Путин обвини Украйна: Не желаят мир с Русия!

В Киев управлява партия на войната, смята руският президент
210
Путин обвини Украйна: Не желаят мир с Русия!
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин обвини Украйна, че не желае мирно решаване на конфликта си с Русия, съобщава ДПА.

Още по темата

На пресконференция в края на срещата на върха на Г-20 в Буенос Айрес, държавният глава на Русия повтори твърдението си, че неотдавнашният инцидент в Керченския пролив е бил "провокация" от страна на Украйна, отразяваща поведението на Киев.

"Анализът на последните събития, свързани с този инцидент или провокация в Черно море и това, което виждаме в Донбас, показва, че действащото ръководство на Украйна не е заинтересувано от уреждането на ситуацията въобще, още повече с мирни средства", посочи руският президент.

По думите на Путин управляващата партия в Украйна е "партия на войната и докато е на власт, всички трагедии от подобен род и войната ще продължават".

Руският президент заяви също, че не се отказва от среща с украинския си колега Петро Порошенко, но отбеляза, че с него е "сложно да се говори".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
7
 
23
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Тръмп е жертва, един от малкото политици на САЩ, които си изпълняват степ бай степ предизборната платформа. В интерес на истината, той беше за добри отношения с Русия, и веднага започнаха доносите и черният PR срещу него.Всичките им програми, доклади, стратегии на САЩ след ПСВ и ВСВ са унищожение на целият свят, спиране на разоръжаване, ползване на ресурсите на подчинените д-ви.Важи и за Германия, златен резерв, "Канцлер Акт".Горбачов даде свобода на И. Европа и какъв е резултатът?НАТО-САЩ!
107
5
 
15
 
! Отговори
Тъпо заглавие преди 5 години
ДЕЙСТВОЩОТО РЪКОВОДСТВО НЕ е Украйна!
106
25
 
9
 
! Отговори
Ай, сиктер. бе преди 5 години
Че КОГА УКРАЙНА ВИ Е ОБЯВЯВАЛА ВОЙНА, БЕ ПИЯНДУРНИЦИ......???!!Мразя ги тия тъ. Пи и прости алкохолици!!!!!
105
22
 
12
 
! Отговори
(*_*) преди 5 години
До Анонимен 104Чети история.Бивши колонии на русия : България (след руско-турската война България е била под "временно руско управление" и са изнесли от тук всичко ,което не е било заковано), Финландия (ВСВ Финландия доста яростно се съпротивлява срещу второ руско робство) ,Полша. Балтийските държави , на два пъти.За това сега там с ентусиазъм приемат натовски бази. Афганистан ,който буквално е съсипан от руснацитеНастоящи колонии - Волжска България,Чечня,Ингушетия,Дегестан ...
104
2
 
5
 
! Отговори
До 103 преди 5 години
Точно...
103
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опорка било че не понасяли Путин. За 3 месеца 46% рейтинг надолу. Половин Русия излезе да протестира и крещят против Путин и искат да се омита. Хубаво е да четете реални неща, а не измислиците по разни новопоявили се сайтове. Докара руснака до масова бедност и това го знае всеки, който е излизал малко извън селото си.
102
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДЕЙСТВОЩОТО РЪКОВОДСТВО НЕ УКРАЙНА!Путин няма нищо против Украйна - даше обяви че заради военното положение въведено там Русия улеснява издаването на визи .
101
2
 
11
 
! Отговори
Лъже новини! преди 5 години
"Путин обвини Украйна: Не желаят мир с Русия!"и после:"действащото ръководство на Украйна не е заинтересувано от уреждането на ситуацията въобще, още повече с мирни средства"(!) ДЕЙСТВАЩОТО РЪКОВОДСТВОкъде 'безпристрасният' и 'обективен' новинар намери УКРАЙНА?да ви и бездарниците, да бяхте продължили с врели-некипели без цитати!
100
10
 
21
 
! Отговори
Истината е че... преди 5 години
Украйна се зъби на Путин, защото й врътна кранчето с газта. За Крим си имаше референдум, хората си гласуваха за Русия. Порошенко си иска Крим обратно и той иска войната. Путин по мое мнение е много умел дипломат и затова не го харесват от САЩ. Тръмп е психиясал шоумен, а в Е.С. са разни гейове като Юнкер, Туск, Макрон. Френският Макарон ми е симпатичен, но не може да се справи , нито с прииждащите африканци, нито с шантавите дето изпотрошиха Париж. Путин е най-добрият политик.
99
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ винаги плаща висока цена за продажната политика, която водят управниците му. Повлече крак Фердинанд още през ПСВ, ТА ДО ДНЕС. Вечно сме губещи. Загубихме от много акъл огромни територии. Загубихме огромни финансови средства, с които си плащахме задълженията след войните. Жалка българска история.
98
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хаха, новата опорка, Путин го мразели в русия, да от 146 милиона сигурно има 6 да го мразят и кво от тва. Франция вдига барикади на триумфалната арка, полицията млати яко, обгазени протестиращи, но тук ми фъфлите за Русия, смешници, вижте си которката в сърцето на Европа.
97
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е. И това цял свят го знае. Но си затварят очите. Както си затваряха очите, когато САЩ създаде ИД, финансира я и пълнеше танкерите си с безплатен нефт от ИД. Която по този начин се отблагодаряваше за помощта и възможността да избиват християни и да им ядат сърцата. Фашистката хунта в Киев също се ползва с щедрата помощ на Сащ - платиха им Майдана с 5 милиарда долара, сега ги въоръжават и инструктират.
96
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 84: Ели-рускинятаПрепоръчвам ти да си прочетеш ИСТОРИЯ НА РУСИЯ за да разбереш, че това е една непрекъсната хронология на грабежа, та до ден днешен.Една империя на злото, която без Киевска Рус губи легитимността си, включително и името което е узурпирала в XVв. от нея !
95
2
 
10
 
! Отговори
Чист въздух преди 5 години
Днес у Софето е безветрие и пушека от кюмбетата на столичани е жИсток
94
3
 
9
 
! Отговори
ДО ПУТИН преди 5 години
Господин Президент ,Направете Стена на Границата , както прави Тръмп , изолирайте тази Държава , Разположете Армията по границата с Украйна .
93
9
 
19
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Къде се намирате г-н Чичко, нима не виждате с кого граничим?Или Ви е удобно да се правите на сляп?Черно Море, 5 военни бази на САЩ в БГ,не на НАТО, на САЩ, пояснявам Черно море ни дели от Украйна и Русия, и ако си мислете, че при един евентуален конфликт, ще останете жив с ракийката и шопската салата????Вижте опустелите български села, 2 мил. емигранти, моралният упадък на нацията и винаги на страната на агресора. БГ плати висока цена за слугинажа към САЩ, вместо неутралитет, ботуша на САЩ!
92
11
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Изгърбич Задвратян...и от гледната точка за днр и лнр, имайки предвид че у нас знаковите атентати са на русофилите, почвам резко да се съмнявам, че гиви и моторола са ги убили украинци.
91
11
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонимен93колкото по одъртяват толкова повече им се изчерпват способностите да импровизират. путин бавно но славно се превръща в аналог на брежнев, чието "Царуване" даде началния тласък на разпада на съветския съюз. на лавров, недимон и вова им е време за пенция, ама власт така пуща ли се.само си спомнете основателката на фк леевски цола драгойчева дето беше на всеки конгрес и заседание, неспособна да се контролира
90
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такова нагло същество като Путин!!!
89
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кагебееца тотално е загубил представа какво се случва. Лъже до безобразие. А в Русия по площадите крещят " Путин мор". Руснаците не го искат. Рейтинга му пада ли пада. И пак почна да прави проблеми за да забули вътрешните проблеми и бедността. Хубавото е, че руснаците вече не му се връзват на лъжите.