Iron Maiden забиват в Пловдив на 22 юли

Бандата става част от фестивала Hills of Rock
13 ное 2017 15:52, Александър Попов
22
Iron Maiden забиват в Пловдив на 22 юли
Снимка: СМЕ

Британските метъл величия Iron Maiden идват за концерт у нас на 22 юли следващата година. Той ще бъде на Гребния канал в Пловдив, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис.

Този специален концерт ще бъде част от второто издание на рок фестивала Hills of Rock, в новия формат Hills Exclusive.

Iron Maiden e една от най-успешните влиятелни метъл банди на всички времена, сред класиките им са "Run To The Hills", "Fear Of The Dark", "Blood Brothers" и "Dance Of Death".

След невероятния успех на световното турне през 2016-2017 година, по повод 16-тия студиен албум The Book of Souls, Iron Maiden отново поемат на път през 2018 с поредица от концерти и фестивални шоута в Европа.

Световното турне Legacy Of The Beast ще постави началото си в Талин, Естония, на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон, на 10 август.

Концепцията за световното турне Legacy Of The Beast е вдъхновена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там ще оживеят няколко различни съединени свята, а сетлистът ще включва голяма част от хитовете на групата, както и изненади от по-късните албуми.

Многобройните почитатели на Iron Maiden в България ще могат да видят идолите си на живо по време на Hills Exclusive на 22 юли. Специалните гости на концерта се финализират в момента и ще бъдат обявени скоро.

Билетите ще бъдат от една ценова категория и могат да бъдат закупени в мрежите на Тикетпро и Ивентим. Продажбата им стартира на 24 ноември от 11:00 часа, като цените са както следват по периоди:

- 70 лв. до 31.12.2017
- 80 лв. до 20.06.2018
- 90 лв. до 22.07.2018
- 100 лв. в деня на концерта

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: ПловдивIron MaidenHills of Rock
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
до Баладжията преди 6 години
Гледал съм ги няколко пъти и пак ще ида. Правят шоу, което си струва да се види. Добре си споменал Pantera. Но чичо Фил има много странични проекти, в които прави каквото си иска. Мейдън малко поразклатиха класическия звук, но пример за клатене е Anthrax - там вече е лудница. Има от хип-хоп до свирене с потни мишници... Лигочи са. Ами бившият басист на металика Нюстед и неговите проекти? Чуй ги, добри са. Ами на Макс Кавалера шизофрениите? Примери много. Не може всичко да е "като на баба".
18
0
 
3
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
Не си добре запознат с Метъл сцената. Мейдън са велики но не ги бъркай. Аз ги видях на стадион Локомотив.
17
0
 
6
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
Бащите на Хеви Метъла.Групите след тях, въпреки че и те са много велики, като Металика, Мегадед, Пантера и т.н. и т.н. стигнаха далеч, защото бяха стъпили на раменете на гигантите - Iron Maiden.Само да отворят мрежата за купуване на билети и още в 11:01 на 24ти ще имам!
16
0
 
6
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Блейз Бейли е баритон с по-ограничени височини и не особено добри низини като цяло и не пасва на Мейдън, нужен е такъв с по-сериозни данни. Saint Anger като цяло е неудачен експеримент - прекалено еднообразен, няма интересни смени на ритъма и мелодията, вокалите също нямат особено разнообразие. В последния албум няма убедителни сола, някои песни са излишно провлачени.
15
8
 
5
 
! Отговори
до vlady преди 6 години
Блейз Бейли е всичко друго, но не и слаб вокал.Колкото Металика - велика група! Не мисля, че Saint Anger е посредствен албум - това, че решиха да експериментират им прави чест! Експериментираха с Load и Reload, но така спечелиха милиони нови фенове.Moth Into Flame е чудесна песен от новия им албум и показва, че все още ги бива...Можеш ли да изброиш някакви по-нови песни на Мейдън, които наистина да ти харесват - аз лично не...
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен ънстопабъл преди 6 години
До ЙовчоХейтваш или не всички фенове ще отидат, а ти стой и си слушай мазните чалгии вкъщи, бал-ък!
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тази година до тази година. Вие добре ли сте. Отиваме да видим легендите за пореден път и това е !!!
12
1
 
21
 
! Отговори
IRON MAIDEN преди 6 години
Желязната Девица ще излезне от гребният канал и ще ви изпие мозъците !На концерта си носете памперси да не са насерете от страх .
11
2
 
23
 
! Отговори
Rock forever преди 6 години
Не спорете ,всеки хвали и харесва своето време. Рокът не започва и няма да завърши с Мейдън и Металика. Един харесва Мейдън,друг Джудас,трети Металика а по старите Пърпъл и Цепелин и т.н. *** е че големите банди остаряха,но рокът няма да загине.
10
40
 
2
 
! Отговори
Йовчо преди 6 години
Гадост от капитализъма.Изопщо не ги щем тука.
9
3
 
8
 
! Отговори
Ухааа преди 6 години
Яко да ге
8
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гвоздеи ли забиват?
7
20
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До vladyМейдън е Медън до 1990 г. Извинявай, ама другото е неква друга група. Всъщност за мен най-силните им албуми са 1980/1981, включвам към тях и този 1982-ра.
6
6
 
29
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До ГАДОРЯНЗа съжаление след 1991г. Metallica затъват в посредственост, особено Saint Anger е пълно недоразумение, албумите 2008 и 2016 са по-прилични, но доста посредствени като цяло. Iron Maiden имат спад в средата на 90-те особено със слабия вокал Blaze Bayley, но показват стабилна класа като цяло.
5
10
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Изтъпанете Ванката Тотев за лидер на метълагитките на въпросният концерт. Белким разбере кво е метъла и има ли той почва и у нас;)))) Хихихи, хахахаха
4
12
 
16
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Най добрите са безспорно. Металика са маалко по назад. Е това е лично мое мнение разбира се.
3
8
 
13
 
! Отговори
смях преди 6 години
Up the Irons !!!!
2
7
 
14
 
! Отговори
смях преди 6 години
Up the Irons !!!!
1
11
 
22
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Най добрите са безспорно. Металика са маалко по назад. Е това е лично мое мнение разбира се.