Тъпа музика, сбъркан такт... Путин. Честито, г-жо Кнайсл!

Когато министърка го кани на сватба, това не е само нейна работа
293
Тъпа музика, сбъркан такт... Путин. Честито, г-жо Кнайсл!
Снимка: Reuters

Когато австрийската външна министърка кани руския президент на гости, това не е само нейна лична работа.

Без значение, дали поканата е за официално посещение или за собствената ѝ сватба. Когато излезе за танца си с Владимир Путин, Карин Кнайсл очевидно беше сбъркала такта, пък и музиката бе неподходяща, пише Райнхард Везер от Frankfurter Allgemeine Zeitung, цитиран от българската редакция на Дойче веле.

Още по темата

Горчиво!

Да, няма нищо сбъркано в това европейските политици редовно да се срещат с Путин. Но хайде, ако обичате, това да става винаги при отчитане на определени обстоятелства: Войната на Русия в Украйна, подкрепата на Кремъл за масовия убиец Асад, намесата в американските избори и нападенията с отровен газ в Солсбъри.

Тези обстоятелства изобщо не са отчетени, когато предоставиш на Путин цялата сцена, за да подарява на младоженците самовар и да ги поздравява с изпълнение на казашки хор.

Дано бракът на госпожа Кнайсл да бъде дълъг и щастлив! Нека се надяваме освен това, че политически тя лошо ще се опари заради политическите си гости. Сега на ход е австрийската опозиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
6
 
29
 
! Отговори
Не чета глупости преди 5 години
Прооопагандааааа
123
8
 
6
 
! Отговори
K преди 5 години
Само Левски 1914 ! Долу ментетата от Ловеч
122
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Боко ходи като последния дрипльо да проси за възобновяването на Южен поток за тази пропаднала, но много горда страна.
121
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Придурки, мы вам вашу подлость никогда не простим
120
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Войната на Русия в Украйна, подкрепата на Кремъл за масовия убиец Асад, намесата в американските избори и нападенията с отровен газ в Солсбъри.---Бях го маркирал, като видях, че колегата 148 вече го е публикувал. Единомислие, какво да правиш! Но докато той се е захванал с безнадеждната задача да научи на нещо необучаемото, аз исках да напиша: една гьостерица по-здрава и първо през ашиците нашайссетата от българската редакция на Дойче Велле!
119
3
 
32
 
! Отговори
Dorian преди 5 години
Дойче веле, вие някаква качествена журналистика ще покажете ли? Нали сте авторитетно издание? А само клевети и фейк нюз. Всяка клевета може да бъде дадена на съд. Плюенето го оставяме, но клеветата...
118
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Войната на Русия в Украйна, подкрепата на Кремъл за масовия убиец Асад, намесата в американските избори и нападенията с отровен газ в Солсбъри.-------Ка...ме...лия, хайде поне едно, ама наистина, поне едно реално доказателство за твърденията в твоето ученическо памфлетче!псМного хляб има да изядеш, докато стигнеш до интелектуалното ниво на австрийската външна министърка.Най-добре пиши статийки за бат Бойко, по ти приляга на IQ-то! -))))))
117
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина има нещо тъпо и сбъркано.Но това е в главите на соросчетата. ***, сбъркани, но с голямо желание да плюят. Понеже такива са опорните точки. Но постигат обратен ефект, само дразнят. Добре е да се пускат по-често такива статии. По-добре действат от всяка про-руска пропаганда.
116
19
 
5
 
! Отговори
РУСНАЦИ-СМЕШНИЦИ преди 5 години
Гладници
115
2
 
13
 
! Отговори
всяко зло за добро преди 5 години
Аз мисля че това е ден за еманципация на българите.Видяхме че и в други държави, наричани кой знае защо нормални, има *** като в България.
114
8
 
37
 
! Отговори
Панков преди 5 години
просто сме жалки в стремежа си даочерним Русия.тоэи и.иот написал таэи гнусотия дали ечел историята на страната си..жалки иэмекяри....нищо повече
113
5
 
31
 
! Отговори
Георги преди 5 години
коментарабе *** оши тенденциозен. не мога да разбера канюк сериозна медия го допуска от свои журналисти. Промиването на мозъци че американците са велики а Русия иска да прецака всички да станат пияници приключи с екшъните в края на 90те. хората не са безмозъчни. моля изгонете човека написал статията....
112
6
 
33
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Какво щяхте да бълвате,ако бяха поканили Тръмп?Обаче не го поканиха...Газопроводите са тъй жизнено необходими,както слънцето и въздуха за всяко живо същество.Да ви е честит Северен поток 2!Ура,другари западняци,и умната,да не спадне налягането.
111
8
 
39
 
! Отговори
Мда преди 5 години
4 години след започване на откритата война срещу Русия е пределно ясно,че тя няма да падне и ще си остане важен фактор в света и Европа в частност.И в бъдеще ще се наложи да се живее и работи с нея,а това може да бъде много изгодно.В крайна сметка на всички е ясно защо стана скандалът в Украйна и че не Русия го е предизвикала.Естествено,не могат да го заявят публично,заради страх от САЩ.Но ще мине и тая,а който пръв възстанови отношенията с Русия-печели.
110
3
 
12
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
Яловата баба Шмеркел нема ни дете, ни коте - сал е Майка Тереза за талибаните 😁
109
3
 
31
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Дойче Веле-ясна работа....Дали някой вече им обръща внимание?Времената на патрона им Сорос изтекоха в канала,не го щат дори в Израел(!).
108
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Летал съм от поне двадесет европейски летища. Е как не видях един Ту или един Ил мамка му!! Ххааааааааааааааааа!Смешници руски!
107
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешни руснаци. Сал *** и пропаганда. Смешнициииииииииииии!!
106
4
 
26
 
! Отговори
радио Ереван преди 5 години
Някой пита радио Ереван: "Кога ще ме поканят и мен на сватба в Австрия?" Радио Ереван отговаря: "Боко, познахме те по гласа! Спри да задаваш този т*п въпрос вече за стотен път!"
105
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Запад много мразят Путин, че не им продаде Русия и не превърна руснаците в евтини бели роби.