Русия: Доказателства, че Юлия Скрипал действа по своя воля

Те са били поискани от руското посолство в Лондон
10 апр 2018 14:45, Елка Василева
126
Русия: Доказателства, че Юлия Скрипал действа по своя воля
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Руското посолство в Лондон поиска британските власти незабавно да покажат доказателства, че нещата около Юлия Скрипал се случват по нейна воля, предаде ТАСС, като се позова на дипломатическата мисия.

Още по темата

"Поздравяваме Юлия за оздравяването й. Въпреки всичко са ни нужни незабавни доказателства, че това, което се прави с нея, се става по нейна воля", се казва в изявлението.

По-рано днес болницата в Солсбъри потвърди, че Юлия Скрипал е била изписана от лечебното заведение. Състоянието на бащата на Юлия, бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал, се подобрява.

В началото на миналия месец двамата бяха открити в безсъзнание на пейка в Солсбъри, Югозападна Англия, след като са били изложени на действието на нервнопаралитично вещество. Лондон обвини за покушението Москва, която отрече.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до руските алкохолицОтивай да се криеш от краварите в Сибир, защото скоро ще дойдат тук и ще ви разтакаят мамицата русофилска.
73
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хич не му върви на товариш Путин напоследък. Това на нищо не прилича, КГБ да му направи такъв прекрасен подарък окончателната ликвидация на семейство Скрипал по случай 65 годишнината от смъртта на другаря Сталин и неизбежната изборна победа на 18 март и подаръкът вместо да умре взе че оживя и всичко това заради гадните англичани. Как няма да ги мразят тов Путин и русофилското войнство. Товариш шаман Шойгу ще трябва да бае и да хвърля боб за късмет на томв Путин та да му потръгне.
72
10
 
31
 
! Отговори
до руските алкохолиц преди 6 години
са " много загрижени " за Юлия Скрипал !----------Ами не са като нашите ***, които арестуват собствените си граждани и ги екстрадират в Кравария на по 25 години затвор
71
26
 
10
 
! Отговори
руските алкохолици преди 6 години
са " много загрижени " за Юлия Скрипал !
70
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Smej 77Да бе да.........."ще удари"....тия мижитурки не удариха Северна Корея, дето се дръвчиха няколко месеца и даже почти целия си морски флот докараха до тя..........и КАКВО?????? Та ще се сбият с руснаците????? Ти акъл имаш ли?
69
5
 
42
 
! Отговори
Близко е до акъла преди 6 години
Скрипал са заложници на Тереза Мей!
68
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 76Оооооооооо...........че то действително трябва да искат доказателства, защото неотдавна, един такъв "умник", завършил образованието си в краварията НАПЪЛНО СЕРИОЗНО ИСКАШЕ ДА ДОКАЖЕ, ЧЕ ЗЕМЯТА БИЛА ПЛОСКА!!! То на такива и "възкръсването" на тия скрипал си е нормално! За такива и-д-и-о-т-изми много акъл не е нужно!
67
5
 
46
 
! Отговори
Smej преди 6 години
Върви мащабна медийна подготвка за война с Русия. Първо Западът ще удари Сирия, за да победи руснаците там. Това е на половин стъпка от Трета световна война. Трябва да си много луд, за да притискаш руснаците до стената. Те просто ще изстрелят ракетите и няма да има значение никаква победа или загуба. Спрете се, *** от Изтока и Запада.
66
54
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 74Да червен господинчо, точно изостаналата руска медицина изигра лошата шега на КГБ. Сега нищо друго не остава за чекистите освен по цял ден да искат доказателства от сорта "дайте доказателства че утре слънцето ще изгрее, дайте доказателства че земята е кръгла и се върти, нямате такива доказателства" и т.н. руски пpocтащини и пpocтотии.
65
60
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 73Родината на Крим в никакъв случай не е Русия. Русия е поробителят на Крим и поради тая причина най-подходящ е термина инвазия. Още повече че руския *** зелени човечета нахлу в Крим и почти го е унищожил.
64
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 72Уа-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха.......................ВИЦЪТ НА СТОЛЕТИЕТО!!!!!!!!!!!!!!!! Хмммммм.........докъде може да доведе падението в образователната ни система!!!!МИЛИ БОЖЕ!!!!!!!!!
63
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До opetkov 66Мддаааа..........до какво води неграмотността! За "инвазия" се говори предимно в медицински аспект и означава "нахлуване" на *** в чуждо тяло. Явно и във вашите глави има инвазия на *** и разни едноклетъчни! Във военен аспект КРИМ СЕ ВЪРНА В СОБСТВЕНАТА СИ РОДИНА! Там където преди 1000 години е кръстен княз Владимир е РУСКА ТЕРИТОРИЯ! А който не е съгласен - да иде да пита хората! И после да го оспорва, ако не му затреперят мартинките!
62
53
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рашките не могат да проумеят как така Новичокът не ги е убил, те точно за това са го използвали защото са били сигурни че няма да оцелеят. Те от 30 години се мъчат да спасят поне един отровен с новичок и все не успяват. Явно руската медицина безвъзвратно е изостанала от цивилизования свят. Лекуващият лекар на Скрипал каза че не е използван никакъв антидот, просто са им поддържали живота достатъчно дълго време докато организма сам е изхвърлил токсините. Тайната е в ензим който е съхранил нервите.
61
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пияниците ***
60
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Че Гевара 68Това е все едно Джак Изкормвача да ти е идеал. Първо вземи и прочети колко хиляди безсмислени убийства е направил, дори и Кастро не го е изтраял и го е изгонил от Куба и тогава се идентиицирай с този антигерой.
59
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 57Няма Домбас има Донбас. Само най-неграмотните руснаци изписват Домбас, явно че ти се учиш от тях.
58
12
 
11
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
За мен е герой и идеалист ,а това че е заловен и убит от Цру .........
57
22
 
7
 
! Отговори
opetkov преди 6 години
До Анонимен 57 Много хора си спомнят, че санкциите бяха по повод инвазията в Крим, така че не се прави на полу****, след като си пълен такъв.
56
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Че ГевараТова да се идентифицираш с масовия убиец Че Гевара си е направо психо патология.
55
32
 
12
 
! Отговори
Смешници преди 6 години
Жалки и смешни са руските дипломати. На фона на масовото бягство на руснаците от Русия (та дори и в България) те да искат доказателства, че дъщерята на Скрипал е решила да не се завръща. Ако тя евентуално реши обратното значи не е на себе си, а е изперкала.