Портрет на Путин в асансьора: Какво е истинското мнение на руснаците?

Башир Дохов решава да се пошегува, но и да провери дали народа обича лидера си
12 фев 2020 21:00, Нели Христова
81
Портрет на Путин в асансьора: Какво е истинското мнение на руснаците?

Какво наистина мислят руснаците за Путин, когато никой не ги снима и въпросът не им е зададен от журналисти? За да разбере, блогърът Башир Дохов поставя портрет на лидера в асансьор в московска жилищна сграда, а над него – скрити камери. И въпреки твърденията, че Путин има одобрението на 69% от народа, повечето от коментарите им никак не са ласкави към президента.

Дохов оставя камерата да работи три часа, а част от епитетите по адрес на портрета на Путин са "ужасно“, "лудост“ и "какво по дяволите“.

Един възрастен гражданин възкликва: "Вече напълно откачиха“, поглеждайки портрета. След него в асансьора влиза по-млад мъж, който не приема картината по-добре, казвайки: "Каква комедия“.

Когато три жени влизат в асансьора, по-възрастната от тях възкликва: "Какво по дяволите?“. Другите две също не са впечатлени. Едната казва: "Някой задник го е сложил тук“, а другата предполага, че в очите му има камери, за да ги следи.

По-късно още две жени стават жертви на шегата, но те не могат да спрат да се смеят и дори подигравателно казват на портрета "Добър вечер“. 

След като изругава, друга жена покрива устата си с ръка, сякаш осъзнавайки, че може би не трябва да изрича това в присъствието дори и на образ на Владимир Путин. Но след това решава да се пошегува и се покланя пред портрета на лидера. "Това е отвратително“, казва друга жена.

Възрастната дама с кученце първо възкликва: "Кой е сложил това тук?“, преди да допълни: "Какъв кошмар“. Друга жена първо проверява дали нещо не се крие зад картината, преди да каже: "Шегуват ли се? Това истина ли е?“
Последният човек, който използва асансьора, се взира в портрета на Путин мълчаливо, а на излизане от него мърмори тихо "глупости“.

Башир Дохов е категоричен, че не се притеснява, че след шегата си ще бъде арестуван. Той не вярва, че ще има някакви проблеми с властите. Запитан какво мисли за отношението на гражданите към Путин, той отговаря: "Главно то е негативно. По-лошо е отколкото преди година. Сега вече има и агресия. Коментарите във видеото ми го показват доста добре.“

Той признава, че неговото лично мнение за Путин също е негативно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами върнете си Елцин Трезвеника дето водата я ползваше само за миене на краката и ще сте ок. Много щее интересно ако някой закачи в някой асансьор в София портрета на баш Шлангажията какви ще са реакциите на хората като имате предвид че едва 200 000 са гласували за него и то полицаи жандари и аднинистрация. Сигурно още първият ще запали и портрета и кабината на асансьора. Такава народна лУбов пламти че жив ше го изгорат.
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Царете и феодализма никога не са си отивали...
23
10
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
В асансьора ... в сутерена ... в тоалетната .... Портрета на товарищ путин трябва да присъства в бита и ежедневието на всеки истински путинист и *** ... !!!
22
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Негодуванието на хората е адресирано към зaдникa, който е окачил портрета в асансьора, защото това е проява на лош вкус.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В европейска България, вие викнете асансьора. В путинска Русия, асансьора викне вас.
20
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обичат го дрънци. Живеят в страх като по времето на Сталин.
19
7
 
10
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
Това са безсрамици който не харесвът другаря Путин! Тои ще спаси светъ от кръварите.
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"независимите" автори на сорос пишат само "хубави" неща за путин и орбан
17
4
 
7
 
! Отговори
До бай Тъпчо преди 4 години
Понеже става дума за президент,предполагам че "наш'то момче", което ползваш за разхлабително е държавника със съпругата?
16
6
 
14
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 4 години
Аз пък съм си турил снимка на нашто момче в нужника бе и вече толкоз години запек *** не е хванал.Само кат го видя и сичко като самосмал са изсипва...рахат голям бе!
15
7
 
17
 
! Отговори
Цирк преди 4 години
Я сложете портрет на Б Б да видите ..
14
11
 
13
 
! Отговори
АЗ ИЗБИРАМ преди 4 години
ВЛАДИМИР В. ПУТИНЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ !САМО ТОЙ Е ИЗБРАН ОТ ВСЕВИШНИЯТ.
13
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политическата класа на днешна Русия е срам за цивилизационното развитие.Най-голямата държава в света,с най-големите ресурси, с изключителни природни богатства, победителка от Втората световна война, с невероятен народ...Какво е направила от 1945 г. до сега, освен оръжия? Финландия, която постига независимост от Русия след 1917г. има по-голям принос към света,дори само с една фирма - Нокиа!И как живее финът,а как руснака днес?В Хелзинки за 2019г. няма нито един загинал в ПТП.
12
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено, че хората се възмущават, но не на Путин, а на това, че някой слага портрети там, където не им е мястото.
11
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
я типосайте банкянското в асансьорацели поеми ще прочететеа путин си е за руснацитеи е голяма личноствсеки ден америсанските *** подхвърлят материалчета за неготова едостатъчно за да се сетите какъв го е забил на краварите и пуделите им сега по команда с готови съчинения се опитват да го очернят като е толоква зле що се занимавате с него бре пише си за банкявското комунистче
10
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако гледате в Интернет независими автори,ще научите колоритни неща за Путин.Примерно прякорите,има доста цветисти- Пугабе,Путабе,Дед Кабай,бабка Путанга, Цапцарапич, МечПуха,Сказочньй.Неговата спътница Кабаева също е обект на народен хумор - Алинка-Малинка,Ебаева,СуКабаева
9
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисирките,вместо да слагате пропаганда на на сайта си,дайте същия експеримент с портерти на наш политик,който и да е да видим,че ще е още по-брутално.
8
3
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Аз предлагам да сложим на "Зеленият пъпеш" барем му се вдигне самочувствието.
7
14
 
9
 
! Отговори
АБЕ ТОВА ВИДЕО преди 4 години
Е ПРАВЕНО В /украина или полша/ !!!ПОРЕДНИЯ ФЕЙК :))))СМЕШНИЦИ скука
6
10
 
6
 
! Отговори
Евгени преди 4 години
A зaщо не пробвaме c портрет нa нaшия премиер? Проблемът е, че тук грaждaнcтвото ще зaмълчи пред мaфиятa. Може дa добaвиме Aнaниев и племеникa му Горaнов. Путин cъc cигурноcт не cе хaреcвa нa много хорa, но вдигнa Руcия. Нaшите "зaбихa" родинaтa до териториaлно приcъcтвие. Тaкa че който може дa cе изнacя.