Зеленски с драматичен апел към руснаците: Ако нападнете, ще видите нашите лица!

Украинският президент заяви, че е готов за разговори с Русия във всякакъв формат
Обновена: 24 фев 2022 14:35 | 24 фев 2022 05:38, Анисия Иванова
133
Зеленски с драматичен апел към руснаците: Ако нападнете, ще видите нашите лица!
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски отправи драматичен апел към руското общество в условията на растящи опасения от предстояща инвазия от Русия, съобщи ДПА.

"Тази стъпка може да бъде началото на голяма война на европейския континент", предупреди Зеленски във видеопослание, разпространено в сряда вечер.

"Искат ли руснаците война? Отговорът зависи от вас, граждани на Руската федерация!", каза украинският президент на руски език.

Той съобщи, че се е опитал да проведе телефонен разговор с руския президент Владимир Путин. "Резултатът? Мълчание", каза Зеленски.

Той заяви, че почти 200 хиляди руски войници са разположени по украинската 2000-километрова граница и са готови да нахлуят с тежко въоръжение.

Украинският президент заяви, че е готов за разговори с Русия във всякакъв формат и на всяко място, за да обсъдят въпросите на сигурността и гаранциите за мир.

"Сигурността на Украйна е свързана със сигурността на нейните съседи. Затова днес трябва да говорим за сигурността в цяла Европа", подчерта той.

Зеленски отново отхвърли обвиненията на Москва, че Киев подготвя атака срещу сепаратистките райони. "Какво да бомбардирам? Донецк, където съм бил десетки пъти?", попита реторично украинският президент.

Истинската Украйна е напълно различна от страната, която изобразяват руските медии, и украинците няма да дадат страната си без бой, каза той. "Ако нападнете, вие ще видите нашите лица, не нашите гърбове!", заяви Зеленски, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
6
 
32
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 2 години
тоя клоун много си повярва, вместо да иде на крака при Путин и да помоли , той си повярва че ще въоръжи още 100 хил войска , и че два товара със стари оръжия ще му помогнат. Поредния кирякстефчо дето се подаде на презокеанския Мастър оф пъпет
75
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
зеленски покажи се, нападнаха те а теб те няма, покажи си лицето на първа линия или си в някой подземен бункер с пълен памперс. ФАЩ къде са фе, нали до сега им рева да ставаш 5-та колона, изоставиха ли те? сега ще сърбаш едни инфлации дето щети се разкаже играта
74
35
 
13
 
! Отговори
Zaz преди 2 години
Скоро Путин ще бъде съден както съдиха Садам и Кадафи а историята ще го описва като военно престъпника на века.
73
1
 
0
 
! Отговори
МАКЕ преди 2 години
***....
72
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя късяк много си повярва- голяма война на европейския континент- шътна пари на синчето на Байдън и реши, че може да се дърви и да порасне над другия късяк, ама малко вероятно, дъртия късяк стара кримка
71
3
 
19
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Сетила се Мара да се побара.
70
8
 
34
 
! Отговори
Татул преди 2 години
Хах, искал разговори. А когато Русия ги молеха за такива нещяха.
69
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
смешников, краят на русия бил. руснаците толкова са търпяли и още ще търпят. пундустанците ще бъдат овебани здраво както бяха изклатени в грузия и казахстан. империята на злото умирга. скоро ФАЩ и ЕСССР ще им ссерремм на надгробните плочи.
68
4
 
30
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Незнам какво ще видим, ама в момента виждам задните ви лица, разположени в средата на тялото. При това леко кафяви. Успех клоунче ако си мислиш че запада, ще ви подкрепи, ами няма. Ще ви сготви, ще ви разбие държавата, то вие никога не сте имали такава. Украйна е изкуствено създадена след края на първата световна война, като са взели от Полша, Австро-унгарската Империя и Русия, и са ви направили държава да се радвате, също като Макединия. Сега е време да си връщате заемите.
67
4
 
18
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Виждаме ти лицето. Лице на клоун. Дано осъзнаваш, че ти си виновен за всичко.
66
0
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
отличен коментар на номер 84
65
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комика сега играе трагична роля
64
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зеленски, като гледам си позеленял и си готов за преговори във всякакъв формат. До вчера не беше. Ако те поканят, на червеното килимче, но ще чакаш няколко часа, като Ердоган. Носи си вазелин. Олигарсите напуснаха и те оставиха сам да се оправяш. Сега всички летища, които прекроихте по стандарти на НАТО ще бъдат "освежени".
63
40
 
13
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 2 години
Това е краят на Русия. Малкото държави които и симпатизираха и те я намразиха. СВЕТЪТ НЕ ОБИЧА ВОЙНАТА И ЩЕ СРИНЕ РУСКИЯ КЪРВАВ ЗВЯР.
62
2
 
14
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
няма да се обръщат за да не се вижда голият им г..
61
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя цървyл, до преди няколко дена обикаляше по срещи с някакви Евро и НАТО началници, вместо да отиде на килимчето пред Путин. Сега ще се стъжни на всички, които позволиха да им назначат клоун за президент. А ние да му мислим, че и на нас посолството ни назначи не по-малък клоун за премиер.
60
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като си избереш клоун и комик за президент, това следва! Глупакът се хвана на глупостите на Запада и сега ще си съсипе държавата!
59
5
 
36
 
! Отговори
vb преди 2 години
комедиен актьор за президент и главнокомандващ, не е на добре
58
34
 
4
 
! Отговори
ЩЕВИДИТЕ НАШИТЕ ЛИЦА преди 2 години
Дали крепостните ще видят лицата на украинците не е сигурно, но със сигурност ще видят ракетите на космическата флотилия USSF.
57
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кат Русия няма втора,тъй могъща на света!