Путин падна до фашизъм, към Русия ще тръгнат ковчезите

Може да прогнозираме края на Владимир Путин, смята Чавдар Стефанов
Обновена: 24 фев 2022 14:50 | 24 фев 2022 11:37, Ния Христова
141
 
Русия започна военно настъпление в Украйна. Как се стигна до конфликта?
 
"Конфликтът започна с разпадането на Съветския съюз. Той не се разпадна заради външни действия, а заради вътрешни причини. Президентът Владимир Путин така и не успя да го разбере. И днес започна война, както обикновено за агресивните държави. В Украйна отекват взривове, а към Русия ще тръгнат и ковчезите", каза журналистът Чавдар Стефанов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той припомни, че всичко това се случи, след като двете сепаратистки републики в Донбас обявиха своята независимост.
 
"Той я призна по циркаджийски начин, за първи път в пряк ефир, когато всички ставаха и говореха откровено как искат да нападнат Украйна, и колко са виновни САЩ, както и другите страни от НАТО. За сегашната операция предупредиха отдавна. Тя се случи малко след празника на Русия, но Отечеството е в опасност", допълни Стефанов.
 
"Много цинично беше руското министерство, което успокои украинците: "Нашите удари са много точни. Ние работим с много точни оръжия, които поразяват само военна инфраструктура, гражданите да не се плашат". Вижте какъв цинизъм за машината на Адолф Хитлер. Руският президент се свлече до фашизъм, който отдавна назряваше, а сега настъпва неговият връх. И може да прогнозираме край на Владимир Путин", категоричен е Чавдар Стефанов.
 
"По неофициална информация 3/4 от руснаците подкрепят евентуален удар навлизане в Украйна. Това не е малко. А преди няколко седмици имаше данни, че само 15% от руснаците са твърди милитаристи. "Специалната операция" на Путин цели откъсване на Източна Украйна, за да съедини по суша Крим с Русия", подчерта журналистът.
 
Целия разговор гледайте във видеото.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
10
 
14
 
! Отговори
До 22 преди 2 години
В Киев все още няма, гледах в Харков. Горят жилищни сгради. Не знам може да не е нарочно, а ракети които са се отклонили, но определено има разрушени и горящи панелки в Харков. Каквото и да си говорим войната е лошо нещо и умират невинни хора. Путин може да има доводи, но да правиш ядрени удари в 21 век над съседна страна, която не те е провокирала с нищо, освен с това че не ти играе по свирката, не ми се вижда много нормално. Утре може да реши са удря и други, за него ''враждебни режими''.
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Сърбия тезата на официалните медии, е че Украйна е нападнала Русия?!
33
19
 
20
 
! Отговори
varg преди 2 години
Да живее Русия
32
5
 
9
 
! Отговори
Состин преди 2 години
Ако до сега срещу джиджето скачаха нормални руснаци, сега ще наскачат и олигарсите, защото ще пинат много водица и ще загубят много пари, а когато богаташите губят пари, патриотизма рязко ги напуска. Справка Хитлер който в един красив момент и самите фашисти са искали да батисат, защото е прекалил с лудоста си.
31
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СВЕТЪТ СЕ СЪБУДИ С ВОЙНА В УКРАЙНА ОТ ФАШИСТКА РУСИЯ.
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
100 рубли за $.
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тази държава която се управлява от Мустафа или трябва да изчезне или Левски и Ботев да възкръснат
28
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За сега като гледам тук се очертават 3 рулажийски трола. Но може и да се увеличт. Крайно време е да отменим 3ти март като национален празник. Крайно време е да съборим М-О-Ч-А.
27
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е, така е. Путин копира 1:1 Хитлер. Дори няма въображение да промени малко сценария който фюрерът на Третия Райх е използвал преди нападението над Полша.Още отсега виждаме руските загуби. Има непотвърдени сведения че са открити изоставени руски танкове и бягащи руски войници, които отказват да изпълняват заповеди да се бият срещу своите събратя в Украйна!Да, това ще бъде краят на Путин, въпрос на време е дали ще е скоро или ще се проточи.
26
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Путин мотивира действията си в Украйна именно с установяване на фашистки режим в тези две републики...Каква комедия! Путин диктаторът ще спасява населението от фашистки режим...Първо да си погледне режима в собствената страна и как живее по-голямата част от населението на ръба на мизерията! Впрочем, той приключи, това е краят на имперската мания на Русия.
25
2
 
9
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Целта е ясна Украйна да няма излаз на море.от Одеса през Крим до Мариопул.За да натовски кораби и бази до Русия.
24
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашистите в ЕС нарекоха руснаците фашисти. Егати смеха. А пък ние не помним кой забрани на хората да ходят на работа защото са без зелен сертификат. Кой отне изконни права на хората като долни нацисти? Кой искаше да ни боде като стадо овце и ни наричаше с какви ли не думи само защото мислим с главата ти. Фашистите щяха и 5та доза да ви изискват ако не беше станало това в Украйна.
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е сега НАТО ще изпрати няколко чертежи на Ф16 на Украйна
22
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Войната значи много нещастни деца и майки.Това Путин много добре го знае..... ....................... И затова пази цивилното население. А сега украинците ше имитират фалшиви новини уж с цивилни жертви.
21
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре, стига за днес поредния умно-красив!
20
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и голяма част от украинците го подкрепят. Да видим докъде ще спре или ще продължи, докато не превземе цяла Украйна, което евентуално за нас не е лош вариант, поне има някаква надежда да получаваме газ, че танкерите с братската атлантическа помощ с LPG вместо да пристигнат в Гърция завиха и отидоха да разтоварват в комунистически Китай.
19
10
 
15
 
! Отговори
Цървул преди 2 години
А на мен ми липсват коментарите на Йончева,на Станишев и най-вече на Оня 80 %-ов професор Иво Христов - Големият умник, който напоително ни обясняваше за Империализма на Западния свят.Да не забравите и онзи Путински орденоносец Николай Малинов. И всички останали мишки на руска хранилка!Те са наша гордост, поканете ги, не ги жалете ..
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пропагандата в нашите "медии" е по-голяма от тая в РФ и Украйна. Както каза един по националната телевизия, запада ще воюва зад клавиатурите и по платените медии.
17
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 22 Ютуб "Телеканал 360" Киев во время военной спецоперации на Донбассе. Прямая трансляция
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Завалят ли юинуси както досега, значи следват евротр0лски коментатори