Ердоган: Аз и Путин сме най-опитните политици в ООН!

И двамата били и премиери, и президенти на страните си
23 юни 2018 10:30, Петя Славова
77
Ердоган: Аз и Путин сме най-опитните политици в ООН!
Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган определи руския президент Владимир Путин и себе си като най-опитните политици в Общото събрание на ООН. Той заяви това в публикувано снощи интервю за турската телевизия, предаде ТАСС.

Още по темата

"Ще го кажа пределно ясно, към момента в Общото събрание на ООН има само двама наистина опитни политици, възможно е да има и други, но не си спомням: това сме Путин и аз. Защото и двамата сме били както премиери, така и президенти, постигнали сме доста, но напред има още много задачи", каза той в интервюто, видеозапис от което беше публикувано на страницата на телевизията в Туитър, пише БТА.

Ердоган отбелязва и добре урегулираното сътрудничество на Турция с Русия по сирийския въпрос. Той посочва, че "специалните отношения" с Путин и тесните контакти между външнополитическите ведомства на двете страни са помогнали да бъде постигнат напредък в тази сфера, в частност да бъдат организирани междусирийските преговори в Сочи миналата година

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ехе! А борчовете на Тулума и ОПГ ГЕРП .нови 26 милиарда ?
27
7
 
12
 
! Отговори
askeri darbe преди 5 години
На този *** дните му са преброени !
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евробулгарите предричат бъдещето на всеки, с изключение на своето. Нострадамус 2050 година. Ръководството на РБ ще оповести, че страната се намира в крайната и решителна фаза на прехода. Не стана ясно на прехода от какво към какво?
25
7
 
11
 
! Отговори
близките на Ердоган преди 5 години
вероятно си казват - морковите за Ердоган свършиха идва ред на тоягата !С глупавата си политика този неграмотен ислямски фанатик пречи дори на близките си , заради икономическата изолация на Турция близките на Ердоган губят милиарди долари ! Те ще му видят сметката ! Султана сега е в такова положение ,че се страхува и от най-близките си хора , страхува се от сянката си !
24
10
 
8
 
! Отговори
Ехе! преди 5 години
Ми той Тодор беше на кормилото на властта от 1956 до 1989 г.Ако продължителността се счита за опит . . .То, ние още плащаме борчовете на комунистите дето уж се отказаха от властта на 10 януари 1997.Ако и тях ги чака такава участ ... горко им!
23
8
 
10
 
! Отговори
този гьон суратлия преди 5 години
се взима много на сериозно ! Той и Путин били най-опитните политици ?! В какво са най-опитни ?! Да фалшифицират изборни резултати , да вкарват в затворите инакомислещите и да рушат икономиката на страната си ! Ердоган не случайно изтегли изборите 1 г. по-напред за да избегне момента когато турската икономика и турската лира ще са в прекалено критично състояние ! Неговата политика вреди дори и на неговите близки , понеже губят милиарди долари от отлив на инвестиции и икономическа изолация !
22
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
нито един глас за простия и тьп имам искам турция на ататюрк
21
1
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
ФАКТ!
20
8
 
14
 
! Отговори
военен преврат преди 5 години
Ако има истински турци след поредната фалшификация на изборите трябва да има истински военен преврат или гражданска война ! А не военен преврат скалъпен от Ердоган за да ликвидира инакомислещите ! Турците имат опит във военните преврати и много добре знаят как да премахнат диктаторите от властта !
19
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опитният и уверен в себе си политик никога не се хвали. Може да се спомене някакво постижение, но да се обявиш сам за най-най вече показва липса на елементарна култура, и комплекс за малоценност. И това не е единствен случай. Ердоган редовно дава акъл на всички, позволявя си да ги нарича фашисти. Въпреки, че точно в неговата държава затворите преливат от затворници.
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин си го обичат руснаците живял съм 9 години в Москва и той им намери тънката струна да ги омайва. Колко да ви е тъжно още се стой начело ...... а за българина те винаги са ни гледали с пренебрежение както се каза " кому нужньi "
17
9
 
12
 
! Отговори
пфу преди 5 години
Ти не си политик фес, ти си диктатор.
16
12
 
10
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
В Турция има повече демокрация от Русия, защото на предишните избори без малко да загуби Ердо, въпреки фалшификациите и въпреки това, че казаха, че 3 млн. гласове не са много (за които се каза, че са манипулирани).Докато познайте в Русия Путин кога ще допусне на избори да има резултат 51 % срещу 49 % за опозицията.
15
3
 
3
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Българската език не е за секи (грешките са умишлени).Ами сега не може да има такова изречение "Той заяви това в публикувано снощи интервю за турската телевизия". Кой какво разбира?Да ви кажа сега каква е истината пък вие си преценете.Вчера Ердо имаше обширно интервю по първи канал на държавната телевизия (TRT1).
14
14
 
12
 
! Отговори
палячо преди 5 години
Ердоган: Аз и Путин сме най-опитните политици в ООН!.........................................Най-опитни да фалшифицират резултати от избори и референдуми !Веднъж докопали се до властта няма отърване от такива ! Единственият възможен начин е атентат или военен преврат
13
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ержо му се иска да е голям, сравнява се с Путин, ама да попитам - кой беше тоя Ержо, че не си спомням? А, да - сетих се, мургавичък, от Анадола, с фалшивата диплома за висше...
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АНГЛИЙСКИЯ РЕЖИМ ПЛЮЕ ТУРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ
11
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ердоган го играе ромката която хвали господаря си ха ха. Иска да е голям играч, но се държи като въртиопашка очаквайки да му хвърлят някоя троха. Жалък е!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пише БТА а ДНЕС им краде Статиите всеки ден..........хаха
9
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, ***, ***-о-о-о, не се изживявай за нещо значимо или голямо. Просто да избегнеш по-голямо разочарование. Сега виждаш ли това дъло-о-о и кръгло нещо с голям калибър? Не бе, това нещо не е за там. Това е газопроводна тръба. А сега виждаш ли там край брега? От там още една тръба ще се появи. Казваш "локва голяма" си видял? Това ще е моят АЕЦ защото за да направя Турция десета икономика в света, тоци ще ми трябват, *** комшу.