Путин обвини Украйна: Не желаят мир с Русия!

В Киев управлява партия на войната, смята руският президент
210
Путин обвини Украйна: Не желаят мир с Русия!
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин обвини Украйна, че не желае мирно решаване на конфликта си с Русия, съобщава ДПА.

Още по темата

На пресконференция в края на срещата на върха на Г-20 в Буенос Айрес, държавният глава на Русия повтори твърдението си, че неотдавнашният инцидент в Керченския пролив е бил "провокация" от страна на Украйна, отразяваща поведението на Киев.

"Анализът на последните събития, свързани с този инцидент или провокация в Черно море и това, което виждаме в Донбас, показва, че действащото ръководство на Украйна не е заинтересувано от уреждането на ситуацията въобще, още повече с мирни средства", посочи руският президент.

По думите на Путин управляващата партия в Украйна е "партия на войната и докато е на власт, всички трагедии от подобен род и войната ще продължават".

Руският президент заяви също, че не се отказва от среща с украинския си колега Петро Порошенко, но отбеляза, че с него е "сложно да се говори".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
4
 
6
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
До Елиабе чиче, къв чай в китай, кви 11 лева? на кви хапчета си, теа у туфлека?
87
6
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонимен85от твоята гледна точка, сегашната българска държава е аналогична на донецката народна република, имайки предвид конфликта руска империя - османска империя. колко е независима и свободна задунайская тогава?
86
5
 
11
 
! Отговори
СциганинС преди 5 години
Днес -време е и да пуснете и новината "Украйна искаше да ни въвлече във война с Русия" на бившият екс-министър на Германия.А то само в едни врати играеете). Путин не е казал точно това което Вие сте написали,а смисъла е съвсем друг,но Вие си знаете защо пишете тъй-а не инфармационно.
85
6
 
12
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Прав сте, ако парите за войни бяха отпуснати за иновации - технология, здравеопазване, слънчева енергия, опазване на горите, семейни ценности, запазване на национална идентичност - няма нищо по-хубаво от приготвянето на чай в Китай, цъфналите вишни в Япония- и поезията им, икебана, да пиеш чаша кафе в Сана, Йемен в стария град - вече е невъзможно, да посетиш Н. Каледония.Да отидеш в родината на "Хиляда и една нощ" и да усетиш аромата на арабските пазари и духът на малки улички.Изгубихме го...
84
3
 
10
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
типичния българин за 2019: драго му е мутрите като бият съседа, голем специалист по заучени фрази, патриот-интернационалист, винаги на страната на тоя дето бие/има пари, интелигентност колокто перла04, НБУ, внук на активен борец, който знае, колко свободно и спокойно е било по соца. въпроса е, като останат старци, интеграционни и тая интелигенция, кой ше бачка за да поддържа държавата?
83
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първия председател на Европейската комисия, Валтер Халщайн е бил немски войник в окупирана Франция. Убеден нацист.
82
2
 
3
 
! Отговори
Бай Петко преди 5 години
До Елидобре де, задължително ли е човек да е русофоб, ако не му става на сухой и външна политика като на квартален тарикат дето джоби киеците за стотинки? примерно, ако вместо нови оръжейни системи човек обича крем-карамел и иска да си пие ракията, вместо да гледа съседа си как му краде трабанта?
81
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Окрайна трябва да приеме съдбата си и да се разпада на части - една част за Полша(бивши руснаци), другата част за РФ(настоящите руснаци). Въобще концепцията, че има Окрайна и тя трябва да е държава е грешка на дрОгаря Ленин, който от страх да не вземе да я загуби(в полза на Полша) и да се налага да я връща с военна сила я обявява за държава - УССР.Окрайна - комунистическо отроче, но комунизма свърши!
80
6
 
17
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Препоръчвам книгата, излезе второ издание: "Западът - Русия. Хилядолетната война. История на русофобията от Карл Велики до украинската криза. "автор: Ги Метан - швейцарски журналист, има второ допълнено издание: 2017, на английски и руски.Ги Метан обяснява речникът на платеният Соро*соид и русофоб.Нищо ново под слънцето. Тази медийна пропаганда в Британия, Германия, Швеция,Франция - почва да отвращава, дори антируско настроени хора, и започваш търсиш причините за истеричната русофобия по свет
79
5
 
12
 
! Отговори
КОЗЯЦИ преди 5 години
Днес само Странджата е на смяна, оня ид,иот от Германия още не се е обадил.
78
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БЪЛГАРИЯ ИМА ЛИ АМЕРИКАНСКА ОКУПАЦИОННА АРМИЯ? има!СЪС САМОЛЕТИ И ТАНКОВЕ.И ПРИ ТОВА НЕ ПЛАЩАТ НИЩО ЗА ЧЕТИРИТЕ ВОЕННИ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ.
77
19
 
13
 
! Отговори
Джо преди 5 години
От руснаците по нагли са единствено техните безродни български слуги и ***!
76
18
 
9
 
! Отговори
(*_*) преди 5 години
*** е известен с това ,че не е пие. Ама е явно е на нещо доста по-силно от водка.
75
11
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Не бяха ли пет трилиона...
74
15
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Руснаците са мазохисти и спазват девиза на Мечо Пух - "Колкото повече - толкова повече"...
73
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корекция: Кой наля 5 милиарда за майдан в киев?
72
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През 1942г. в Берлин се състои конференция на която се обсъжда бъдещето на следвоенна Европа. Документа е от 172 страници и е изработен от нацистите. В него ясно се говори за създаването на "Европейска икономическа общност"! И точно това се случва. ЕС е нацистки проект с цел Германска доминация. Нищо повече, нищо по-малко.
71
23
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Путин е велик... - кръвни братя превърна в кръвни врагове... - и загуби всичко, което можеше да се загуби, даже и малко отгоре...
70
4
 
29
 
! Отговори
до76 преди 5 години
кой наля 5 милиона за майдан в киев, кой изгори живи хора в Одеса, май не бяха вежливите човечета, тези вежливите спестиха избиването и разрухата от Донбас да се случи и в Крим .
69
8
 
41
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 5 години
Путин е Великан ! Спря разпада на единствената супер държава съществувала някога на земята ,която е трън в очите на ***.ският свят. Русия ФОРЕВЪР !!!