От Русия: Ракета "Авангард" обезсмисля всяка отбрана!

Прогнозата къде ще бъде тя в следващия миг - невъзможна
554
От Русия: Ракета "Авангард" обезсмисля всяка отбрана!
Снимка: БТА

Новото руско стратегическо оръжие прави всякаква противоракетна отбрана ненужна, каза високопоставен руски служител, цитиран от Асошиейтед прес.

Още по темата
Руският заместник министър-председател Юрий Борисов каза днес по телевизионния канал "Россия-24", че при последните изпитания хиперзвуковата ракета "Авангард" е достигнала скорост 27 пъти по-голяма от скоростта на звука, което я прави неуловима за прехващане.

"При тези скорости практически нито една противоракета не може да свали ракетата "Авангард", посочи той.

Принципната разлика при ракетния комплекс "Авангард" е в това, че е невъзможно да се прогнозира къде ще бъде той във всеки следващ миг, добави вицепремиерът.

Борисов говори ден след като руският президент Владимир Путин лично наблюдава успешното според съобщенията изпробване на ракетния комплекс и го обяви за надежден гарант на руската сигурност за десетилетия напред.

При вчерашният опит ракетата бе изстреляна от ракетния полигон "Домбаровски" в южната част на Урал. Според Кремъл тя успешно е поразила цел на полигона "Кура" на полуостров Камчатка (на разстояние от 6000 км).

Русия съобщи за този опит в момент на сериозно напрежение в руско-американските отношения, отбелязва АП. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


554
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
338
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТОПшел ты нахерь, засранец! И една сълза няма да пусна, ако разбера, че си "доказано умрял". Не съм руснячок, просто знам този език с някои от най-елегантните му изрази, учил съм го от Александр Барков. Понял, суходрочка?
337
6
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
До 367 Руснячок, можеш само да ме целунеш по ассхоула и то ако съм доказано умрял. Но иначе си фантазирай, мечтать не вредно.
336
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** и в момента окупира чат от Молдова, Украйна, Грузия и държи бази в Армения.
335
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 365Путин се скри като мишок след като турците му свалиха изтребителя.-----Според теб трябваше да треснат Анкара с 200 килотона ли? Да се въздържиш от примитивни първични рефлекси изисква много мъжество! Постигна това, че Ердо му отиде на крака да прави метани, а после да се влошат отношенията със Щатите до там, че г-н Тръмп да прави много умни ходове в Сирия, да поиграе под турско дайре. Неговите ще го спукат от критики. Ще ти е трудно да разбереш.Но ти пиши, за това ти плащат!
334
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 365Кога Русия е нападала Армения и Молдова? Нещо съм пропуснал. Да не би да е било когато нападнаха Вануату и Лесото?
333
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам какви разбирачи се тълпят да се разпишат тук, си мисля, че Иво Христов малко е икономисал с неговите 80%. Ясно, защо сме на това дередже! "Авангард" го тестваха и ще го пуснат в производство. Показаха ли изстрелването на "Кинжал" от МиГ-31? Фотошоп ли беше? Преди две години нали и за "Калибр", изстреляни от Каспийско море от едни дребни корабчета, бяха лъгали, че половината паднали в планините на Иран. А то - отклонение 10 м, всички - в целта!Сега Пентагонът ще получи много пари.
332
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТОКато ти ENTERвам един в ассхоула, свитки ще ти излезнат от зъркелите!
331
9
 
2
 
! Отговори
Fisher Space Pen преди 5 години
До до ПулверизаторИсторията за космическата писалка и руските е стара градска легенда, която продължава да се дава като пример за пример за превъзходството на рационалната руска техническа мисъл над запада. Първо не е вярна и второ дори самите руснаци си купуват от писалките на Фишер. И трето няма такова нещо като руско превъзходство в почти нищо. А тази хипер-звукова ракета вероятно ще се окаже също толкова фалшива, колкото и много други руски плашила в миналото.
330
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На една пресконференция журналисти попитали Доналд Тръмп:- Верно ли е, че ако разположим ядрени ракети в Западна България, ще можем гарантирано да остъклим Европейска *** за 10 минути? Тръмп се замислил и рекъл: - Не знам, чаай да питам един приател. Звъннал на Путин и той без замисляне му отговорил: Нуу.. вообще-то бьйстрее.
329
23
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Полетно време от Западна България до Москва 8 минути, СпБ 8,5 мин, Курск, Ростов, Сталинград (може би дотогава Путинград) 6 мин. Биеш ENTER, пушиш една цигара и половин *** я нема.
328
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СкептикИ какво трябва да реши един референдум и за кои бази?
327
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи обезсмисля ПРО, но не обезсмисля ракетите за гарантирано възмездие. Вече няма смисъл от ПРО, направо трябва да разполагаме ударни ядрени ракети. И колкото повече, толкова по-добре. В Стара планина и Карпатите.
326
2
 
11
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Реалист,Както виждаш отсъстват коментари по същество. Значи здравата са наплашени и озлобени някои човечета. Аз не виждам изход от ситуацията освен Референдум за Базите и Самолетите.
325
1
 
0
 
! Отговори
До анализатор преди 5 години
Почини си, вече половин ден как пишеш!Върви почеши първите 4 букви!
324
13
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Ужасно звучи това, здравата сме я закъсали. Значи единственото спасение е да разположим у нас американски ядрени ракети за гарантиран ядрен удар по Москва и Петербург. Поне докато и ние, на Запад, не се сдобием с хиперзвук...
323
7
 
3
 
! Отговори
до анализатор преди 5 години
послушай ме чедо никога не прави анализи на едно две шишенца одеколон или на лосион против пъпки на г.за
322
1
 
2
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
До .... .. ***. С това си призна за пагубните последици от попадението на АВАНГАРД - няма как да те боли нещо, което вече го нямаш! Но ние си имаме и твоето болкоусещане не ни интересува. А и как ли да те наричаме вече - от бай Пенчо, на буля Пенка, ли? Бил, чепчо ... дрън, дрън - ярина!
321
1
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
Все пак баба Ванга , мир й на праха, а ти нямаш пълномощно да я представяш, с което си лежудраскач, търсещ празноглави сензации! Какви календари на маите, какви потопи през 2000г., а вече коя сме, какви атентати, какви вулкани, какви пет лева? Я, се виж, или много си препил, или тухла те е ударила по главата, или имаш умопомрачение, което не те прави баба Ванга, а клиент за Пирогоф- о ф - оф. Пардон, ти мъжка или женска баба Ванга, си?
320
13
 
5
 
! Отговори
Боли ме чепа преди 5 години
За ракетите имКремлинският *** не единственото има ракетиАре у лево
319
2
 
2
 
! Отговори
ЛОРД ВЕЙДЪР. преди 5 години
ЗЕМЛЯНИ, ГОВОРИ КОСМОС. МИР ВАМ И НА ТЕБ "АРМАГЕДОНЕ"! Но не забравяй, че мир се пожелава в два случая! НЕ ПАЛИ ФИТИЛА И НЕ ОБЪРКВАЙ ДУШИТЕ НА ЗЕМЛЯНИТЕ! ИНАЧЕ И НА ТЕБ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ЗЕМЯТА! ОБИЧАЙТЕ СЕ И ПОГЛЕЖДАЙТЕ КЪМ КОСМОСА - ЗАРЕЖДАЙТЕ СЕ С ПОВЕЧЕ ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ!