Русия: Доказателства, че Юлия Скрипал действа по своя воля

Те са били поискани от руското посолство в Лондон
10 апр 2018 14:45, Елка Василева
126
Русия: Доказателства, че Юлия Скрипал действа по своя воля
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Руското посолство в Лондон поиска британските власти незабавно да покажат доказателства, че нещата около Юлия Скрипал се случват по нейна воля, предаде ТАСС, като се позова на дипломатическата мисия.

Още по темата

"Поздравяваме Юлия за оздравяването й. Въпреки всичко са ни нужни незабавни доказателства, че това, което се прави с нея, се става по нейна воля", се казва в изявлението.

По-рано днес болницата в Солсбъри потвърди, че Юлия Скрипал е била изписана от лечебното заведение. Състоянието на бащата на Юлия, бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал, се подобрява.

В началото на миналия месец двамата бяха открити в безсъзнание на пейка в Солсбъри, Югозападна Англия, след като са били изложени на действието на нервнопаралитично вещество. Лондон обвини за покушението Москва, която отрече.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При положение че оня ден си е върнала от Русия, надали не са могли да спретнат едно пътно произшествие , а е трябвало чак в англия на разсмърдят .
33
12
 
47
 
! Отговори
тя преди 6 години
Г.Марков е убит от тайните служби на Великобритания , защото е възнамерявал да се върне в България , разочарован от английската демокрация!
32
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Na лаzheza му трябват доказателства. Те и Христос му отваряха ковчега, и нищо не намериха. Но мумиите който ги е докоснал жив не е останал. Контаминирани до няма и къде. Пък ние се притесняваме за 0,35 микросивер, специално моя преди години.
31
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вие не чухте ли случая с клонираните хамстери 2013?Хе по Антенне Байерн го казаха, но имат записани ленти. Много 'руго още ще кажат, че и истината е релативна. Или за квантовата теория и как може да си едновременно на две места. Може да си има двойник, нищо не се знае на тоз свят. Ленти има много за цял Холивуд, и добре ги пазят някой медии. И вестници за шариi, ми да закопчават журналистите, а нe тези които ги четат.
30
4
 
42
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
Това с плюсчетата и минусчетата е нищо друго освен атестат, че освен теб и още няколко типа, хората използват главите си не само за да носят шапки. Тази история е в топ 5 на най-нескопосаните лъжи. Мирише на американци, но и англетата не са за подценяване.
29
8
 
44
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Руското външно министерство трябва да излезе с ясна позиция , че носи отговорност за своите граждани само на руска територия, защото всеки руски гражданин може да бъде пречукан в чужбина и все Русия ще бъде виновна според запада. А то колко такива поръчкови убийства станаха все във великото кралство?И нашия Марков го гръмнаха от английските тайни служби.
28
5
 
40
 
! Отговори
майорски преди 6 години
скоро се очаква по магазините в Британия нова марка Водка "Новичок" .Хибавото е че като се напиеш с нея държи една седмица , не помниш никакви скандали било политически , било семйни ...и след седмица си като новороден !Първите успешни тестове бяха направени на от фам. Скрипал.производител на водката ще е МI-6 (британското разузнаване) ...рекламни лица ..Мей и Борис Джонсън.... в проекта се очаква да се включат Германия, Франция , САЩ ..и други странеи от ЕС!
27
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента ингилизите на 1000% я обработват и заплашват да говори правилните неща!!!
26
16
 
7
 
! Отговори
мдааааа преди 6 години
До 27 анонименЕстествено , че условията в британските болници са мост харашое пред руските Във всяка има екипи за химически и биологични произшествия в пълна бойна готовност А и не само това , там има такава апаратура , която може да определи всеки припаднал човек , защо е в това състояние . Нещо като термометъра - показва ти за секунди каква е причината . А след това също за секунди се определя , дали е биологическа или химическа атака , и за секунди се изписват антидоти
25
15
 
3
 
! Отговори
Капанар преди 6 години
Мда, иска се гаранция че се е отровила по своя воля.
24
2
 
38
 
! Отговори
Бънди преди 6 години
Явно задаващите въпроси са неудобни и трябва да получават минуси. Въобще, кой се осмелява да не е солидарен? Кой иска доказателства, когато всичко е ясно?
23
35
 
6
 
! Отговори
ники преди 6 години
Тя ако е искала да има контакт с Рассия, щеше да намери начин...
22
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не Юлия е имала нужда от лечение, а Мей и Джонсън. Опасни хора ходят на свобода!
21
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Webley revolverбраво другарЮ за 3 минути 11 плюса :) в посольството за премия
20
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То ако ги бяха "атакували" с мишеморка по голям ефект щеше да има ...май
19
38
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
просто другарето в Кремъл са си мислели че в британските болници нещата са катов руските болници, и от там нема да излязат живи, е да ама не
18
10
 
66
 
! Отговори
Webley revolver преди 6 години
И какво излиза сега? Свръх-мега отровния Новичок се оказа Лъже-мажечок на *** островни *** май. Кой човек, с интелект по-голям от този на растение, би си помислил, че ако Русия искаше някой да изчезне, то ще се издъни така жалко? Та целия този цирк е толкова смешен, че онея трябва да си потънат барабар с острова.
17
33
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой би искал доказатвлства, че Юлия не иска да се връща в империята на злото
16
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** нещо много слабичък се оказа този Новичок бе, що тъй? А?
15
11
 
11
 
! Отговори
Олег преди 6 години
Юлия, откажи се от това руско гражданство днес-утре, че ми писна от тоя театър с лоши актьори.