Меркел иска: Свобода на корабоплаването в Азовско море!

Берлин и Париж се опитват да посредничат между Москва и Киев
107
Меркел иска: Свобода на корабоплаването в Азовско море!
Снимка: Reuters, архив

Германският канцлер Ангела Меркел изрази пред руския президент Владимир Путин безпокойство по повод инцидента в Керченския проток в края на миналата седмица, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на нейния говорител Щефен Зайберт.

Още по темата
На среща с Путин в кулоарите на форума на Г-20 в Буенос Айрес Меркел призовала за "свобода на корабоплаването" в Азовско море.

В неделя Русия задържа три украински кораба и техните екипажи край Крим, докато се опитваха да влязат в Азовско море през Керченския проток.

Германският канцлер и руският президент се съгласили, че е необходимо Русия, Украйна, Германия и Франция да проведат нови разговори на "равнище съветници".

Берлин и Париж се опитват да посредничат между Москва и Киев, допълва БТА.

Меркел и Путин обсъдили също ситуацията в Сирия. Те се обединили около мнението, че са необходими повече усилия с цел прилагане на договореностите, постигнати от Германия, Русия, Турция и Франция в Истанбул през октомври.

Говорителят на Меркел публикува снимка, на която тя и Путин си стискат ръцете пред началото на срещата, съобщи ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
8
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
ХПо-полека бре момче младо, много си се запенил. Как реши, че съм скачал по площадите по онова време?
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Промит мозъкХитлер е хaзарче, така че има истина в това което пишеш. Арийска раса от ***. Но долавям как оправдаваш немските зверства. Евреите ли изклаха 20 милиона руснаци и поляци бе лaлугер? Ако ти платя да отидеш да убиеш руснак ще го направиш ли? Просто немците са аморални същества, роботи и машини за убиване. През 100г. трябва профилактично да бъдат нaритвани защото се възгордяват и почват да мачкат Европа.
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да не знае Меркел? Знае къде са ходили германците в Крим, в Украйна, Беларус. Там са палели цели села. Всичко знае.
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меркел да осигури свобода на лодкоплаването от Северна Афика за Южна Европа и свободни магистрали за бежанците до Германия.Имало някаква война в Йемен? В днешния "информационен" свят, Меркел, Тръмп, Макрон, ООН отлично успяват да скрият истинските новини. Следователно, успешно могат да заменят истинските новини с фалшиви новини за отвличане на вниманието. Невидимият Йемен, телевизиите са слепи и глухи.
38
0
 
10
 
! Отговори
х преди 5 години
До Бате Гойко"Меркел знае ли къде се намира Азовско море, че да иска?"Меркел като всички юункционери на юдо-масонския заговор е много добре образована и за разлика от промитите мозъли като тем е много наясно какво представлява света в който живеем ти и овцете като теб продадоха преди 30 години гържава като градина за американски дънки и не_гурска музика, овцете като теб си деряха гърлата по площадите 1991 и ръкопляскаха на предателите които разграбиха и продадоха България на НАТО и евреите
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"..само че руският президент не е човек, с когото трябва да се шегуваш, и то на тема война"Б.Борисов
36
1
 
9
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Меркел знае ли къде се намира Азовско море, че да иска?
35
3
 
12
 
! Отговори
Промит мозък преди 5 години
"Немците изклаха половин Европа."не хапи тоягата а ръката която я държи !евреите стояха зад Хитлеф !евреите командват и САЩ ! Да не мислиш че на обокновенния американец му пука за Садм или за Афханистан !?запивал ли си се как и с кави пари партията на Хитлер дето нямаше пари и за вестник до 1929 изведнъж се сдобива с пари да ушие иниформи на 4 милиона щтурмовака от СА и да им плаща заплати !знаеш ли че униформите на СС напримеса дизаинирани и до есента на 1941 шити от евреина Хюго Бос !?
34
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука един се е събудил и веднага срещу еврейте. Та чак и срещу германците. Трябва да знаеш, че цялото обкръжение на Хитлер, както и Хитлер са еврей. Ми те ще управляват я ся се по огледай, кои стават кои могат ? Няма други.
33
0
 
11
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Укрофсшидхите май изгориха няколко стотин души май точно в Мариопол. Меркел тогава нищо не казваше. Явно за нея изгарянето на живи хора е нещо нормално
32
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избили 30 милиона руснаци, а имат наглостта да размахват пръст на Руския Президент. Да напомням ли, че ГДР беше незаконно анексирано без референдум благодарение на руснаците? Дори само заради това трябва вовеки да мълчат. Шваби ниедни, пак си показват нацистката арогантност. Пак опипват почвата за "жизнено пространство". Мачкай ги Вова!
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До евреиски тролеВиж какво, и аз не съм фен на евреите, но това са фактите. Немците изклаха половин Европа. И не заслужават сега да са водеща европейска страна. Но ги спасиха американските фашисти и ционисти (ционизма е най-радикалната форма на фашизъм). Германия трябваше да страда както страдаха славяните под техен ботуш. Деиндустриализирана, унижена и накълцана на парченца.
30
0
 
15
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
тая грозо-тия няма никакво влияние за да каже това, тя има влияние на такива страни като нас дето ни изсмукаха и сега ни подават филийки по малко като на прасетата... но скоро ще си ходи и тя от тоя политически свят...
29
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Защо никой не предприе мерки срещу украйна когато изгоруиха хората в Одеса?"Леле леле, колко фейкове има по този свят. Особено в русофилските българофобски глави.
28
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След ВСВ не трябваше да съществува Германия. Предизвикаха най-голямата катастрофа в историята на човечеството, пекоха хора в пещи, избиха 6 милиона евреи, 6 милиона поляци, 20 милиона руснаци. Заради това Сталин трябваше да завземе цяла Германия, да я деиндустриализира, да я застави да произвежда само круши и череши. Освен това да я направи по територия по-малка и от Австрия. Краварчетата обаче си спасиха нацистките събратя. Стотици хиляди нацистки кaсaпи са спасени от народен съд от ЦРУ.
27
1
 
14
 
! Отговори
Укропите преди 5 години
по глупост доста напомнят макетатаевреиската история пропуска този факт обаче Степан Бандера от 1929 до 1932 е лежал в Полски концентрационен лагер за бънт срещу полската по онова време власт в Украйназапитвали ли сте се защо всички "нацистки" концентрациони лагери са били на територията на Полша и Беларус (по онова време окупирана от Полша)Хитлер не е строил лагери - всички тези лагери са били построени от Поляците още след края на 1-вата световна
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСАЩ и Англия не можаха да стигнат до Берлин навреме и за това се наложи Руснаците да им направят жест - подариха им контрола над част от Берлин.САЩ и Англия са настъпвали към Берлин от Запад, и много немски градове са оказали яростна съпротива, тогава американците са си казали - няма да ги превземаме, заповед - заобикаляйте и възможно най-бързо към Берлин. Но руснаците пак са били първи.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ и Англия не можаха да стигнат до Берлин навреме и за това се наложи Руснаците да им направят жест - подариха им контрола над част от Берлин. Това е било грешка и руснаците вече го знаят. Познай кога ще направят подобна отстъпка на някого вече...
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украйна 20 години имаше колониално отношение към Крим - никакви инвестиции, само изсмукване на средствата и здрав криминален терор. Естествено е хората в Крим да не желаят да имат каквото и да е общо с Украйна. Откакто отидаха към Русия, всичките изработени пари остават в Крим. Освен това и има повече инвестиции, отколкото ЕС прави в България за последните 20 години. Разликата е чудовищна. Развиха туризма и земеделието тотално. Развиват енергетика и промишленост. Не като по украинско време...
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РасияРусия не е искала да завзема цяла Европа, беше нападната от Германия и Русия щеше да поеме контролва на Германия ако САЩ и Англия не се бяха включили накрая именно да и попречат. И нямаше да я прави част от рускат федерация, просто нямаше да има две Германии, нямаше да има Перестройка и Горбачов и СССР и Източния блог щяха да бъдат сега като Китай - първа или втора икономика в Света. Затова САЩ и Англия така драпаха да стигнат Берлин.