Рейтингът на Путин скочи на 83% през март

Расте и одобрението за руските държавни институции
31 мар 2022 08:40, Елка Василева
117
Рейтингът на Путин скочи на 83% през март
Снимка: архив, БГНЕС

Одобрението за дейността на руския президент Владимир Путин в страната е нараснало от 69 процента през януари и 71 процента през февруари на 83 процента през март. Това съобщи на сайта си социологическият център "Левада", информира онлайн изданието "Красная весна".

Расте и одобрението за основните държавни институции в Русия. Одобрението за действията на премиера Михаил Мишустин бележи покачване от 60 на 71 процента за един месец, за действията на правителството - от 55 на 70 процента, на губернаторите - от 62 на 69 процента, на Държавната дума - от 47 на 59 процента.

Подкрепата за партията на властта "Единна Русия" е нараснала на 39 процента, а подкрепата за Комунистическата партия на Руската федерация е спаднала на ниво 11 на сто.

Допитването е осъществено от 24 до 30 март. Анкетирани са 1632 пълнолетни лица в цяла Русия.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То нали Песков каза, че тия, които не одобряват политиката на Пууутлер не били истински руснаци, тъй че е логично, че всички истински руснаци подкрепят войната на Пууутлер на 100%. Тези, които не са я подкрепили не са истински руснаци и сега задачата на службите е да ги издирят (няма да е трудно, щото и анонимните анкети са анонимни само на хартия) и да ги превъзпитат, а ако е невъзможно, да бъдат изпратени на курорт на минус 40 градуса да чукат камъни да строят "светлото бъдеще".
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Zеленски не харесва това :):):):)
39
10
 
13
 
! Отговори
Gorskio преди 2 години
Гледах интервю с известна социоложка в Русия - тя каза, че процентът на отказите да отговарят на въпросника били над 85%. Иначе казано хората не искат да дават оценка на президента, защото ги е страх и се опитвали да дават "верният" отговор на въпросите.
38
8
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Още малко му трябва за да се доближи напълно до рейтингът на Слънцеоогряният вожд на Северна корея - Ким Чен Грух, а когато това се случи рассия напълно ще заприлича на Северна корея, а мужиците и мамашките ще подадат ръка на братския севернокорейски народ, с който дори и визуално имат доста сходни черти като се има предвид визията на кремълският монголоид ... !!!
37
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То и на 100 може да закове. Все тая. *** е престъпник от галактическо измерение. А постепенно и народът около него, както се случи с германците. Но те извадиха късмет, че имаше кой да ги изкара от калта.
36
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като цяло Руският народ е плиткоумен. Нищо ново.
35
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слушам сега, че Путин бил жестоко заблуден от руските генерали за това как върви войната. Затова пък излиза, че нашите журналисти никой не може да ги заблуди, нито пък те могат да заблудят нас. Ахаааа...друго си е да си по-добре осведомен от Путин. Нека се спука от яд Путин, че ние знаем повече от него. На му.
34
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това само в Русия може да стане, да мизерстваш и да одобряваш управлението
33
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 35 "Преди санкциите рейтингът на Путин беше много по-нисък. Извод: западняците са с коефициент на интелигентност на глухарче." Просто от любопитство: как стигна до извода във второто изречение? Според мен е точно обратното: с коефициент на интелигентност на глухарче са тези, които одобряват , че ги водят към пълна катастрофа и даже вече осезаемо я усещат. Както и русофилите, разбира се, които продължават да "подкрепят" Пурин, но дори НЕ СМЕЯТ да се поставят на мястото на руснаците.
32
10
 
5
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
Да, защото другарите руснаците гласуват пред камера под строй под дулата на автомата, така беше в Донецк и Луганск, а преди това в Крим. Трябва да си ***, *** и със мозък на амеба да мислиш, че в Русия има демокрация. Скоро Северна Корея ще е по-либерална, а на руските ***,които са на заплата и цял ден умуват тук ще им секне кранчето.
31
8
 
2
 
! Отговори
72949 преди 2 години
Ами така ще е - ще расте, щото всеки с малко ум избяга от раша и още ще скача, като избягат всички малди от там. Както е в БГ, остават само дъртите ***, дето си мислят, че годната е 1970
30
8
 
12
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Но комент, русия = Северна Корея !!!
29
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди санкциите рейтингът на Путин беше много по-нисък. Извод: западняците са с коефициент на интелигентност на глухарче.
28
6
 
9
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ЗАЩО ПОСОЧВАТЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ И ФАШИСКА ГЕРМАНИЯ ??? ПРЕДИ СЕДМИЦА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ПОЛУЧИ 100 % !!!
27
7
 
13
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
Халал да им е Путин на руснаците и руснаците на Путин. Крепостни селяни си бяха, крепостни селяни ще си останат, ама то няма как - като комунистите избият целия елит и интелигенция, това е, което остава.
26
10
 
13
 
! Отговори
ИнХП преди 2 години
Убуу де,а анкетираните от неговия антураж ли са били? Или само троловете му са анкетирали в фабриките му? Тодор Живков, сядам хусеиин,милошевич,чаушеску, башар асад имаха същия рейтинг сякаш. За ким ченУй няма да говорим
25
8
 
13
 
! Отговори
Дачо преди 2 години
То и на Ким Чен Ун е 99%По-странното е..имам 5ма бивши колеги руснаци, които си живеят в Русия..поддържам връзка с тях..и 5мата казват, че не одобряват случващото се.....но знаем всички какво става като си против "правилната" власт
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А на Ким Чен Ун е 100%
23
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 24 "Не съобщавате за подкрепата към ЛДПР и култовия й лидер. То вярно, че г-н Жириновски е в болница и се бори с последствията на коварния ковид, но интересно какъв е неговият рейтинг?" Защо се занимаваме с дребнотемия. В Русия единственото значение има рейтинга на Ленин. Руснаците какво казват за него? Как се движи рейтинга му?
22
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само 83% е рейтинга на Путин защото изчезна захарта от магазините в Русия. Сега като изчезнат брашното, олиото и гречката рейтинга ще подскочи на 93%. А след като дезинформираните руснаци разберат че са дали 20 хиляди жертви и са на същото положение както в началото на спецоперацията рейтинга ще скочи на 100%.