Ответен удар: Русия гони 20 чешки дипломати

Те трябва да напуснат страната до 19 април
18 апр 2021 22:45, Нели Христова
176
Ответен удар: Русия гони 20 чешки дипломати
Снимка: БГНЕС

Чешкият посланик в Москва Витезслав Пивонка излезе от сградата на министерството на външните работи на Русия, където е бил уведомен за ответни мерки на Москва след решението на Прага да изгони руски дипломати от Чехия, предаде ТАСС.

"Сега бяхме информирани", каза той в отговор на въпрос дали е бил уведомен за ответни мерки в отговор на решението за руските дипломати. Русия гони 20 чешки дипломати, които трябва да напуснат страната до 19 април. Това предаде Ройтерс, позовавайки се на Риа, която цитира министерството на външните работи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
5
 
! Отговори
джо преди 2 години
Точно така. Гонете ги до дупка, Чехите и Поляците от друго не разбират.
85
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли по- шашава страна от пРосия на Путин на овой бели свет......
84
3
 
8
 
! Отговори
Мустафа паша Ататюрк преди 3 години
До АнонименСъщото е, когато твоя сополив *** излезе и защитава "демократичните" *** измишльотини и дари от чуждите(народните) дисаги няколко млд долара на Чичо Сам! Робският синдром е "наг***зил" мнозина платени *** и поми..ри!
83
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато чехите изгониха руските дипломати, като истинска цел руснаците посочиха елиминирането на Росатом като евентуален изпълнител на новата атомна централа в Дуковани- сделка за ?6млрд. По-късно Бабиш съобщи, че Росатом няма да бъде допуснати до търга.
82
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Филип Киркоров не беше ли руският Aзиc?Aх, руски ценности...
81
7
 
4
 
! Отговори
Хахахаха преди 3 години
Където и да ги пратят ще са по-добре.За рашките дипломати - квас и пироги, няма вече вурсти и качествени бири. Да свикват.
80
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"нежен мъж с розови евроатлантически наклонности"А какъв голям мъж и почитатер на руския мачо на високи токчета с име на героиня от порнофилм.
79
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 153 АнонименКакъв жалък тих плач на нежен, нежен мъж с розови евроатлантически наклонности изоставен от африканския си мъж ! поплачи си да ти улекне пък после *** се разходи и може да намериш някой нов мъж от Анадола
78
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сори пичове, руснаци се отнесоха нечестно и неморално с мен, няма как да ги защитя. Защитавам справедливостта.
77
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалкарски смешно е когато има спор между Русия и някоя друга страна в цивилизования свят, да излезнат някакви бaвни Ганчовци и да защитават Русия. На какво основание защитавате някой? Само заради името му ли? А делата му защо не гледате? От години защитавате само заради името. И всичките русофили имате сходна характеристика: оплювате демокрацията, искате комунизъм, социализъм, величаете Тръмп и Путин, обичате и защитавате Сърбия (а и сърбите гонят руски дипломати), обичате републиканците в САЩ.
76
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво ! Направо да се закрие чешкото посолство и без това само шпионира в полза на САЩ. Интересно само как съвпадна опита за преврат срещу Лукашенко и изгонването на руски дипломати от Чехия ! Чехия явно се е навела на САЩ за преврат срещу лидера на Беларус но неуспяха.
75
6
 
14
 
! Отговори
СВОБОДЕН преди 3 години
соросоидн.ите тролченца рано рано са изпълзяли от топлите демократични землянки. Тая Русия ви е трън, знам....с независимото си поведение , голяма територия и много ресурси. Няма да се усмирите, докато не я разграбите, както останалия свят. Обаче ще лапате мундщука на бай Шойгу при подобен опит. Мръссни копелдац.и
74
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Идеално. Сега ЕС да забрани влизането на всякакви руски граждани и фирми в ЕС. Да ходят в Китай и Брикс.
73
15
 
6
 
! Отговори
putin преди 3 години
Ако ГЕРБ с Борисов е токсичната партия за България, то Русия с Путин е токсичната държава за света.
72
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво става с тая Русия? По-рано като ги хванеха в тероризъм настояваха и те да се включат в разследването и понеже никой не им обръщаше внимание обявяваха съответното разследване за русофобско действие очернящо Русия. Сега нямат време за такива дипломатически еквилибристики направо гледат колко големи са отпечатацъте от подметки по руските *** и се опитват и те да направят същото.
71
12
 
6
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Чибарашка каквото е прала и твоятаРуснаците винаги са били номер едно
70
14
 
10
 
! Отговори
Гузен негонен бяга преди 3 години
Вносителите и консуматорите на аржентинско брашно, Сергей Лавров и Маша Захарова, отново ни демонстрират отрицателното си IQ. Като ги хванат в тероризъм те се позовават на любимата си фраза "нямате никакви доказателства" и обидено предприемат "ответни" отмъстителни действия с които още повече влошават положението на любимата им Рашка.
69
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей много разбирачи във форума! Сигурен съм, че почти никой не знае чешки тука и си събира информацията от *** медии на България!
68
8
 
6
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
За това *** пере чаршафите на руснаците по нашето черноморие
67
13
 
10
 
! Отговори
Генерал де Гол преди 3 години
"Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."