Томбола дава апартаменти на онлайн гласуващи на изборите в Русия

Наградният фонд включва още 100 автомобила и парични награди
Обновена: 19 сеп 2021 10:28 | 19 сеп 2021 10:27, Ния Христова
22
Томбола дава апартаменти на онлайн гласуващи на изборите в Русия
Снимка: БГНЕС
10 едностайни апартамента бяха спечелени на томбола в Москва от хора, участвали в онлайн гласуването на парламентарните избори в Русия. Целта на томболата е да се повиши интересът на руснаците към гласуването. 
 
В тегленето на наградите са участвали близо 1,120 млн. души, съобщава ТАСС.
 
Днес и в понеделник трябва да се проведат още две тегления. Наградният фонд на томболата включва още 100 автомобила, 21 апартамента и солидни парични награди.
Още по темата
 
Активността през втория ден от парламентарните избори в Русия е близо 26% без електронното дистанционно гласуване. Централната избирателна комисия отчита, че в събота избирателната активност при онлайн гласуването е достигнала 70%.
 
Парламентарните избори се провеждат в три последователни дни, като гласуването ще завърши довечера в 20.00 часа местно време.
 

 


22
Още от Русия
Руски космонавти гласуваха от МКС
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е това на какво прилича - томбола с изборите!!!
20
1
 
3
 
! Отговори
Майна преди 3 седмици
Като нямат алтернативни партии гласуването е напълно излишно и с предизвестен щастлив край за путинована партия. Един Навални им се бъркаше и те го ликвидираха психологически и за малко - физически.
19
3
 
1
 
! Отговори
Мая преди 3 седмици
И тук дават обещания(големи) от Дубай,Белград , Москва сега и Киев!
18
2
 
4
 
! Отговори
Кико преди 3 седмици
Там нямаше ли една партия?
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нямат си хората жилища, дават...на спечелилите, не на всички.
16
3
 
6
 
! Отговори
Джо преди 3 седмици
А кога ще им дадат шанс за нормален живот - без **** и крадливата му шайка?
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
да вземат да разиграят томбола със тлъстия газ на меркелсуна в германистана и много африканчета,азиятчета,арабчета,индиянчета от южна америка,и наши роми ще участват в изборите на 26 септември
14
5
 
4
 
! Отговори
В коловоза преди 3 седмици
Мой доста озлобен познат в Москва тази година се намърда в секционна комисия, за да види наглите фалшификации със собствените си очи. И си призна в чата, че останал разочарован. Според него натикването на пачки бюлетини може би става в дълбоката провинция, ще има фокуси и с онлайн гласуването. Но основният проблем е, че младите хора почти не гласуват, а изкуфелите старци автоматично пускат за "Единая Россия". С тази апатия и отчаяно примирение на руснаците Вовата може да си векува на власт.
13
4
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПОЛУЧИ ОФИЦИАЛНО КИМ ЧЕН ПУТИН!
12
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ГЛАСУВАНЕ ПО ИНТЕРНЕТ ЗНАЧИ ДА ОБЯВИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН, ЧЕ Е СПЕЧЕЛИ ОЩЕ 30% ОТ ИНТЕРНЕТ И НИ РЕВИЗИЯ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ НИ НИЩО! ДОРИ ПРОТОКОЛИ НЯМА НУЖДА ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ЩОТО ТАВИ НЯМА! И РЕВИЗИЯ ДА СИ НАПРАВИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН НА СЕБЕ СИ ПАК ЩЕ ОБЯВИ, ЧЕ ВСИЧКО Е ТОЧНО! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО Е ВТОРА СЕВЕРНА КОРЕЯ!
11
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ДОРИ АСАД ПРОВЕЖДА ПО-ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ОТ ТЕЗИ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ТОЙ ОБЯВИ, ЧЕ ПЕЧЕЛИ С 99% НО ПОНЕ НЕ Е ЛЪГАЛ, ЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ ПО ИНТЕРНЕТ! ВСЕКИ КОЙТО ПОИСКА КАКВАТО И ДА БИЛО РЕВИЗИЯ НА ИЗБОРИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ОБЯВЯВА ЗА ТЕРОРИСТ И В ЗАТВОРА!
10
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"А умрелите могат ли да гласуват за президент в Русия?"--------------------------------------------- Не! Не могат. Умрелите преди година гласуваха за байДжо. Даже карикатура имаше как байДжо благодари на умрелите за вота, застанал на края на огромно и необятно гробище.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До АнонимеН. Те навсякъде другаде не са пълен фалш.
8
7
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 седмици
ИЗБОРИТЕ В КОМИНУСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ПЪЛЕН ФАРС!!! ! ДОРИ В ФАЩ НЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ПО ИНТЕРНЕТ!! ТАКА МОГАТ ДА СИ ФАЛШИФИЦИРАТ РЕЗУЛТАТИТЕ АМА КАКТО СИ ИСКАТ!!!
7
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Айде пак ше има напукани вени и хвърчащи линейки за злобари
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Наградният фонд на томболата включва 100 автомобила, 21 апартамента и солидни парични награди. ЦИК отчита, че в събота избирателната активност при онлайн гласуването в цяла Русия е достигнала 70%. А нашите хитреци - андрешковци и една жълта стотинка не дадоха за онлайн преброяването. Разчитали, че милионен мат"рял ще клъвне на гола кукичка. Маскаринедни.
5
5
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 3 седмици
Общините дават под наем. Не се кривете като мамуна от злоба. На оня по-долу пък му се видя малък без да е виждал какво дават.
4
5
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 седмици
Какво е едностаен апартамент? Двустаен е хол и спалня, едностаен сигурно е това на което ние му викаме гарсониера. А на онзи отдолу само да му кажа, че държавни апартаменти се строят и до ден днешен и се дават по общини. Тук в тях обикновено настаняват римляни. Така че нищо не пречи в Джуджистан да раздадат няколко апартамента за реклама. Друг е въпроса на колко километра от Москва в коя нива се намират, уж нов квартал. И тук около Филиповци се строи, ама ходи живей там де :)))
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А умрелите могат ли да гласуват за президент в Русия?
2
5
 
6
 
! Отговори
Бay преди 3 седмици
до 1 "10 едностайни апартамента" те са направо имения. :D