Тръмп се заканва: Може да стана най-страшния враг на Путин!

Путин пък твърди: Имаме могъщи врагове в САЩ!
20 юли 2018 13:00,
90
Тръмп се заканва: Може да стана най-страшния враг на Путин!
Снимка: архив Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю пред американския телевизионен канал CNBC, че ако след преговорите с руския държавен глава Владимир Путин, двамата така и не успеят да изградят добри отношения, той ще стане "най-страшния враг" на руския президент, предава РИА Новости.

Като доказателство за думите си, той напомни за въведените санкции и изгонените дипломати, пише "Фокус".

"Вижте всичко, което направих", добави Тръмп. Но, по неговите думи, би било позитивно за САЩ да е в добри отношения с Путин и Русия, а не негативно.

Вчера пък Путин заяви, че  противниците на страната му в САЩ са могъщи и силни хора, предава РИА Новости.

Още по темата

По думите му, доказателството за твърдението му е, че те могат да "продадат" на милиони граждани различни "трудно смилаеми неща в нормалната логика на историята".

"Нас винаги са ни учили, че хората, работещи за държавата, в интерес на обществото, преди всичко са длъжни да мислят за фундаменталните интереси на страната и винаги да ги поставят на първо място, но не. Виждаме, че в САЩ има сили, които поставят груповите си, тяснопартийни интереси над общонационалните", заяви президентът на съвещание с посланиците и постоянните представители на Русия.

Президентът отбеляза, че независимо от това, Русия е открита да развива контакти със САЩ на равноправна и взаимноизгодна основа. Той също така подчерта, че това е необходимо за целия свят.

"Като най-големите ядрени държави, ние носим специална отговорност за обезпечаването на стратегическата стабилност и сигурност", добави Путин.

Също така, той оцени отношенията със САЩ. По неговото мнение, Москва и Вашингтон са тръгнали по пътя на позитивните промени. Държавният глава напомни за състоялата се в понеделник среща с президента на САЩ Доналд Тръмп.

"При всичките различия в нашите възгледи, нашите мнения съвпаднаха в това, че руско-американските отношения се намират в крайно незадоволително състояние, по много параметри по-лоши, отколкото по време на Студената война", отбеляза руският лидер и добави, че натрупалите се през годините проблеми не могат да бъдат разрешени за няколко часа.

Но, независимо от това, срещата, като цяло бе успешна и доведе до полезни договорки", заключи Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може хипотетично, но не му стиска...............Америка се командва от няколко масонски клана и ФЕД..............Кенеди тръгна тях и му видяха сметката!!!
50
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може хипотетично, но не му стиска...............Америка се командва от няколко масонски клана и ФЕД..............Кенеди търгна срещу тях и му видяха сметката!!!
49
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Обама щеше да променя Америка в социална държава, но никой не му позволи. Тръмп е за лудницата, но здраво го държат и няма да направи много поразии. Това, че слагат начело някакъв иидиот за 4 години нищо не променя.
48
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дрън дрън, президента на кравария е кукла на конци без реална власт. Нищо не зависи от него. Ако тръгне да си прави каквото той иска веднага ще го очистят.А Путин е действителен лидер. Дори не са в същата категория.
47
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкият. Горките САЩ.
46
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи са се разбрали като двама държавници с една цел - доброто на собствените им народи , а това е театро за пред олиг.те там !
45
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Лавров зяпа краката на Мелания и е откачил"Ми ще зяпа, мъж е, а не ***.
44
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае какво сте извадили от контекста за да си го извъртите както ви пасва. Най-вероятно съвсем друго нещо е казал.
43
7
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 42 преди 5 години
Докато политиците са същите, и за 4-ти път ще си го изберем, лично за него ще гласувам този път!
42
3
 
13
 
! Отговори
Тоя откачи преди 5 години
До преди 2 дни Бай Дончо каза, че добре са си ,, побъбрели". Според мен само е гледал видеото дето Лавров зяпа краката на Мелания и е откачил. Следващият път тя ще е с тъмен панталон да не я зяпа и Путин
41
1
 
4
 
! Отговори
До бай Дончо преди 5 години
Можеш да станеш, ако ти наредят. Ти нямаш собствено мнение.
40
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ****Кое е жалка работа? Премиерът слънце бай Тиквун е по същия начин - по 3 пъти на ден си сменя мнението и какво?... Бустанистан си го избира за трети път.
39
2
 
8
 
! Отговори
**** преди 5 години
Този до вечрта не се знае колко пъти ще си промени мнението,а дори може да е забравил и какво е казал,жалка работа.
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разиграва ни се някакъв абсолютен водевил - правят цирк за пред света - какво са си пошушнали те си знаят. Тези сценки са прах в очите.
37
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТРЪМП Е ДОКАЗАН МАНИПУЛАТОР !!!НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ ХОДИЛ ДА ПРОВЕЖДА СРЕЩА СЪС ЗЛОТО ФАЛШИВИЯ ***!ТЕ И СЕГА НЕ ГО ХАРЕСВАХА НО СЕГА ВЕЧЕ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ГО НЕНАВИЖДАТ!!!
36
4
 
8
 
! Отговори
Ха преди 5 години
Дъг не ви ли прилича на един до болка познат образ. Сутрин говори едно, на обяд друго, а вечер съвсем различно от първите две. Винаги следва:аз това не съм го казал.
35
11
 
9
 
! Отговори
100 рубли = 1 ДОЛАР преди 5 години
*** хо хо хо хо хо
34
0
 
7
 
! Отговори
бай ПЕТКО преди 5 години
ОП, ОП посмали ...!
33
3
 
7
 
! Отговори
Мо каря преди 5 години
Лудото в атака
32
1
 
15
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Дони, Великият магистър на зидарската ложа, в която членуваш, съгласен ли е да станеш враг на Россия-страна?