Русия със санкции към САЩ: Кремъл иска да спрат провокациите на Киев

Кремъл посочи, че е "хубаво“ Джо Байдън да търси диалог с Владимир Путин
16 апр 2021 23:16, Петя Славова
123

Русия ще наложи контрасанкции на Съединените щати. На фона на напрежението - Кремъл призовава Франция и Германия да убедят Украйна да прекрати провокациите срещу Москва, предава Bulgaria ON AIR.

Кремъл посочи, че е "хубаво“ президентът Джо Байдън да търси диалог с руския си колега Владимир Путин. А Москва обмисля отговор.

"Съединените щати допуснаха грешка с налагането на санкциите. Отговорът на Русия в момента се разработва. Нашите експерти вече са пряко ангажирани в подготовката му", посочи говорителят на Външно министерство на Русия Мария Захарова.

От Кремъл разкритикуваха и пристрастяването на Вашингтон към санкции, наложени на Русия заради ситуацията с Украйна. Реакция дойде и от Брюксел - Европейският съюз подкрепи Украйна. Но засега министрите на външните работи на страните от Европейския съюз няма да обсъждат нови санкции срещу Москва.

В последните седмици напрежението се засилва. Украйна обвинява Русия, че търси повод за война, за да нахлуе на украинска територия. А Москва обвинява Киев, че готви офанзива срещу проруските сепаратисти в Източна Украйна. Западните сили увеличават натиска върху Москва, за да изтегли войските си от границата с Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още по темата: САЩРусияBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гаврата с руската кочииина продължава :)
71
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 84 Руските свинеДоста рано си се дрогирал !
70
21
 
9
 
! Отговори
Руските свине преди 3 години
Са тези които искат война и правят провокациите!
69
6
 
3
 
! Отговори
митя преди 3 години
ай така и така 'тортата' се реже-да отидем да си прибереме българите.като по пътя завземем румъния.чинка им гагауз крадльовци
68
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много омраза към тази Русия бе. Много.Много омраза към Щатите бе.Много омраза към останалият свят.Докато хората не преодолеят този синдром, нищо хубаво не очаква България. А дотогава, продължавайте да мразите. В тези страни живеят нормални хораА, политиката. Тя ви превръща в толкова жалки създания не ви е виновна нито Русия, нито САЩ, нито останалият свят, а разумът който управлявате на политическият небосклон. Освен да мразите, друго може ли да правите.
67
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Екатерина Захарова ква фиданка беше като дойде в България. Сега се охранила, разширила в кръста. Човек не може да разбере силикон ли си е слагала или от гречката.
66
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ да вземат да слязат на земята ли? Нещо много взеха да се бъркат там където не им е работа.
65
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тъй, да отрежат порнхъб
64
2
 
18
 
! Отговори
МАТА КОСМАТА преди 3 години
До Анонимен Да ама Захарова никога няма да стигне ДЕСА дуловската миризливка дето преспа със цялото УБО и със пловината депутати от ГЕРБ ,а за Пекинската *** няма да ти говоря ,тя пък даже и без *** ходеше навсякъде .
63
9
 
16
 
! Отговори
МАТА КОСМАТА преди 3 години
Те хората вече са определини дето ще имат забрана да посещават Русия .Има вече и списък на 10 -те човека за забрана да пътуват до Русия ,но другото по важно нещо е че на представителите на Американските НПО-та ще бъде забранено да пътуват свободно из Русия ,така също и на дипломатите им .Ето това е най големият удар на Путин срещу дъртият кукунделник Байдън .А за затварянето на Черно море Натовците вият на умряло и го удрят на молби Путин да не затваря морето за тях .
62
4
 
9
 
! Отговори
митЯ мелезче преди 3 години
щом живееш в Бг. научи езика.......азбука и религия ви дадохме.......акъл на сила не става........панимаеш?
61
3
 
3
 
! Отговори
митя преди 3 години
що съм тръгнал аз да обяснявам как реално стоят нещата, че и дапреподавам история-на промити мозъци...не всички де, ама като гледам итзивите накоментарите ми по-долу-и ми става ясно - хора се обиждат и нервничат, че им казвам неща дето трябвало да ги знаят, ама не ги..
60
0
 
3
 
! Отговори
до 67 преди 3 години
той брат ти като го болеше много дудата и той така викаше..братя, кво да прайш..
59
16
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Русия със санкции към САЩ"===Ахахахахахахахахаха....Мухахахахахахахаха.Охохохохохохохох...:))))))))))))))) Не мога майна. Ще им спрат вноса на чайници и самовари за САЩ. Защото водката не могат, че SMIRNOFF е английска
58
5
 
12
 
! Отговори
митя преди 3 години
а най-кофтито е, че не могат народа украинския, да се усетят, че са един инструмент(наречете го маша, да ме разберете) в 'ръцете' на правителството на САЩ, и всъщност на САЩ, правителството, изобщо не ги е еня как и колко страда този народ и дали ще оцелеят.вазното е да ги връткат и насъскват срещу единственият им естествен съюзник и държава на която всъщност им пука за тях..грозна картина...
57
8
 
6
 
! Отговори
митя преди 3 години
украинци, който е тръгнел да им минава по земите-и те са го обявявали за 'спасител'.на такива(жал ми е ама двуличието е срам да не се накаже)-бой само и контрол.оправдавам ако руснаците ги окупират.те и без друго са една кръв.
56
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин казъл на бай Дън - Виждаш ли го това копче? Ако не слушаш го натискам и ти изчезва фейсбук профила.
55
18
 
9
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Вън руските войски от Донецк, Луганск и Сирия!
54
20
 
8
 
! Отговори
sd преди 3 години
руснаците да заминават в клоаката на човешката цивилизация
53
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще видиш как санкции.Като останат американските кораби на входа на Черно море, ще се оглеждат като обрани евреи.Има и още изненади..