сатаната"Групата Морбид Ейнджъл в песента "Отмъщението е Мое" - "Аз станах меча на сатаната ... горя с омраза ... да отърва света от Назарянина" (Това е Господа Иисуса Христа наричан - Назарянина или Назорей)
25
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Рок групата Слейър когато пеят за тях - "Войни от вратите на Ада ... в господаря сатаната ние вярваме"Слейър в песента "Ада (ви) очаква" - "Иисус знае, че вашите души не могат да бъдат спасени. Разпъни така нареченият Господ. Той скоро ще падне пред мен. Вашите души са прокълнати. Вашият Бог падна като роб пред мен, Ада вечно чака"
24
1
 
6
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Групата Туистър Систър в песента "Гори в Ада" - "Добре дошъл в изоставената земя. Ела дете вземи моята ръка. Тук няма работа или игра само сметка за плащане. Има само пет думи за казване когато отиваш долу, долу, долу. ТИ ЩЕ ГОРИШ В АДА.Бон Джови в песента "Влакът към Дома" - "Когато бях само момче, дяволът взе ръката ми. Взе ме от дома ми. Направи ме мъж ... Аз отивам ДОЛУ, ДОЛУ, ДОЛУ, ДОЛУ, ДОЛУ на влака за дома (Ада)"
23
1
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Металика в песента "Принца" - "Ангел от дълбините ... Аз желая да продам душата си ... Дяволе вземи душата ми. С диаманти ми се отплати не ме е грижа за небето. Не очаквай от мен да плача и аз ще горя в ада от деня в който умра"Мерилин Менсън за албума "Антихриста Суперзвезда" - "Аз мисля, че всеки път когато хората слушат този нов албум може би Бог ще бъде унищожен в техните глави". Менсън е пастор в църквата на сатаната на антон лавей.
22
4
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Дейвид Бауи за списанието Ролинг Стоунс 12 Февруари 1976г - "Рока винаги е бил музиката на дявола ... аз вярвам че рокендрола е опасен ... аз чуствам че ние сме само предвестници на нещо по-мрачно и от нас"Металика в песента "Скочи в Огъня" - "Следвай ме сега дете ... Прави каквото ти казвам ... Скочи по собствена воля или бъди принуден със сила ... Аз ще те хвана така или иначе ... Така че претегни се надолу и хвани ръката ми, ходи с мен през земята. Ела където принадлежиш. Ела скочи в огъня"
21
6
 
5
 
! Отговори
Корин преди 8 години
Мегадет както и другите метъл и рок групи са сатанисти. Дейв Мустейн твърди, че е станал християнин но родължава да прави сатанински метъл и свири заедно със сатанински групи като Слейър, Антракс и Металика. Има тенденция сатанински влияния да се инфилтрират в църквите в Америка като християнски рок и подобни нелепости. Искам да ви предупредя най-сериозно, че този вид музика е пряко свързан с дявола и слушането му е опасно за вашите души. Прилагам доказателства.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне да беше в Арена Армеец...