Рейтингът на Путин скочи на 83% през март

Расте и одобрението за руските държавни институции
31 мар 2022 08:40, Елка Василева
117
Рейтингът на Путин скочи на 83% през март
Снимка: архив, БГНЕС

Одобрението за дейността на руския президент Владимир Путин в страната е нараснало от 69 процента през януари и 71 процента през февруари на 83 процента през март. Това съобщи на сайта си социологическият център "Левада", информира онлайн изданието "Красная весна".

Расте и одобрението за основните държавни институции в Русия. Одобрението за действията на премиера Михаил Мишустин бележи покачване от 60 на 71 процента за един месец, за действията на правителството - от 55 на 70 процента, на губернаторите - от 62 на 69 процента, на Държавната дума - от 47 на 59 процента.

Подкрепата за партията на властта "Единна Русия" е нараснала на 39 процента, а подкрепата за Комунистическата партия на Руската федерация е спаднала на ниво 11 на сто.

Допитването е осъществено от 24 до 30 март. Анкетирани са 1632 пълнолетни лица в цяла Русия.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 57. То оставаше да плащат и повече при това изобилие на петрол. А къде го сипват тоя бензин? В ладите и москвичите ли? А на нас, като сме и им толкова скъпи и мили, що ни продават толкова скъпо газа и петрола,а? Що не си плащат и данъците за имотите по Камчия. Що Лукойл не внася данъка си в българската хазна? Държат се с нас като с губерния, а вие русоРобите тука врещите "бий ме, обичам те; малко ме биеш, ела да ме освободиш от дендърско робство".
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми щом е така, нека да живеят в бедност и мизерия. Нека санкциите си свършат своето.
59
3
 
2
 
! Отговори
Хрушчов преди 2 години
До българка. Не знам кой набор си, но чувала ли си сентенцията " А вие защо биете нег.рите"?
58
1
 
12
 
! Отговори
void преди 2 години
Хахаха... Подкрепата за Путин нарастнала на 83% - само в мокрите му сънища. Тези цифри ги знаем - там да наречеш войната която води "война" и те хвърлят в затвора, представям си как анкетират някого на улицата и той казва "не одобрявам Путин" ... и го хвърлят на крокодилите в московския зоопарк.
57
0
 
10
 
! Отговори
Империя на злото преди 2 години
А стига бе, само толкова? Аз очаквах да е 183.
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците са странни хора. Агресивни, сприхави, т***пи...
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слаба работа. Ким Чен Ун има 100 процента рейтинг. Даже 101.
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 53 - то ние сме едно и също. И там олигарси, и тука олигарси. И там липса на свобода на словото, и тука липса (но малко по-завоалирано, че нали сме в ЕС). И там конците се дърпат от Москва, и тука се дърпат от Москва. Там кагебейски прийоми, и тука същото. Затова сме на последно място в ЕС и не можем да се отлепим от дъното. Трябва да изгоним всички руски дипломати, да забраним влизането на руски граждани и разузнаването да заработи на ниво, като проследява и рублите и копейките къде отиват.
53
3
 
6
 
! Отговори
до българка преди 2 години
Българке, и аз съм българка. В момента в тази статия се коментира доверието в другаря путин. Аз за Байдън не видях написана една дума. Като пишат за Байдън, тогава коментирай. В случая, коментара ти е много неуместен. Аз не съм ***, но ти отговарям, защото ме е срам от сънародници, които, когато правят нещо, без значение какво, не мислят. Както и ти в случая. Не ми отговаряй. Отговора ще бъде ***.
52
0
 
9
 
! Отговори
истина преди 2 години
Рейтингът на Ким Чен Ун е 99.99 %. Диктаторите сами си определят рейтинга.
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама разбира се, едно време БКП печелеше изборите с 93% мнозинство ..
50
8
 
3
 
! Отговори
До 53-ти преди 2 години
Не ги мисли руснаците, ъе плащат 95 ст. за литър бензи, а ти колко?
49
2
 
8
 
! Отговори
Ако преди 2 години
Путин им скръцне със зъби и 150% ще го изкарат! А с който не е съгласен, нали се сещате, какво ще стане?
48
1
 
5
 
! Отговори
глупости преди 2 години
"Левада" ли е, ливада ли е, дали си мислят, че някой им вярва? Чета в други статии, че руснаците вече харчат спестяванията си и може би заради това се повишава одобрението им за путин? Смешки!
47
9
 
5
 
! Отговори
Българка преди 2 години
А на Байдън колко % е одобрението? Май хич го няма? Хаха, не ми отговаряйте, ***!
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то и тука одобрението за Рундьо Зеленочорапов уж беше високо и растеше, пък на изборите го подкрепиха едва милион и половина от 6 милиона и 700 хиляди избиратели. И за всеки случай се подсигури с машини. Към другаря Орбан също растяло доверието - ти да видиш. Бог да пази България от трето руско робство, към което ни тика фигурантът, Импексова и "патрЕотът" от *** Копейкин. Каква е тая неистова жажда да се кланят на някой си, тия хора гордост нямат ли?
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има грешка Левада дава 101 % одобрение на Путинчо.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се скоро да видя как го бесят.
43
5
 
3
 
! Отговори
ИЗВРАТЕН УРОД преди 2 години
РЕЙТИНГЪТ НА ДПС И ГЕРБ Е 99% ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И ГЕРБ ПОБЕДАААА
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, че Путин може да е бил "жестоко" заблуден от генералите си, го предвидих още преди седмица - че те умишлено го лъжат, че "операцията" върви по план, като следях събитията и в същото време виждах оптимистичните изявления и доволно изражение на Путин. Но си мисля, че може тази новина да се разпространява сега, за да "реабилитира" действията му, след като Русия тотално затъна в санкции и се търси "деликатен" начин за ИЗМЪКВАНЕ от вече демонизирания му образ и да се прехвърли вината изцяло на