Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.

Пророкът е заявил, че след източноевропейска криза, следва нова война
31 мар 2022 13:28, Петя Славова
227
Нострадамус предсказал конфликта в Украйна, Трета световна война през 2023 г.
Снимка: БГНЕС

Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от много години, но сега те отново са в светлината на прожектора, след като се оказва, че великият предсказател е предрекъл голяма източноевропейската криза, която ще бъде последвана от нова световна война, пише "Сън".

Оказва се, че астрологът Нострадамус правилно е предсказал украинския конфликт, след който обаче предрича начало на Трета световна война през 2023 г., предава БГНЕС

Французинът, чиито предсказания се сбъдват още от XVI в., смята, че настоящата криза в Източна Европа може да доведе до "голяма война". Някои от пророчествата му могат да се тълкуват като предсказания за избухването на Трета световна война. Нострадамус пише: "Седем месеца голяма война, хората умират от зло. Руан и Евре няма да паднат пред краля".

Много последователи на Нострадамус смятат, че това пророчество може да се отнася до избухването на глобален конфликт, който ще бъде следствие от украинската криза. Но споменаването на френския Руан, който се намира на над 100 км от Кале, изглежда показва, че някои територии няма да бъдат засегнати.

Нострадамус пише още: "Божествен огън ще падне върху кралска сграда". Мнозина тълкуват този цитат като "края на времената" и начало на нов световен ред. Такава теория се появява на базата на редица пророчества на французина, включително кога, къде и как може да настъпи драматичен край на света. Така според тълкуванията Нострадамус е предсказал война още през 2022 г. Вярно е, че според прогнозите му тя би трябвало да засегне пряко Париж. Редовете, отнасящи се до него, гласят: "Навсякъде около големия град войници ще се разположат в полетата и околностите".

Астрологът умира преди повече от 450 години, но пророчествата му продължават да удивляват много верни последователи. Според анализаторите повече от 70% от неговите 6338 пророчества вече са се сбъднали. Най-важните от тях са: идването на власт на Адолф Хитлер, избухването на Втората световна война, терористичните атаки от 11 септември 2001 г., Френската революция и разработването на атомната бомба.

Според неговите последователи Нострадамус е предсказал и началото на пандемията от коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
22
 
! Отговори
Juls преди 2 години
Текстовете на Нострадамус са описани доста неясно и не се отнасят към конкретни дати, факт е че, всичко разпознато от Нострадамус е разтълкувано и отнесено към ситуацията едва след като събитието се е случило. В един и същ куплет може да разпознаеш множество вече случили се исторически ситуации. Ако аз сега започна да пиша каквито и да е словосъчетания на случаен принцип, след време в историята ще се състоят събития, които биха могли да отговарят на текстовете според това как ги тълкуваш.
27
2
 
21
 
! Отговори
УкрЪйна преди 2 години
За Нострадамус не знам, ама тъжното е, че всички са като стадо овце и вярват на всичко, което видят и чуят по телевизията и медиите. Нещо като коронавируса и ваксините.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Божествен огън ще падне върху кралска сграда". Петнадесетият, Кремъл никога не е бил "кралска сграда". Кремъл е дом на царе и императори. Кралете са слаба ракия. Кралят като легне да спи, ходилата му се оказват в съседното кралство и нарушава добросъседството.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от пишман-анализатори. Да фанете , че да се.......хайде сетете се сами, че на админа ще му се отвори работа да трие..... Хахахахаха
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако не четеш западна пропаганда , можеш всичко да предвидиш
23
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък не го "разтълкувахте" преди една-две години, ами сега, като четем и гледаме фактите. Голямо чудо, голямо предсказание, няма що.
22
1
 
24
 
! Отговори
озадачен преди 2 години
Защо ли всички предсказания се разчитат след като нещо се е случило?
21
1
 
10
 
! Отговори
Твърдия брус преди 2 години
Запролети се вече и вместо за мотики и разсад ми въргалет тъnoтии от дедо адамово време. Ей на такива изумителни тябва една права лопата у гърбо и право у браздата да викат по цял денен "Дий Белчо, дий" докато му изпадне всичката ушната кал.
20
4
 
12
 
! Отговори
ВанГог преди 2 години
кризата е предизвикана от запада ,да не мислят че пак те ще възстановяват след всичко. Сметките друг ги прави, не те
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според прорицателят, френския Руан няма да бъде засегнат. Значи Государят Путин няма да стигне на 100 км от Кале.
18
1
 
10
 
! Отговори
Ели преди 2 години
Той човекът е предсказал много неща, ама на журналистите им е малко трудно да разтълкуват. Така че стига сте писали догатки като крайна инстанция.
17
0
 
11
 
! Отговори
Тотажия преди 2 години
Нещо за числата на 6 от 49 довечера не е лу казал нострадамус?
16
0
 
16
 
! Отговори
Нострадамус преди 2 години
Не е вярно. Нищо подобно не съм казвал. Туй е някакъв фейк.
15
1
 
23
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ами то ако не е баба ти Ванга, ще е Нострадамус :))) То и за Войната в залива" навремето така се говореше, че имало предсказание че от Ирак започва края на света и Апокалипсиса, ама нищо такова не видяхме :)))
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следварително и аз мога да тълкувам пророчества, че и да пророкувам. Ако тая статия я бяха написали през 2021, щеше да е друго. Но така и баба знае, пророчества в минало време, смях. Не знам кой може да се върже на тия т.ъп.о.тии. Не че не е възможна трета световна, просто никой не я е предсказал, пишат статии за шарани, след случването на събитията. "Пред"сказание е някой да го заяви ясно "пред"варително, а не да сглабя нагласени парчета от изречения "след"варително. В това няма смисъл!
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Путин и Байдън ви го казаха че ТСВ ще е ядрена,такаче не пишете глупости..това няма да е война а края на света!!
12
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Божествен огън ще падне върху кралска сграда" - аз пък го тълкувам като мятане на коктейли Мо....ов по Кремъл (има и клипове от последните дни). Аре оборете ме сега де!
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе, стига с тия измишльотини. Хората изглупяха достатъчно, стига наливахте масло в огъня.
10
1
 
28
 
! Отговори
Крал Трол I преди 2 години
Той явно на всяка година е заложил, щото редовно четем глупости.
9
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, явно е време да свършваме с голташка Русия и НАТО да я изравни със Земята. Ще настъпи вечен мир.