Български студент изнасилен от двама в Санкт Петербург

Момчето е било нападнато в района на метростанция
18 окт 2019 09:21, Елка Василева
140
Български студент изнасилен от двама в Санкт Петербург
Снимка: архив, Reuters

Български студент е бил изнасилен от двама мъже в Санкт Петербург. Това е съобщил самият потърпевш, предаде РЕН-ТВ.

Инцидентът е станал на 16 октомври в района на метростанция „Проспект болшевиков“ на петербургското метро.

Двамата мъже са нападнали момчето, след което го завлекли в изоставени сгради и го изнасилили.

Българинът в момента се намира в една от градските болници.

В Санкт Петербург момчето живее в общежитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надявам се, че поне са ползвали нещо за смазка, че иначе едва ли е било приятно...
71
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ме може да бъде, руснаците не са геове!Най-много само *** да са му фкарали...
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жени да бъдат кметици и да са на ръководни места в властта - това е ПАДЕННИЕ!!!!-----------Вярно!Тежко на общество, в което властват жени.Сутринта гледах някаква кавга по телевизията между Мая Манолова и Фандъкова - няма такъв резил.
69
1
 
4
 
! Отговори
Пеньо П. преди 4 години
До МаяковскиЯ кажи и на нас кое е това приложение? Аз сериозно се интересувам. Представителките на нациите, които изброяваш са перфектните любовници, лошото е, че някои нашенци се бракуват за такива и после животът им е черен.
68
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
но обикновено в Русия такива неща се случват на гейове------А тези руснаци, които изнасилват гейове, всъщност са православни хетеросексуални герои, така ли?
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АсеновСлучилото с български студент е ужасно, но обикновено в Русия такива неща се случват на гейове. Естествено това не оправдава насилниците...
66
18
 
13
 
! Отговори
13 преди 4 години
В историята си България винаги е била с негативно отношение към Русия. Това остава така и при превземането и от Осамнците. Руските освободители, са все така недолюбвани. При следващото превземане, руснаците изгарят десетки хиляди книги и убиват десетки хиляди българи, останалите ги е страх и мълчат. Постепенно промивката действа и така България започва да обича поробителя. Трябвало е да помагаме на Османците, не на Руснаците и днес икономиката щеше да е съвсем различна.
65
27
 
13
 
! Отговори
ApoloN преди 4 години
Нарочно пишат такива новини за да ни скарват с Русия, но нашата полит. Върхушка от американски *** на този етап от време няма как да скара народите ни, тъй като ние помним историята.
64
3
 
6
 
! Отговори
Гарянец преди 4 години
Ах Нина,Нина явно не си била послушна в училище!Агаряни се казва,но къде прочете безсмислените неща,които пишеш?Гарянци са от Гара Яна и са Гара Янци,но няма страшно,да живей Русията!
63
6
 
28
 
! Отговори
Кара Ибрахим преди 4 години
Бре ,аз тъкмо станах русофил -какво да правя?Харесвам рускините,ама пък руснаците ако харесват мъже!!!!Май няма да ходя в Русия,не и в този живот!!Прощавай матушка Русь,недостоен съм ази....
62
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Относно подстрадалият - той или е българин или е български гражданин. А престъпниците - не мисля, че са руснаци, по- точно са руски граждани. А сега нещо друго - хора, певицата Йоана Драгнева, която е родила дъщеря от Мирослав - АннМари, ще се кандидатира за общински съветник! Детето й е пеленаче, на 2 (ДВА) месеца, още не е откърмила дъщеря си, а е тръгнала да става общински съветник на ГЕРБ! СРАМОТА!!!!! Жени да бъдат кметици и да са на ръководни места в властта - това е ПАДЕННИЕ!!!!
61
9
 
16
 
! Отговори
Tuti преди 4 години
Сега глей как Джамбазки отива на 2 месечна командировка в Питер!
60
1
 
7
 
! Отговори
Българка преди 4 години
До Българин На Нинчето и това няма да и помогне!
59
14
 
31
 
! Отговори
Асенов преди 4 години
Е, какво друго да очакваме от руската ***. А относно коментаторите - нямам думи. Това да си готов за 20 лева на ден да продадеш собствената си родина и собствения си народ. Няма нищо по-долно от това да си платен ***. Това е дъното.
58
11
 
58
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
На много от пишещите необразовани тук, да кажа:Ние сме създали руснаците като държава(Киевска Рус), ние сме им дали дух и букви! Краката ни трябва да мият и чорбата да пият. Империята никога не освобождава, тя завладява!
57
11
 
32
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До НинаАко искате да бъдете изнасилвана от руснаци - бягайте в Русия
56
74
 
15
 
! Отговори
Нина преди 4 години
Когато руските войници са умирали, а руският народ се е подлагал на лишения и гладувал, за да може България да бъде освободена от гарянците, да бъде създадена Българска Държава, да бъде основана Българскара нация, Русия и нейните хора не са се оплаквали. А ние българите се оплакваме за глупости. Неблагодарен народ сме, и дори не народ а *** сме.
55
6
 
4
 
! Отговори
Норвежски джендър преди 4 години
До Православен Ти си православен ***
54
2
 
25
 
! Отговори
21 преди 4 години
По писането на всички Вас, осъзнавам колко болен народ сме и жалкото е, че нещата ще стават още по-зле.
53
44
 
9
 
! Отговори
Православен преди 4 години
А къде е гаранцията че това не е поредната партенка на Сорос, че ЦРУ и ЕС и НАТО не са платили на този продажен българиа, ако е българин де, за да злепостави Русия?От друга страна всеки истински славянин от България, не би дал гласност на тази случка, ако наистина се е случило, знаейки че с това ще злепостави нашите Освободители и Създателите на Българската Държава и Нация / русия.