Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!

Недоверието в световната икономика ни изправят пред нова криза
25 май 2018 21:21,
225
Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!
Снимка: БТА

Пренебрежението към нормите и липсата на доверие в световната икономика ни изправят пред нова криза, с каквато светът още не се е сблъсквал, заяви руският президент Владимир Путин на Петербургския икономически форум.

“Когато едната от страните не спазва договора и правото, това винаги носи рискове. В глобален мащаб такова поведение от страна на държави, особено силови центрове, води до разрушителни последици, каза още Путин.

Според него подриването на взаимното доверие може да доведе до непредсказуемост, колосални промени и системни кризи, каквито светът още не познава. Те ще засегнат всички, дори онези, които смятат, че никога няма да са обект на санкции, посочи Путин.

Още по темата

В икономическия форум взе участие и френският президент Еманюел Макрон, който е на двудневна визита в Русия. Макрон и съпругата му Брижит посетиха в петък Пискарьовското гробище, където положиха венец и отдадоха почит на жертвите на обсадата на Ленинград по време на Втората световна война.

При посещението си в Русия гостът от Париж се видя и с вдовицата на Александър Солженицин, както и с представители на неправителствени организации за човешките права.

По-рано в разкошната обстановка на Константиновския дворец Макрон и Путин 3 часа обсъждаха ядреното споразумение с Иран, Сирия и Украйна. Посрещайки френската президентска двойка, руският лидер подари на първата дама Брижит букет от рози и божури в нежни цветове.

На пресконференция след срещата Макрон заяви, че разговорите са били директни и откровени. Той обеща да се върне в Русия още това лято, ако френският национален отбор по футбол премине четвъртфиналите на Мондиал 2018.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
2
 
8
 
! Отговори
Жужон преди 5 години
Вкарах ви двата крака в един шушон - айде сега станете и ходете като Лазар!
72
11
 
22
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Путин доста меко се изказва за това,което очаква света...Може би за да не плаши хората.Но процесите си текат и стартиралото на 11.09.2001г пренареждане на света навлиза в остра фаза.Но няма да стане както го планираха(Богоизбраните),а точно с краха им!Само че ще струва страшно много жертви на човечеството....
71
23
 
16
 
! Отговори
Чака ви, да преди 5 години
След доказателствата за сваления самолет този път санкциите ще са потресаващи!
70
9
 
30
 
! Отговори
23587 преди 5 години
До АнонименИзпаднал си в заблуда - нас ни управлява бойко Борисов - да, боденяваме продължително и необратимо. Путин управлява в Русия - там въпреки санкциите възможностите на хората са доста по-добри - нали виждаш колко руснаци МОГАТ да си купят имот навсякъде по света - не само олигарсите им.
69
4
 
17
 
! Отговори
Ху из ху преди 5 години
Кеееф - Путин и русофилите печелят снова! Ура товарищи!
68
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПЕТРОЛЪТ ДО КРАЯ НА ЛЯТОТО ЩЕ Е 90 ДОЛАРА, А АКО ИМА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ С ИРАН ЕКСПЕРТИТЕ ПРОГНОЗИРАТ 150
67
26
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Па то с такива управници като ***.. все ще сме в криза.
66
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предупреждение от Путин: Чака ни невиждана криза!...Ами чака ви.
65
22
 
12
 
! Отговори
u4en преди 5 години
До Мда.....- падне ли петрола под 80 $ за барел - свет. икономика спира ! шахматиста Жужи преди години ! Много познава тоя бе..
64
15
 
38
 
! Отговори
Мооолим? преди 5 години
До пехотинецКолко народ изтрепа НАТО в Сърбия и Либия, а "съюзниците" в Ирак, Афганистан и Сирия?За Корея и Виетнам няма даже да повдигам въпроса...
63
2
 
5
 
! Отговори
Хахаха! преди 5 години
До НикоЯвно ти си един от тях...
62
9
 
12
 
! Отговори
обективен преди 5 години
Ни сме свикнали на кризи всякакви ,ще оцелеем отново ! Даже сега поставяме рекорди по депозити на физически лица в банките. Нищо ,че много се жалим . Бедните пенсионери продължават да дават пари на АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ , нали нямат !?
61
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в щатите петрола поскъпна доста.... нещо се случва или ще се случи
60
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко което искаше Путин беше благоденствие за изстрадалия руски народ.Само едно не разбра,че благоденствие се печели с много труд и саможертви.Няма кой да ти даде пари да си живееш живота- тъжен факт,но все пак факт.
59
38
 
17
 
! Отговори
пехотинец преди 5 години
Боже опази! Акъл да дава и напътства най-бруталния диктатор масов убиец на 21 век. Вожда шаман от Кремъл не трябва да се самозабравя и да помни че превръщането на Москва в нива за картофи е въпрос само на няколко Натовски ракети!
58
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има, няма криза ние пак Белене ще си строиме да има баце да гушка мангизи
57
18
 
27
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Притеснителното е,че за всичко досега Путин е познал....Естествено,не можем да очакваме,че ще съобщи всичко което знае.То и никой друг световен лидер няма да го направи,защото така се губят важни лостове за управление.
56
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вътрешните проблеми на русия са си техни
55
21
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Путин е взел да откача и да мели глупости като всеки сенилен дъртак. Мисля че отива към руски вариант на Стивън Хокинг.
54
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия омръзнаха на всички с вечните обвинения към другите. Ега ти и болестта.