Тъпа музика, сбъркан такт... Путин. Честито, г-жо Кнайсл!

Когато министърка го кани на сватба, това не е само нейна работа
293
Тъпа музика, сбъркан такт... Путин. Честито, г-жо Кнайсл!
Снимка: Reuters

Когато австрийската външна министърка кани руския президент на гости, това не е само нейна лична работа.

Без значение, дали поканата е за официално посещение или за собствената ѝ сватба. Когато излезе за танца си с Владимир Путин, Карин Кнайсл очевидно беше сбъркала такта, пък и музиката бе неподходяща, пише Райнхард Везер от Frankfurter Allgemeine Zeitung, цитиран от българската редакция на Дойче веле.

Още по темата

Горчиво!

Да, няма нищо сбъркано в това европейските политици редовно да се срещат с Путин. Но хайде, ако обичате, това да става винаги при отчитане на определени обстоятелства: Войната на Русия в Украйна, подкрепата на Кремъл за масовия убиец Асад, намесата в американските избори и нападенията с отровен газ в Солсбъри.

Тези обстоятелства изобщо не са отчетени, когато предоставиш на Путин цялата сцена, за да подарява на младоженците самовар и да ги поздравява с изпълнение на казашки хор.

Дано бракът на госпожа Кнайсл да бъде дълъг и щастлив! Нека се надяваме освен това, че политически тя лошо ще се опари заради политическите си гости. Сега на ход е австрийската опозиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
2
 
13
 
! Отговори
Ели преди 5 години
У Краина - запомнете го, това е земя, населявана от различни етноси.Спомнете си Лявобережие и Дясно бережие?България, чрез Кирил и Метозий ви носи езикът.Укри като племе - няма. Освен ако всички световни историци нямат амнезия от 5 до 21 век.Винаги исторически източните области са населени с руско-езично и православно население.Руският Владимир приема православието в Херсон - КРИМ.ДУХоВНИЯТ център на Русия.Мечтайте си ДНР, ЛНР, Одеса върху, гробовете които направихте да са част с Украйна
143
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнусна комплексарщина залива страниьите на соро соидния сайт, филиал на Дойче Веле...
142
15
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 5 години
До бай Вълчо от Хисаря 162 Путин фен на Моцорт...Какви ги говориш бе?Виж за фен на войната съм съгласен.
141
1
 
3
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Изключителна ***. Божеее, не може да бъде.
140
3
 
9
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Украйна, да пиша ли за монголо - татарите, Галиция, Австрия, Реч Посполита, Шведите, просихте помощ от Петър и накрая тръгнахте срещу него, с Екатерина същото, Православието - приехте униатството - за да черпите от Поляците привилегии.Да не говорим за фалшификацията на племето УКРИ, Страбон, Овидий не са ви отразили в хрониките, защо ли? Те са незнаещи. Накрая кимерийци, асирийци и създатели на Египет и Ной се изкарахте.Език нямате, освен фалшификатите от 19 век.Нямате държавност, австрийците
139
6
 
30
 
! Отговори
До: Световна Конспир преди 5 години
От Ели:Вие знаете ли значениета на думата "У Краина - на БГ език, "В покрайнините" - превод на Грушевски и Субтелни - "земя в края на цивилизацията""Покажете ми в един световен Атлас - държавата Украйна до 1991?Говоря за френски, немски, англоезични атласи и авторски колективи до 1991 г.Една борба за независимост ми посочете на УКРАЙНА - ЕДНА.Посочете ми 20 г. на самостоятелна свободна д-ва до 1991 - наречена УКРАЙНА.По дивотия сте равни на македонците.фалшификация на история и език
138
8
 
21
 
! Отговори
Диди преди 5 години
Български фашистки слагачи,спрете да плюете по Русия и да птепечатвате фашисткото Дойче веле,мръсни ***
137
12
 
9
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До Ха ха"...неолибералите губят войната и това е."---Загубихме ли вече? А социализма кога идва отново, да ядем истински кренвирши и бензина да е 20 стотинки? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Само не ме бесете по дърветата, пратете ме в Белене при прасетата :)))))))
136
7
 
22
 
! Отговори
Мир и нищо друго! преди 5 години
Гледах по Первый сватбата на австрийската министърка. Имаше настроение, усмивки. Мислех си, че хората по света днес биха искали да танцуват и да се веселят, народите да дружат, а не глупавото НАТО да дрънка с оръжие, да бомбардира сватбите на хората (спомни си Сърбия) и да създава все повече бази с фалшивата теза, че е миротворец.
135
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дойче веле си вре носа пак там където не муе работата. Младоженците сами си определят гостите,и няма да искат разрешение от парцала Дойче веле кой да канят. Това,че музиката била *** е много злобно съскане.
134
9
 
32
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
DW са пенясали от нерви, Асад бил масов убиец... не знам колко народ е убил, но не може да се сравнява с който и да е американски президент през последните 30 години. Сорос и американците излишно си дават парите за финансиране на такива статии..... да ориемат просто, че неолибералите губят войната и това е.
133
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
асад масов убиец а 10 милиона бягат извън страната от демократичното управление на масовите джихадиститеположението е било като с тракийските българи когато турците се връщат във одринско след балканската войнаи сега се връщат при масовия убиецтова гълтачите на помията на дойче веле немогат да го разберат жалко че има толкова увредени хора
132
34
 
10
 
! Отговори
световна конспирация преди 5 години
До WeissЛично аз мисля всичко това че е истина. Асад е масов убиец, защото тръгна да воюва с народа си, а не проведе едни избори. За Киев и Украйна няма какво да говоря, само слабоумен ще се направи, че не видя какво сториха зелените човечета и как окупираха Крим. Скрипал и там е ясно - Литвиненко сигурно сам се отрови и той. А за намесата в изборите на САЩ? Ами явно разследването на ФБР не е проведено от специалисти, трябваше тукашните форумни комунисти да попитат, те всичко знаят :-D
131
30
 
13
 
! Отговори
смях в залата преди 5 години
До МирпавшемОт какво да ме освобождават тези бедни, окъсани колхозници? Всъщност дойдоха тук да ни заробят, за да имат балканско кръстовище към Европа. И като гледам икономиката на Турция и на скъсания Путлерланд предпочитам да си бяхме останали с турците
130
6
 
41
 
! Отговори
Weiss преди 5 години
От коментарите разбрах, че все още има хора, които мислят,че Асад е масов убиец, Тръмп е избран от руснаците, а отравянето в Солсбъри е руска атака. В ерата на интернет невежеството е избор.
129
21
 
4
 
! Отговори
3D принтирана водка преди 5 години
До бай Вълчо от ХисаряХа-ха-ха :) Ей, страшно нещо сте това пенсиите :))) Щял да докара казаци в Австрия :) А какво е това "сотня" бе, дръртo? А танковете чакате ли ги пак да ви докара бай Тошо и соца :))))))))))
128
6
 
30
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 5 години
..Войната на Русия в Украйна, подкрепата на Кремъл за масовия убиец Асад, намесата в американските избори и нападенията с отровен газ в Солсбъри.-----------------Е,тва си е тъпо и глупаво без никакви факти.,както и подаръка.Щото можеше да докара и една сотня казаци със саби и да им напомни нещо забравено. но Путин валсува в центъра на Европа и показа ,че е истински фен на ,,Моцарт,,.
127
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откога Алгемайне Цайтунг и Дойче Веле определят списъка на гостите? Не било лична работа? А на кого е работа, може би трябва са се вземе разрешение от Брюксел или Вашингтон?
126
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** пропаганда
125
4
 
35
 
! Отговори
Долу ЕС преди 5 години
А тук е онуй Дойчо Велев... символ на *** и дегенеративни журналисти!