Русия забрани на литовски политици да влизат в страната

В черния списък са депутати и политически анализатори
29 апр 2018 09:00,
134
Русия забрани на литовски политици да влизат в страната
Снимка: Reuters

Русия забрани на политици от Литва да стъпват на нейна територия.

Новината съобщи руското министерство на външните работи. Забраната се отнася до редица литовски политици, депутати и политически анализатори, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Имената на хората в списъка не се съобщават, но Кремъл предупреждава, че той остава отворен.

Руското външно министерство уточни, че действията му са отговор на забраната на Литва десетки руски граждани да влизат в страната заради предполагаеми нарушения на човешките права и пране на пари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
До 103 преди 5 години
Щом казваш че потъва...ти ги разбираш повече тия работи....а ЕС като милее толкова за демокрацията защо арестува Пучдемон....и защо си затваря очите когато биеха каталунците...ако държавата е дала място за протест трябва да се спазва...дори и джурналистите не са над закона.
96
1
 
1
 
! Отговори
Русия потъва преди 5 години
Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...
95
1
 
1
 
! Отговори
Бечев преди 5 години
Начетох се на тъпотии и ме е срам, че тези неща ги пишат сънародници. разбирам да имаш позиция, когато си разменят зарове Русия, САЩ, Германия и Китай, но да се вживяваш при положение, че някоя от великите сили решила да отреже кранчето на някое пигмейче е обидно за българите. Както и да го въртим и усукваме литовските "тарикати" губят.
94
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 96 преди 5 години
Пич ли си или пичка не знам, но нещата никак, ама никак не са ти ясни. Всяка държава в света, когато прави списък удря тези, които много ходят в "кочините", но и много лаят. След списъка ще започнат да вият, но нали знаеш какво става като падне мандалото. Кога ще поумнеете и ще започнете да коментирате по обективно. Излагате се като българи. Не сме толкова ***, колкото искате да ни представите. Целия свят се е втренчил в Русия, а нашите умници си пеят песничката "никой не ходи там".
93
3
 
5
 
! Отговори
Тошко Петков преди 5 години
Големи философи и специалисти сте бе. Гледайте си бобчо и държавицата ни, не ги мислете руснаците, те са 100 гадини напред и 50 в ляво. А въшльовците литовци, да си вървят назапад.
92
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То пък някой се е засилил да ходи в московската ***
91
6
 
0
 
! Отговори
Кори преди 5 години
До Анонимен Точно парите най-много миришат! Това е една упорита легенда-цинична и невярна. Тези от `списъка`вече го разбират.Бизнесът е страхлив към парите.За Порошенко: силно му симпатизирам, но ако е играл с враговете на страната си заради лична облага, няма да съм на негова страна.Категорично! Но, АКО !
90
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те литовските политици защото са се втурнали да ходят в коччинката. Виж ако забранят на българските Болен Кримката много ще страда.
89
7
 
3
 
! Отговори
Кори преди 5 години
Когато окупират Балтика, руснаците дават прием на място.На приема всичките съпруги на генералитета .... по нощници и комбинизони! Видели ги в някакъв магазин и ги помислили за вечерни рокли! Не е виц.Пълни карикатури, освен всичко друго са безаналоговите! За посмешище на света.
88
6
 
2
 
! Отговори
Кори преди 5 години
До анонимен 91 : и защо слагаш държави в кавичка? Ама и самочувствие имате, бе. В Украйна руснаците воюват и са готови да умират само да не се връщат във великата.От балтийските страни имаше едно движение към русията и като видяха какво е там, пак към Балтика заприпкаха.Я за това разкажи. Много е велика росссията, ама който я е напуснал с топ не можеш да го върнеш! Иначе, другите в кавички били! Нещастници сте вие-ама отвсякъде, жалки и смешни нещастници! С претенции?!
87
3
 
8
 
! Отговори
А преди 5 години
МНОГО ХОРА ГЛЕДАТ,АМА НИЩО НЕ ВИЖДАТ,САМО КАТО МИНЕ ПОКРАЙ ТЯХ РУСКА ТЕХНИКА,ТОГАВА ЗАПОЧВАТ ДА ВИЖДАТ.ЩОМ ТУРЦИЯ ИСКА РАКЕТНА ТЕХНИКА,ЗНАЧИ НЯКОИ ВИЖДАТ,А НИЕ СМЕ СЛЕПИ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ И БЕЗ ***,ГРАЧЕЩИ ,БЕДНИ,НА НИКОМУ ИНТЕРЕСНИ.
86
10
 
2
 
! Отговори
Кори преди 5 години
Вън руснаците от Европа, Америка и изобщо от цивилизования свят. Да се прибират във великата, да си рисуват петолъчки по стените и да се мислят за богоизбрани.Те явно в нормалния свят не могат да се впишат, да си стоят в техния.
85
4
 
7
 
! Отговори
до 80 преди 5 години
говедарии и томита са извора на световния тероризъм и мръсотия.те не могат да търпят всеки който плюе в грозните им мутри
84
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
балтийските 'държави' както украйна са част от русия .те са заблудени наглеци поддържащи световния престъпник сащ и *** му от ес
83
9
 
2
 
! Отговори
Кори преди 5 години
Балтииските държави да изгонят всички руснаци от териториите си.Всички ! Що за наглост-окупаторът да се заселва при теб. По тази логика германците стигнаха до Москва, ами да се заселват.И първо Балтииските държави, а после и цяла И.Европа да предяви искове за компенсации от руската окупация по време и след ВСВ.
82
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 88Казохстан си решава проблема с Русия. Тъй като многократно беше заплашван от Русия че нямало такава държава Казахстан, че тя била държава благодарение на Русия и т.н. Казахстан покани американците да направят две бази на тяхна територия за да са сигурни че Русия няма да ги нападне както Украйна.
81
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха трябваше да забранят на американските политици, ама за това се искат топки пък руснака ги няма.
80
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не е американската заплаха,руснаците ще си траят,че си имат проблеми.Но как да си спокоен,като правят база до г-за ти в Казахстан,на Каспийско море.Къде е сащ,къде е каспийско море.
79
1
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Да се готвят естонци и латвийци.
78
9
 
1
 
! Отговори
До 85 преди 5 години
Да! Парите на руските " политици" са извън Рисия . Те искат да влизат навсякъде.