Вокалистката на Nightwish Флор Янсен е с рак на гърдата

На нидерландската певица й предстои операция
27 окт 2022 16:12, Красимир Ангелов
10
Вокалистката на Nightwish Флор Янсен е с рак на гърдата
Снимка: БГНЕС

Вокалистката на популярната финландска метъл банда Nightwsih Флоор Янсен обяви, че е диагностицирана с рак на гърдата.

Един от най-популярните женски гласове в метъла разкри с пост в социалната мрежа Facebook, че диагнозата ѝ е била поставена наскоро при рутинен преглед и прогнозите са „много добри“.

На нидерландската певица й предстои операция, последвана от лъчетерапия.

Още по темата
"Животът идва на вълни, с възходи и падения. Имах радостта да изживея много възходи и ги споделих с вас чрез социалните медии и многобройните концерти по целия свят през многото години на моята кариера. Но сега ме удари нова вълна. Не е добра. Имам рак на гърдата. Той беше диагностициран преди малко повече от 2 седмици и утре ще ми бъде направена операция за отстраняване на тумора. Прогнозата ми е много добра", заяви тя.

Янсен, която е вокалистка на Nightwish от 10 години, умолява в своя пост жените да ходят на мамографски прегледи, защото без тях нейният рак е щял да остане неоткрит.

"Сега просто искам отново да съм здрава. Искам да видя как дъщеря ми се превръща в жена; искам да живея! А най-страшното в тази диагноза е, че си мислех, че съм здрава! Не усещах рака, не знаех, че е там, докато не отидох на стандартен преглед с мамограф. Нещо, което много държави предлагат, безплатно дори за щастливците. Ако не бях отишла там, туморът щеше да остане неоткрит. След една година той можеше да стане много по-голям. Мисълта за това ме кара да споделя тази история с вас. Мамографията е животоспасяваща!", призова Янсен.

Певицата изрази надежда да бъде достатъчно добре, за да се включи в предстоящото европейско турне на "Nightwish", което започва на 20 ноември в Антверпен, Белгия.

"Ще бъда извън мрежата за известно време, за да се съсредоточа върху себе си." "Благодаря ви, че прочетохте това писмо.", завърши тя.

Флоор Янсен е третата вокалистка на популярната симфоник метъл банда. Преди нея вокалистки на групата бяха Таря Турунен и Анет Олсон. Преди да се присъедини към Nightwish Янсен бе вокал на групите After Forever и ReVamp.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: nightwishФлор Янсен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Патолог преди 1 година
До Хемус: Онзи ден правих аутопсия на един, който се беше оперирал в Турция. Айде да не зачекваме тази тема!
6
5
 
6
 
! Отговори
Хемус преди 1 година
А във България на здрави жени се поставя диагноза рак на гърдата и ги обезобразяват физически,само шарлатаните в бели престилки да дръпнат схемата през здравна каса!Хора,когато български доктор ви постави диагноза,съберете смелост и средства да се консултирате с чужди доктори в Турция,Германия или Франция
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кофти
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен - Върви се лекувай ...
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхотен глас има. Дано се оправи и да продължи да пее !
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Невероятна певица. Дано бързо се оправи.
1
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
До Анонимен А ти трябва да си малко по-малко *** и да мислиш повече какво пишеш...