Путин падна до фашизъм, към Русия ще тръгнат ковчезите

Може да прогнозираме края на Владимир Путин, смята Чавдар Стефанов
Обновена: 24 фев 2022 14:50 | 24 фев 2022 11:37, Ния Христова
141
 
Русия започна военно настъпление в Украйна. Как се стигна до конфликта?
 
"Конфликтът започна с разпадането на Съветския съюз. Той не се разпадна заради външни действия, а заради вътрешни причини. Президентът Владимир Путин така и не успя да го разбере. И днес започна война, както обикновено за агресивните държави. В Украйна отекват взривове, а към Русия ще тръгнат и ковчезите", каза журналистът Чавдар Стефанов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той припомни, че всичко това се случи, след като двете сепаратистки републики в Донбас обявиха своята независимост.
 
"Той я призна по циркаджийски начин, за първи път в пряк ефир, когато всички ставаха и говореха откровено как искат да нападнат Украйна, и колко са виновни САЩ, както и другите страни от НАТО. За сегашната операция предупредиха отдавна. Тя се случи малко след празника на Русия, но Отечеството е в опасност", допълни Стефанов.
 
"Много цинично беше руското министерство, което успокои украинците: "Нашите удари са много точни. Ние работим с много точни оръжия, които поразяват само военна инфраструктура, гражданите да не се плашат". Вижте какъв цинизъм за машината на Адолф Хитлер. Руският президент се свлече до фашизъм, който отдавна назряваше, а сега настъпва неговият връх. И може да прогнозираме край на Владимир Путин", категоричен е Чавдар Стефанов.
 
"По неофициална информация 3/4 от руснаците подкрепят евентуален удар навлизане в Украйна. Това не е малко. А преди няколко седмици имаше данни, че само 15% от руснаците са твърди милитаристи. "Специалната операция" на Путин цели откъсване на Източна Украйна, за да съедини по суша Крим с Русия", подчерта журналистът.
 
Целия разговор гледайте във видеото.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
14
 
12
 
! Отговори
сериозно??? преди 2 години
Кой е този журналист Чавдар Стефанов, бе? Я го покажете този "юнак" да го видим?
74
17
 
13
 
! Отговори
аз преди 2 години
Тенденциозна статия. При положение че се говори основно за ракетни удари не виждам за какви ковчези говори Чавдар Стефанов. Но дори и да тръгнат ковчезите кум Русия...... колко ковчези ще останат в Украйна? Русия има сериозна военна мощ, Украйна от своя страна вече въоръжава всеки който може да стреля.
73
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напоследък поглеждам коментарите под новините за Украйна. Знаех, че българите сме зле, ама чак толкова, не съм предполагал, че сме зле. Не мога да повярвам колко проруски настроени и.д,и.о,т.и има. Мисля, че няма друга страна в света, като изключим. Русия и няколко нейни сатесита, която да има толкова голям % от населението, които да са тотално неадекватни и за слепени. Няма никакъв шанс за НАС!?!?
72
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-евтина пропаганда нямаше ли?
71
17
 
25
 
! Отговори
Алек преди 2 години
Това се очакваше, американците ги ръчкат от години, ама никой ни говори за това, защото американците са перфектни.
70
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП защо са се въздържали от коментар за войната в Украйна, какво се снишават и се правят на ни чули, ни видели? Мълчанието им значи подкрепа за Путин, да се махат от парламента!
69
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чавдарчо, с украинските нацисти нямаш проблем, а?
68
14
 
24
 
! Отговори
... преди 2 години
Отдавна са изчистени символите на нацизма в Европа.Няма да видите паметници на Хитлер украсени с пречупени кръстове.В същото време болшевизмът продължава да е на почит в Русия-паметници на Ленин,петолъчки,cърпа и чyка...Но не символите,а тоталната болшевишка пропаганда и промиване на мозъци са в основата на тоталитарна Русия.Днес наследници на нацистите са путинистите...
67
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Великият диктатор" приключи. Логичното е да бъде свален от собственото си обкръжение, защото иначе те ще са следващите международни престъпници.Напразно беше промяната на Конституцията за безкраен мандат. Няма да го доживее.
66
15
 
25
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Това не се нарича война и Стефан Янев беше много прав тази сутрин. Освен това със сигурност е информиран като човек на НАТО, а не на Путин. Ако тази операция не беше съгласувана, Щатите досега да са пратили войски в Украйна. Руснаците нанасят удари по украински военни части и бази, които са американизирани или направо американски в нарушение на всякакви международни правила.
65
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това да не е ит книжката "Всеки, когото не харесвам, е Хитлер, или детско ръководство за аргументация в Интернет?
64
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво изобщо влезе България в т.ъпата Европа и Нато-----------------А в Евразийския съюз ли да влезем, та Путин да ни бомбардира, ако реши, че "дедите му" не са се били за независимостта на България, за да бъде командвана от "неонацисти", както се изразил за режима в Донецк и Донбас.
63
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименВъзраждане в действие, показват истинското си лице. Ако беше толкова хубаво в Русия, щеше да има опашки пред посолствата им за визи за постоянно пребиваване. Опашките са пред други посолства. Много интересно, че много от последователите им живеят точно в гадния запад.
62
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не може да оправдае използване на военни действия където и да е. За всичко може да се намери мирен начин за разрешаване. Не разбирам тези, които защитават такива действия. Или са луди или са платени. На такива дори и бомби да им падат на главата, ще казват че дъжд вали.
61
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАТО спасява народите само онлайн. Иначе са кухи *** за събиране и разпределяне на пари от данъците на плебса. Също като акушерката с ваксините - на практика едно големо НИЩО.
60
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За трети път Русия ще ни освобождава. Този път от Колонизаторите Кравари и Евроге.йци. Харесвали ви да живеета като клошари бе. 32 години само мизерия високи цени неадекватна политика кражби унищожена икономика всички работят като пазачи келнери и слуги на мутрите по хотелите. Какво произвеждаме какво изнасяме. Даже продуктите които са традиционни за България ги внасяме. Погледнете цесите в магазините 150 процента назценка. На едро цената е 5 лв докато дойде до вас вечее 20 лева. Убиват ви.
59
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Некой говореше, че няма червени линии. Мда... излезе, че имало.
58
19
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия винаги е искала мир. Но запада и САЩ все ги гъделичка нещо в гащите.
57
13
 
38
 
! Отговори
off преди 2 години
Мале много платени *** на сащ и европа бре къде дават пари да облажа и аз.Всички нормални хора знаят от години номерата на Сащ как разпалват как ръчкат и как съсипват държави..И този път го правят.Вие какво очаквате путин да каже добре няма проблем разполагайте воиски около нас и това е ние ще си траем въпреки договорите ,предаване се заградете ни ? Вие сериозно ли .Нато и Сащ досъсипаха отново поредната държава както след Чехословакия,Както след Велика Сърбия на парчета Арабските..
56
41
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Руснаците са съвременните фашисти и който ги подкрепя в това вероломно нахлуване,също е фашист.