Журналист: Режимът на Путин писна на всички в Русия

Чавдар Стефанов е на мнение, че властта губи позиции сред младите хора
4 фев 2021 16:20, Ния Христова
122
 
Присъдата на Алексей Навални и арестите по време на протестите в негова защита отприщиха остри критики от страна на световните лидери към Москва. България също осъди действията на Русия.
 
"С репресиите, които извърши срещу участниците в тези шествия, властта създава едно ядро от хора, които протестират непрекъснато. В държавните телевизии не се говори за друг освен този, чието име в Кремъл не споменават - Алексей Навални. Властта усеща, че губи много позиции сред младите хора", коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Чавдар Стефанов, който е дългогодишен кореспондент на БНР в Москва.
 
Според него интернет действително помага за разширяване на думи и понятия като свобода, еднакъв закон за всички, демокрация и честни избори. 
 
"В момента в Русия нещата кипят, тъй като всичко е свързано - коронавирусът, ниските цени на петрола и газа, инфлацията и общественото мнение по света. Режимът на Путин писна вече на всички", категоричен бе журналистът.
 
Според него страна, която лъже във външната, а и във вътрешната си политика, не може да има нито авторитет, нито друго като власт освен диктатура.
 
Очаква се Европа да одобри и руската ваксина, която въпреки ранното си представяне, изглежда дава добри резултати.
 
"Те я представиха, за да бъдат първи. Руската ваксина? Защо не. Ако мине изпитанията, на които сме подложени като европейци. Нека мине през Европейската агенция по лекарства", допълни Стефанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
6
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 години
Когато мразиш или ненавиждаш един човек/без значение по какви причини/най-голямата грешка е да представяш желаното за действително!И г-н Стефанов прави точно това!
109
1
 
5
 
! Отговори
Svet преди 3 години
Чак пьк на Всички?
108
1
 
9
 
! Отговори
бб преди 3 години
Навални е осъден за криминално деяние,както става видно.Сега не става въпрос за ново осъждане,а за неспазване на мярка за неотклонение,заменена с л.св.Когато протестиращите в САЩ влязоха в капитолия и загинаха хора,ЕС ,отделно и България обявиха че това е вътрешен въпрос и толкова.Нима не е намеса във вътрешните дела на Русия,нима това не е външен сценарий,като този в Беларус,Украйна,Сирия и т.н.т.Всички трябва да бъдем равни пред закона,.В този случай нищо не е каквото изглежда.
107
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците кого ще експлоатират за да живеят като американци?!
106
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Да сравнявамеИмаш ли представа колко по-скъпо е да се живее в Москва в сравнение със София. Освен, че заплатите са по-ниски е и брутална раликата в .... почти всичко.
105
9
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Долу Русия! Свобода за България!
104
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя че посети някоя колония )
103
16
 
12
 
! Отговори
Московската агитка преди 3 години
се държи и тук както се държат платените тролчета в руския интернет - нагли лъжи, долни простотии и дебилни лозунги. По това личи веднага, че й дърпат конците същите кукловоди.Дрогаре, колкото и да внушавате измишльотините си за някаква приказна Русия и някакъв велик бащица Путин, за 90% от руското население реалността си остава все същия безкраен мрачен кошмар наяве. Плямпайте си, трябва да отработите париците за бира и кренвирши.
102
10
 
17
 
! Отговори
Ево преди 3 години
Не знаех че в Русия има режим . Това може да го каже само един пълен *** . Когато си продажен *** говориш идиотизми .
101
7
 
11
 
! Отговори
Да сравняваме преди 3 години
До 1 Рубла = 2 Стотинки: Да, но средната работна заплата в Москва е 66880, което прави 1400 лева. Да, по-малка е отколкото в София (1700лева), но в Русия държавният бюджет плаща много повече социални разходи, така че руснаците не живеят по-зле от нас.
100
3
 
8
 
! Отговори
Дайте преди 3 години
в другите държави европейски и хамерика ,какво става не криете ли някой работи.
99
4
 
9
 
! Отговори
1 Рубла = 2 Стотинки преди 3 години
Стар *** виц. В СССР, за разлика от другите държави, бъдещото е известно - развит комунизъм. Единственото неясно нещо е миналото защото постоянно се мени - при смяната на всеки нов съветски ръководител историята се пренаписва.
98
9
 
20
 
! Отговори
за предателите трябв преди 3 години
Вчера слушах интервю с бивш шеф на Израелското разузнаването, по въпроса за Навални. Той каза, че ако Навални е израелец и направи това в Израел , ще бъде осъден моментално на ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР за шпионаж , за връзка с чужди разузнавателни служби и за предателство към родината си.
97
3
 
13
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
За да бъде дългогодишен кореспондент на БНР в Москва, тоя журналист трябва да коментира събитията по опорната точка - срещу Путин. Иначе досега да са го сменили.Това е западната свобода на словото. Можеш да пишеш каквото си искаш, но ако не пишеш по опорните точки ти дават пътя. Оправяй се сам.
96
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само на Русия - на целия свят.Даже още от преди Путин.
95
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей автора на тая хортия за тоалетна. Накоя цяла русия е писнало като протестират няколко хиляди на фона на много билионна държава ?
94
8
 
7
 
! Отговори
ох преди 3 години
Проблемът на човечеството е кое ще се случи първо, разпадането на САЩ и прогнилия западен модел или предизвикана от НАТО ядрена война.
93
9
 
21
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
Навални съвсем преднамерено е нарушавал условията на условната си присъда за да го осъдят на реален срок. Сигурно си е мислил, че ще спечели подкрепа (а и някой и друг долар). Сега в колонията ще има време на си помисли дали си е струвало.
92
5
 
18
 
! Отговори
леле преди 3 години
Смешното е, че никой не коментира жабата "журналист" ! Винаги е имало подобни *** "подкрепящи" господстващата в момента световна сила. *** !
91
6
 
10
 
! Отговори
оле преди 3 години
САЩ са тумор. И като такъв съм тях трябва да се използват хирургическси и химически интервенции.