Състоянието на Навални е стабилно, вече е в Берлин

Той е в кома и на изкуствено дишане
Обновена: 22 авг 2020 12:14 | 22 авг 2020 12:07, Александър Попов
44
Състоянието на Навални е стабилно, вече е в Берлин
Снимка: БГНЕС

Здравословното състояние на Алексей Навални, който е в кома и на изкуствено дишане, е стабилно. Това заяви ръководителят на германската неправителствена организация "Кино за мир" Яка Бизил малко след като самолетът, нает от организацията и транспортиращ Навални, кацна в Берлин.

Още по темата
"Състоянието на Навални по време на полета и при кацането беше стабилно", каза Бизил.

Навални ще бъде приет за лечение в клиниката Шарите в Берлин.

Специализираният медицински самолет, който транспортира намиращия се в кома руски опозиционер Алексей Навални, се приземи на летище Тегел в Берлин.

Навални е в кома, след като, според негови приближени, е бил отровен.

Първоначално руски медици възразиха срещу неговото транспортиране зад граница заради нестабилното му състояние. Но вчера вечерта лекарите определиха състоянието му вече като стабилно и позволяващо пътуването. Първоначално Ярмиш обвини лекарите в болницата в Омск, където бе приет за лечение Навални, че го задържат, за да прикрият факта, че е бил отровен.

Навални, дългогодишен активист срещу корупцията в Русия, припадна по време на полет от Томск за Москва,  след като преди излитането пил чай.

В същата болница през 2018 г. беше лекуван друг руски опозиционер - Пьотр Верзилов, транспортиран дотам от същата неправителствена организация, заела се с транспортирането на Навални. След като се възстанови, Верзилов също каза, че е бил отровен, припомня Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Алексей Навални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яка Бизил е "кинематографист" от ранга на Харви Уайнстайн. Блуден еврейски ръкоделник, сериен опипвач на женки кандидатки за артистки. Nothing less, nothing more.
11
6
 
9
 
! Отговори
Кобилия Наталкина преди 3 години
"Кино за мир"Мдаааам, някои хора яко са се филмирали.....Психиатър е нужен, срочно, пажайлуста!
10
14
 
11
 
! Отговори
Русия е зараза преди 3 години
Браво, там ще го спасят. Важното е далече от азиатската империя на злото.
9
8
 
17
 
! Отговори
Чафут Смукалбърг преди 3 години
Сега ръководителят на германската неправителствена организация "Кино за мир" Яка Бизил лично ще прожектира на дрогарят Навални един късометражен документално филм за вредата от алкохола, та последният да спре да се напива така безпаметно. Първо защото не може да съдейства за изпълнението на пъклените им планове, а и не е кашерно някакси да се усмъъртва така грозно
8
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или това, или са го ваксинирали със "Спутник V".. Дано да се оправи човекът! А Путин въобще не искам да го коментирам.
7
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе направо си го кажетеНавални е супер отвратителен и пречи на нашето Слънце Путин да ни заведе в рая./преди се бяха запътили към комунистическия рай, но смениха посоката/тая линейка на германците и оборудването вътре е супер отвратителна /росто щото е на германците/тоя самолет дето го пратиха германците също е супер отвратителен.а за неправителствената организация "Кино за мир" ами нямаме думи колко е отвртителна и ни се повръща от нея.Доволни ли сте?Сега си земете антидепресантите.
6
6
 
8
 
! Отговори
Чичо Долфи преди 3 години
Яка Бизил да напусне Германия Яко Дим.
5
8
 
19
 
! Отговори
Рави Дави Гонанижа преди 3 години
"Това заяви ръководителят на германската неправителствена организация "Кино за мир" Яка Бизил"Майко мила каква звучна неправителствена организация..... Представям си какви жалки ционистки филми и пасквили гледат оцъклените кабалисти в това кино. Само ненаучни фантастики как завладяват света и тюбитейките им се повдигат в талмудиански пристъпи на кашернорелигиозна еуфория и юдеомасонка фанатична екзалтираност.
4
9
 
12
 
! Отговори
Русия преди 3 години
Яка БизилЯку придузирал
3
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахаха,поредните циркове
2
5
 
17
 
! Отговори
Жиб. преди 3 години
Нека му мине на човека- жив и здрав да е!
1
12
 
15
 
! Отговори
2луп преди 3 години
Ще му намерят сега някоя стабилна нарко комуна и ще го оправят човека. Много хора имат този проблем. Не е срамно да си признаеш.