Рейтингът на Путин скочи на 83% през март

Расте и одобрението за руските държавни институции
31 мар 2022 08:40, Елка Василева
117
Рейтингът на Путин скочи на 83% през март
Снимка: архив, БГНЕС

Одобрението за дейността на руския президент Владимир Путин в страната е нараснало от 69 процента през януари и 71 процента през февруари на 83 процента през март. Това съобщи на сайта си социологическият център "Левада", информира онлайн изданието "Красная весна".

Расте и одобрението за основните държавни институции в Русия. Одобрението за действията на премиера Михаил Мишустин бележи покачване от 60 на 71 процента за един месец, за действията на правителството - от 55 на 70 процента, на губернаторите - от 62 на 69 процента, на Държавната дума - от 47 на 59 процента.

Подкрепата за партията на властта "Единна Русия" е нараснала на 39 процента, а подкрепата за Комунистическата партия на Руската федерация е спаднала на ниво 11 на сто.

Допитването е осъществено от 24 до 30 март. Анкетирани са 1632 пълнолетни лица в цяла Русия.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алфарисърч ли ги е бройла
80
5
 
7
 
! Отговори
Фактите говорят преди 2 години
затова 'правия' и подържан от 'цивилизования' запад Байден пикира под 40% - :):)
79
8
 
14
 
! Отговори
Иван Иванов преди 2 години
При нас БКП печелише избори с 90%. Въпреки това имаше преврат. Да не говорим за Северна Корея към където се е запътила Русия.
78
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успех на Русия в антифашистката операция в руска Украйна!
77
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** простите парчета. Еми заслужават целия свят да ги блокира и да си живеят като севернокорейците. Когато еволюират достатъчно и не бъдат такива агресивни ***, тогава пак да бъдат приети в цивилизования свят.
76
2
 
13
 
! Отговори
Ддд преди 2 години
Войната е опиат. Няма причина да не вярваме на тези данни. А в основата лежи човешката глупост, лакомия и злоба. Качества, които ще ни затрият. Кръв и зрелища.
75
6
 
16
 
! Отговори
Pipi преди 2 години
Ще скочи много ясно. Като има диктатура и няма свобода на словото и печата, смее ли някой да не го подкрепи? Сигурна съм обаче, че здравомислещите хора са против тази безмислена война.
74
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се чудиш на руския манталитет. Абсолютно всеки нормален човек по света смята тази безсмислена война за брутална агресия, само те си мислят че са прави.
73
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще им пускат и патриотични филми да втората световна война и руснаците вече могат да живеят само на картофи.Така де.Парите за войната с Украйна трябва да се платят от някого.Защо руския народ да не ги отгладуват .
72
7
 
12
 
! Отговори
Истории от Соца преди 2 години
До Хехе "Следващата анкета трябва да я направят на опашка за захар! Ако е останала захар.." Аааааа. В комунизма чакането на опашка е национален спорт. Може и да няма нещо, но НАДЕЖДАТА, че могат "да докарат е достатъчна, за да се наредят на опашка.
71
4
 
16
 
! Отговори
... преди 2 години
Според кремълските "социологически" агенции: Русия нямаше да напада Украйна;украинците щяха да ги чакат"с цветя и прегръдки";"Руските миротворци"не водят война а "специална операция";Украйна е нападнала Русия и т.н. "истини" все в този стил...
70
4
 
8
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Следващата анкета трябва да я направят на опашка за захар! Ако е останала захар..
69
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До void "представям си как анкетират някого на улицата и той казва "не одобрявам Путин" ... и го хвърлят на крокодилите в московския зоопарк." Ц. Крокодилите могат да се задавят с някой по-голям кокал, затова преди това милиционерите малко им ги начупват преди да им ги хвърлят.
68
5
 
14
 
! Отговори
Катюша преди 2 години
Хитлер е имал същия процент, а Ким Чен Ун още по голям, при него са 101%. Затова, че мурзилката с вагиналното име, има още много да драпа.
67
5
 
5
 
! Отговори
Факт преди 2 години
То и на Киро канадеца скочи от балкона!
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 70 Не само президент на САЩ ами и за Галактически президент да се кандитира Путин, пак мисля, че има шанс около 70 процента да спечели. Да ама какво от това? Нали доскоро твърдяхме, че "изборите не решават нищо. Ако решаваха - щяха да са забранени"
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 53 "Това само в Русия може да стане, да мизерстваш и да одобряваш управлението ------------ ааа не, и у нас, и у нас :)" У нас мизерстват само хора, които или са мързеливи и не им се работи, или нямат НИКАКВИ качества или комбинация от двете. ТОВА Е ИСТИНАТА. Когато някой в България ми каже, че мизерства го питам за тези неща и НЕИЗМЕННО се оказва едно от тях. Най-накрая, хванат на тяхно започва да обяснява как света му е виновен и яко конспирации. Познавам 4-5 такива човека :)))
64
1
 
9
 
! Отговори
Електра преди 2 години
Не знам това дето го пишете дали е вярно, но виждам че 40 дни великата мурзилска армия, подпомогната от чеченски ислямски главорезки , които са въоръжени до зъби, се гърчат от няколко хиляди мужика, въоръжени с бутилки ***...
63
0
 
9
 
! Отговори
Електра преди 2 години
Близ, не знам това дето го пишете дали е вярно, но виждам че 40 дни великата мурзилска армия, подпомогната от чеченски ислямски главорезки , които са въоръжени до зъби, се гърчат от няколко хиляди мужика, въоръжени с бутилки ***...
62
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Путин има как да се кандидатира за президент на щатите, ще го изберат с разгромно мнозинство. Като съдя по американските форуми, то се радва на значително одобрение. А пък един дуел Байдън-Путин и Байдън е обречен.