От Русия: Сергей и Юлия Скрипал са мъртви?

В това е убедена племенница на бившия разузнавач
30 авг 2018 09:30, Елка Василева
96
От Русия: Сергей и Юлия Скрипал са мъртви?
Юлия Скрипал. Снимка: архив, Reuters

Бившият двоен агент Серсей Скрипал и неговата дъщеря Юлия отдавна са мъртви. До този извод е стигнала племенницата на бившия полковник от руското ГРУ Виктория Скрипал.

Първото нещо, на което обръща внимание Виктория, е дългото мълчание на Сергей и Юлия. При това няма "пресни" новини както от самите Скрипал, така и от официални /а дори и неофициални/ лица за тяхното състояние и за това къде се намират те.

Още по темата

И това при положение, че още през пролетта Юлия е обещала на Виктория задължително да й се обади, когато баща й излезе от комата, а Виктория така и не е получила обаждане.

Още едно доказателство за смъртта на двамата Скрипал – няма нови снимки или видеа с тях. Скоро след избухването на скандала с отравянето оздравялата Юлия говори пред английските медии, и оттогава – нищо.

"Все едно в какъв вид, искаме да го видим, жив ли е той или не е... Не чуваме нищо нито от Скотланд ярд, нито от госпожа Мей", оплака се Виктория Скрипал пред телевизионния канал "360".

Освен това по данни на медиите след отравянето в Солсбъри Скрипал са спрели да използват банкови карти. Дали това е истина е трудно да се каже, призна все пак Виктория, която не разполага с факти за това.

Освен това на племенницата й е струва странно, че техният дом в Солсбъри си е  все още на мястото, макар че британските власти обещаха да разрушат сградата, за да ликвидират остатъците от химическото вещество. Районът около жилището в момента дори не е отцепен и всеки може спокойно да се приближи до него, пише Утро.ру. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Или са ги убили или са ги арестували и ги държат в някоя лаборатория и им дават наркотици и други химии, после ще кажат, че не са издържали на напрежението и са станали наркомани. Къде са неправителествените организации да искат свобода за Скрипал.
43
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия англета си мислеха, че тихомълком ще минат по тъча, ама руснаците ги напират като л**на и няма го бъде
42
18
 
9
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
За племенницата вече разбрахме какво мисли. А какво мислят другите роднини на Скрипал? Вуйчовци, учинайки, балдъзи и баджанаци, втори и трети братовчеди? Тяхното мнение също е важно да се осветли въпроса. Тръпнем в очакване на още информация от извора.
41
39
 
15
 
! Отговори
ЕС не вярва на Русия преди 5 години
Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...
40
11
 
22
 
! Отговори
погр.ебален агент преди 5 години
Пожелавам на британците всеки един от тях да бъде посетен от останалия жив котарак на Скрипалите. Той направо гори от желание да си отмъсти за смъртта на неговите приятелчета - втория котарак и морските свинчета!
39
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е типично за англичаните още от времето на кралете им.Тихо, подмолни премахват неудобните..............и накрая хоп, хвърлят вината на някой друг!Ама сега с тоя Брекзит така се издъниха.......................ама хак, пада им се!!Нали са велика империя!!Да се оправят тия лицемери!!!
38
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да са знаели кой ги е отровил (Англия и САЩ) и затова да са ги убили
37
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 32Жалко!
36
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То се знаеше че англетата са ги светнали още от началото
35
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая Англия пълна трагедия...............освен едно Сити и една борса друго не им остана!Перовете с перуките..............лордовете със синя кръв.................голям смях!!Скори и Аржентина ще се вземе Фолклендските острови!!
34
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами правилно са йзчезнали. Иначе всеки некадърник от К Г Б, ще си прави кариера на техен гръб и стехния живот.
33
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Английската дипломация знаем колко е коварна............те са майстори на заговорите!Нали така си убиха и принцеса Даяна...............спретнаха й една катастрофа и я пратиха на другия свят.Там каквото каже дъртата рептилка - кралицата..............това става!!
32
7
 
35
 
! Отговори
Николаев преди 5 години
Много ясно че са мъртви как англия ще остави живи свидетели на провокацията която направи преди изборите и световното а как умряха мистериозно березовски и още няколко руски олигарси а милионите или милиярдите останаха в англия с литвиненко също отровен с полоний в англия ако русия е искала да ги убива защо не в русия а в англия ? Въпроси без отговор.
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
da
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МишоНаистина ли има толкова наивни хора, като Вас?Фактите, освен че се "фабрикуват", изгодно се тълкуват.Нищо не спира службите да го правят.Разбирането на многоходовите операции не са за маата народ, който смята, че каквото кажат по телевизията, това е! "Чистата истина"!
29
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време евреина Березовски се усети и взе да моли Путин да се вьрне ама беше кьсно самоубеси се с помоща на великитебританци
28
4
 
23
 
! Отговори
АГЕНТ НА М-121 преди 5 години
НЕМА ЛАБАВО-НИЕ СИ ГИ УТРЕПАМЕ ДА НЕ ИЗДАДЪТ ДАЛАВЕРАТА!! !НАШАТА БОЖЕСТВЕНА ТЕРЕЗКА ГИ ЗНАЕ ТЕЗИ РАБОТИ.
27
2
 
22
 
! Отговори
тука има, тука нема преди 5 години
Енгилизите може да повторят номера с Бабченко - до възкръснат Скрипалите.
26
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Михаил;Миша това ти ли си бе другарю!? Помниш ли кога пихме чай на Люблянка? Колко ти плаща Путин за тези глупости които пишеш?
25
0
 
14
 
! Отговори
Мишо преди 5 години
До nikiСъветски? Не го открих този език в Гугъл.