Русия забрани на литовски политици да влизат в страната

В черния списък са депутати и политически анализатори
29 апр 2018 09:00,
134
Русия забрани на литовски политици да влизат в страната
Снимка: Reuters

Русия забрани на политици от Литва да стъпват на нейна територия.

Новината съобщи руското министерство на външните работи. Забраната се отнася до редица литовски политици, депутати и политически анализатори, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Имената на хората в списъка не се съобщават, но Кремъл предупреждава, че той остава отворен.

Руското външно министерство уточни, че действията му са отговор на забраната на Литва десетки руски граждани да влизат в страната заради предполагаеми нарушения на човешките права и пране на пари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До --/\--Ти защо лъжеш така, по навик или за цороцоидцки пари!Може би пък просто да си зле информиран.Защото казахстанецът сега върти номерца, прави се на приятел на Америка. С Баку Москва няма никакви проблеми. Балансира успешно и с тях, и с арменците. Лукашенко един ден прави федерация с РФ, дава им две летища, продава им МАЗ-ове за тежките ракети, на другия ден им устройва простотийки, само за да изкара намаление на цените на нефта и газа. С Монголия нямат никакви териториални спорове.
56
1
 
10
 
! Отговори
Да СатаНАТО преди 5 години
Многознайко ,Литва е колкото един квартал на Москва.Бизнеса на повечето литовци е или в Русия или е свързан с Русия.Миналата година руснаците забраниха само вноса на рибни продукти от Литва и Латвия и те щяха да гушнат букета.Освен това половината от населението на тези държави дето се правят на фашисти е рускоезечно
55
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НикоОсвен руснаци други идват ли? Кой ще ги замести идея в кухата ти кратуна има ли?---------------- Доколкото знам руснаците са на пето място като брой посетители, има 4 други нации преди тях. И освен това голяма част не идват на хотел, тоест - не са туристи, а колонизатори. Имаш ли идея за това в кухата си кратуна?
54
3
 
7
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Ей! Ами кво ше праят сега сичките тия литовци, дето са се наредили на опашка да влязат в ***?
53
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно дали не обмисля да избяга и той.Михаил Сергеевич сега има магазин за куфари в УСА.С какво ли ще се занимава Лавров?
52
1
 
0
 
! Отговори
смях в залата преди 5 години
Нико, просто не искам да ми изтрият коментара.
51
8
 
4
 
! Отговори
който гроб копае ... преди 5 години
Корейците изклатиха рашките и сега демоните ще се гърчат в подземното царство.Империята на Злото се надяваше че Ким е достатъчно глупав за да се перчи с ракетите, но той ги изтъргува за затопляне на отношенията със Юга. А Путин ще обере негативите.Защото сделката беше да не рзпространява ядренто оръжие.
50
0
 
2
 
! Отговори
Касиерка в Лидл преди 5 години
До никоЗащо да се съжалявам. Аз съм си добре.
49
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кризата в САЩ зрее.
48
7
 
9
 
! Отговори
Нико преди 5 години
До пехотинец. Прав си кашик само че питай турците като останаха без руснаци по курортите и износа им беше замразен може би ще предложите и руски газ да не копуваме той казват бил червен? Знаеш ли *** колко са приходите от туристи ? Освен руснаци други идват ли? Кой ще ги замести идея в кухата ти кратуна има ли?
47
9
 
4
 
! Отговори
не мога да ги мисля преди 5 години
Русия просто е в безизходица, но не иска да си го признае.А там президента се избира за 6 години.
46
0
 
2
 
! Отговори
дреме им преди 5 години
Много важно!
45
17
 
12
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
България също трябва да забрани на всякакъв вид пияни или трезвени обитатели на руската степ да стъпват на нейна територия! Всички руски новозаселници по черноморието, в контейнери, на параход, и за крим. Имотите им да се дадат за Български сираци. В България няма място за олигарси. Естествено тези руснаци които си живеят тук по правилата от десетилетия ще си останат защото са част от обществото, но путиновците - ВЪН!!!!!!!!!
44
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на прибалтийските републики не им е лесно. След 40+ години окупация, да трепериш постоянно дали вежливия лос няма да се окаже отзад.
43
4
 
21
 
! Отговори
нико преди 5 години
не съжалявайте Лавров и Русия , съжалявайте себе си и лъжливите си политици , които подкрепят абсурдните клевети на ес и сащ ... всеки средно адекватен човек разбира за какви посредствени политици на запада става въпрос , а който не е ходил в Русия по - добре да си трае , защото се излага
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лавров:- Владимир Владимирович, идеотите казаха, че са изстреляли 100 ракети и с голяма вероятност хайли лайкли са поразили трима пастири!- Опитай се да изглеждаш сериозен и малко уплашен...
41
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жал ми е за Лавров. Наскоро обяви, че се е уморил да бъде министър и щял да се оттегли.Всеки знае какво означава това в Русия. Бог да го прости.
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 41Няма смисъл да му отговаряш и да му обясняваш. Това го пуска редовно с copy/paste, че Русия (русия) е скарана със съседите си и чака някой да се хване да спори. Няма значение дали е така, важното е да се дъвче темата, че "русия" е скарана със съседите си и е изолирана, все някой ще си оформи това убеждение, нивото на повечето хора е такова.
39
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъчно ми е. Ся Деди поп Кире Фасо нема а мое ги навести. И да им бие чембери. Сал българските поликютюци ще посещават свободно Северната Сатрапия...Клепарестия е първи припнал.....
38
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия прибалтийските са по-зле и от нас. А стане ли война първи ще станат мърцина, за това ги използва НАТО.