Плевнелиев печели с 52,5%, обяви Негенцова

Данните са от 98% от обработените протоколи в ЦИК
Обновена: 31 окт 2011 14:54 | 31 окт 2011 08:05,
398
Плевнелиев печели с 52,5%, обяви Негенцова
Те ще са домакините на "Дондуков" 2 следващите 5 години. Снимка: БТА

Росен Плевнелиев и Маргарита Попова (ГЕРБ) печелят балотажа с 52,5% от подкрепата на гласувалите на балотажа българи.

Загубилите кандидати на БСП Ивайло Калфин и Стефан Данаилов получават доверието на 47,5% от гласоподавателите.

Това сочат данните на ЦИК при 98% от обработените протоколи на Секционните избирателни комисии. Обяви ги говорителят на Комисията Ралица Негенцова пред БНТ.

До момента в Централната избирателна комисия са пристигнали протоколите от 87 ОИК. Те ще бъдат проверени, ще се изчакат и всички останали протоколи и едва тогава ЦИК ще обяви окончателните данни от балотажа.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още по темата: балотажЦИК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
404
1
 
4
 
! Отговори
Паметлив преди 12 години
Точно преди 20 години (на 13 октомври 1991 г.) СДС обяви, че победи "с малко, но завинаги"....На последните избори СДС получи по-малко гласове от партията на телевизия СКАТ и от вокалиста на "Хиподил".....
403
1
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 12 години
Мистър Бийн печели с 52,5%, обяви Негенцова.
402
3
 
5
 
! Отговори
Дървото преди 12 години
Гризнахте дръвцето, каквото и да лалате сега, ***!
401
3
 
4
 
! Отговори
Сбогом, БСП. преди 12 години
"Стопляте ми душата, ДРУГАРИ, като ви чета коментарите, преливащи от злобата на изтървалия властта комунист. Нищо не може да ме зарадва повече от това. Дерзайте, кефя ви се. Всяко минусче на този коментар, ще го приема като персонален комплимент, за което предварително благодаря." Цитирам и добавям: "Нищо не ви остава, освен да виете на умряло". След виенето, просто умрете, ***.
400
2
 
5
 
! Отговори
ПЪРВАТА ДАМА КАЗА: преди 12 години
Юлияна Плевнелиева със статус в Twitter: Десетки бездомни кучета, лаещи радостно празнуват победата на Фандъкова
399
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и СДС навремето разправяха, че са спечелили с "малко но завинаги", пък кво излезе? Кой ги знае днес тия ***? И на Герб им се види края. Сега са в пика си, а след него следва надолуууууу! Партия от един човек няма бъдеще.
398
2
 
4
 
! Отговори
alienum преди 12 години
Народа, в когото ти вярваш, е роб, казвам ти, роб; робуването е за него блаженство, тиранията благодеяние, роболепието геройство, презрителното хъркане отгоре - музика! И пак този народ е клет и нещастен, трижд нещастен! Бит от съдбата, осъден да страда и да тегли за други, мъчен от неприятели, а още повече от приятели и спасители, той нямаше нито една твърда точка, на която да спре погледа си, една дръжка, на която да се ослони, той е изгубил вярата в себе си и в съдбата си и е станал тъй "практичен" и трезвен, трезвен до безчувственост. /Алеко Константинов/
397
2
 
7
 
! Отговори
alienum преди 12 години
Спечели, ама с клизма.При тези напъни на Цецко, барабар с цялата полицейска машина и изсипаните на халос пари тези 52,5% са си направо загуба.
396
8
 
4
 
! Отговори
Go преди 12 години
Искрено се учудвам колко много овце са гласували за Калфин. По-малката злина очевидно е Плевнелиев. Този народ си заслужава участта, щом гласува за многократните предатели на България от БСП-БКП. Колко национални катастрофи трябва да има, за да разберат тези овце, че всичко свързано с БСП е тотален провал.
395
3
 
8
 
! Отговори
Чобан преди 12 години
Овчето стадо си избра "европейски" пастир...
394
4
 
15
 
! Отговори
СЛАВЯНИН преди 12 години
Голяма победа - с има -няма 5% отгоре с яко купуване на гласове! Ако не беше изборнота борса нямаше да вземат повече от 25%!
393
1
 
3
 
! Отговори
pr преди 12 години
1
392
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
партийката със затихващи функции твърди че всеки 4-ти пълнолетен гражданин на РьБь е гласувал за калфин - ето това е най-голямата лъжатези комунистически лъжи минаваха през 1946 когато изборите се провеждаха под мъдрото наблюдение на 300 000 пияни руски солдати
391
5
 
15
 
! Отговори
СЛЯПАТА НЕДЕЛЯ преди 12 години
НА 30.10.2011. БЕ РЕАЛИЗИРАНА НАИ ГОЛЯМАТА ПОДМЯНА НА БЪЛГАРСКИЯ ВОТ ОТ ЕДИН ФИЗКУЛТУРНИК И НЕГОВИЯТ ФИЛМОВ СЪБРАТ БОИКО.ТЕЗИ ДВАМАТА С ПОМОЩА НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА МАШИНА И НАИ-ВЕЧЕ НА ЕДИН ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР,КОИТО Е И ШЕФ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ПАРТИЯ ГЕРБ В АБСОЛЮТНО ПРОТИВОРЕЧИЕ НА ИЗБОРНИЯ И МОРАЛНИЯ КОДЕКС,ЕКЗИКУТИРАХА БЪЛГАРСКИЯТ ВОТ И РЕАНИМИРАХА ЕДИНОВЛАСТИЕТО И РЕПРЕСИИТЕ СРЕЩУ ИНАКОМИСЛЕЩИТ...Е. В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДВЕ ГОДИНИ И ТРИ МЕСЕЦА ОТ САМОТО НАЧАЛО НА МАНДАТА СИ ГЕРБ МАЧКАТ И ЕЛИМИНИРАТ ВСЕКИ КОИТО ИМ ЗАСТАВА НА ПЪТЯ ЗА ОВЛАДЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПОД КОНТРОЛА НА СТУДИО-ГЕРБ. НО В ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА НАТИСКЪТ,ЗАПЛАХИТЕ,КУПЕНИЯ ВОТ И ПОДМЕНЕНИТЕ БЮЛЕТИНИ В КОМБИНА СЪС ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ПРОТОКОЛИ И ТОТАЛНИЯ КОНТРОЛ НА ЛАИНОМЕДИИТЕ НИ ОБЪРНАХА ВОТА ОТ ТОТАЛНАТА ЗАГУБА НА ДОВЕРИЕ КЪМ ГЕРБ ДО НАИ ;ХАРЕСВАНАТА; ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ.ЕТО ТАКА ЩЕ СЕ ДЕИСТВА И В БЪДЕЩЕ СЪС ВСЕ ПО МАЛКО ОСТАНАЛИТЕ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ДОКАТО И ПОСЛЕДНИЯТ ОТ ТЯХ НЕ БЪДЕ МОРАЛНО УСМИРЕН. НО ТЕЗИ ЗАЛИЧИТЕЛИ НЕ СА ПРЕСМЕТНАЛИ,ЧЕ НАШИЯТ НАРОД МОЖЕ ДА Е ЗАСПАЛ ДЕМОКРАТИЧЕН СЪН,НО КАКТО СЕ ВИДЯ ОТ ПРОТЕСТИТЕ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРОДИКТУВАНИ ОТ СЪБИТИЯТА В КАТУНИЦА,,ТОИ МОЖЕ ДА СЕ СЪБУДИ И РЕВЪТ МУ МОЖЕ ДА СЪБОРИ ВСЯКА МЕДИИНА КУЛА В БЪЛГАРИЯ. СКОРО МНОГО СКОРО ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ,НО ЗА ЖАЛОСТ ЩЕ БЪДЕ ПРОДИКТУВАНО ОТ ЗАДАВАЩИЯТ СЕ ПОВСЕМЕСТЕН ГЛАД ГАРАНТИРАН ОТ ГЕРБ.НО АКО ПРИЕМЕМ ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА БИЛИ ЧЕСТНИ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД САМ СИ Е ИЗБРА ДНЕШНИТЕ УПРАВНИЦИ ТО НА 30.10.2011. НАРОДЪТ НИ САМ СЕ ПОГРЕБА... НА ТАЗИ ДАТА БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБИРАТЕЛ САМ ПОГРЕБА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ...НА 30.10.2011. ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ПРЕДАДОХА БЪЛГАРИЯ В РЪЦЕТЕ НА НАИ-НАГЛИЯ,САМОХВАЛЕН И БЕЗКРУПОЛЕН ИНДИВИД РАЖДАЛ СЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 133 - ГОДИНИ.... ПОКЛОН ПРЕД ТЕБ БЪЛГАРИО.... И ДОБЪР ДЕН НА ГЛАДЪТ,ПРОСТАЩИНАТА,ЧАЛГАЛИЗАЦИЯТА И НА МАСОВАТА ***. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕГА НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖИ РОБСКАТА УЧАСТ ГАРАНТИРАНА ОТ ГЕРБ,ТОИ Я ЗАСЛУЖИ ЧРЕЗ СВОЯТА ПОКОРНОСТ,ТЪРПИМОСТ И ПЪРВОСИГНАЛНОТО СИ ПЛИТКОУМИЕ КОЕТО ГО ТЛАСКА ДА ПОДКРЕПЯ И ИЗДИГА НА ВЛАСТ НАИ-НЕУДАЧНИТЕ ИНДИВИДИ ЗА СМЕТКА НА ЧЕСТНИТЕ УМНИТЕ И МОЖЕЩИТЕ,КОИТО НЕ ЗАЛАГЪТ НА ЦИРКА И ПОПУЛИЗМА А НА ИСТИНАТА И ЧЕСТНОСТТА,КОИТО В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ СА ГУБЕЩИ. НО В БЪЛГАРИЯ ИМА И МИСЛЕЩИ ХОРА,КОИТО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ УСПОРЕДНО НА РАЗШИРЯВАЩАТА СЕ БЕДНОСТ,ДОКАТО НЕ ПРЕМИНАТ КРИТИЧНАТА МАСА И НЕ ВЗЕМАТ СЪДБАТА СИ В СВОИ РЪЦЕ. ДОРИ И С ЦЕНАТА НА ГРАЖДАНСКА ВОИНА. ДНЕС 30.10.2011. БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПОКРИТЕ СЪС СНЯГ,.....НО СКОРО МНОГО СКОРО ПРОЛЕТТА ЩЕ ДОИДЕ И ЖИВОТЪТ ЩЕ ИЗБИЕ С ТАКАВА СИЛА,ЧЕ ВСЕКИ ПОМЕН ОТ МРАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. ПОМНЕТЕ,ЧЕ НАИ ГОЛЕМИЯТ МРАК Е ПРЕДИ ИЗГРЕВА..... СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ.Вижте повече
390
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сцената *** снимката прелива от стаена, но чакаща да се отприщи еротика! Боцето като именит автор на натюрморти преценява творческия ракурс на бъдещия си шедьовър. Моделите излъчват сияйната радост на хора, на които не е понятно какво следва за в бъдеще. В композиционно отношение етюдът е окастен от всичко излишно. Мъжкият модел - тоя с палеца - ясно изразява непоколебимото си намерение да продължи с мисленето си на комсомосли секретар. Женският модел е заел поза на бъдещ главен прокурор.........
389
4
 
13
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
На бас се хващам,че ако се преброят недействителните бюлетини едно 80% ще са за друг кандидат различен от ГЕРБ.Дори имам доказателства от 10 населени места.Бяха сменени членове и застъпници на стотици комисии и поставени поставени лица на кадри на ГЕРБ.Българинът не избра ГЕРБ.Вашите гласове са в коша а 80% са недействителни и тв полза на ГЕРБ.Блажени са верующите.но за жалост гладни ,бедни,неграмотни и излъгани за пореден път.
388
4
 
7
 
! Отговори
xxx преди 12 години
хаха, много антикомунисти с бащи - активни борци виждам тук.
387
12
 
5
 
! Отговори
смешно 384 преди 12 години
Ми *** и за съжаление и трудолюбивото турлско население са гласове за БСП.Това го знае всяко хлапе!
386
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнята щял да работи денонощно.А кога ще спиш бе?Като си помисля,че 5 години ще трябва да му слушам глупостите на този свет ми се завива.
385
1
 
5
 
! Отговори
ddt преди 12 години
385, Уйдурдиса е думичката