Пожар на руски кораб, версиите на Москва и Киев се различават

Екипажът е около 500 души
Обновена: 14 апр 2022 09:50 | 14 апр 2022 08:00, Петя Славова
163

Избухнал е пожар на борда на ракетния крайцер "Москва" на руския Черноморски флот. От руското министерство на отбраната съобщиха, че пожарът е причинен от взрив на муниции на борда.

Украйна обаче твърди, че огънят е възникнал в резултат на техен удар по плавателния съд, предава Bulgaria ON AIR. Ройтерс цитира губернаторът на Одеска област Максим Марченко, който твърди, че корабът е ударен от две противокорабни ракети.

От руското министерство на отбраната съобщават, че ракетният крайцер "Москва" е бил повреден сериозно, екипажът е евакуиран, а инцидентът се разследва. "Москва" има екипаж от около 500 души.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
6
 
! Отговори
Смехурко преди 2 години
Този кораб като атакува Змийския остров му казаха къде да ходи. Е, отиде където му беше казано.
96
1
 
5
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
До това събитие --- Сърбите нищо не са свалили. Самолетът е получил някаква авария по време на полет, също като пожарът на караблякът Масква, който вече със 100%-на сигурност прави компания на дънните рыби.
95
1
 
10
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 2 години
Руския Флагман --ВЕЧЕ ПАСЕ ТРЕВА НА ДЪНОТО НА МОРЕТО....видехме го с очите си....
94
0
 
9
 
! Отговори
ОПОРНАТА ТОЧКА... преди 2 години
Руските кораби могат всичко , бе....даже като потънат лазят по дъното , като раци и МОГАТ ДА ИЗКАРАТ ДО 4-тата СВЕТОВНА ВОЙНА , ЩОТО ПАСАТ ВОДОРАСЛИ....
93
1
 
7
 
! Отговори
Русофил преди 2 години
Руски кораб не може да потъне, всичко това е тест на ново безаналогова технология, корабът е минал в режим на подводница и ще изплува в близките години.
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ удрят Москва с ядрено оръжие. Конашенков излиза по руската телевизия и казва на руснаците: Потери нет. САЩ пак удрят Путинбург с ядрено оръжие: Конашенков излиза по руската телевизия и казва: Потери нет. Запада може да бомбардира без потери за руснаците.
91
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Запада трябва да бомбардира руски градове. Русия ще отрича бомбардировките и жертвите. Запада трябва да използва лъжите на Путин и Русия.
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинците трябва да започнат да бомбардират руски градове. Русия ще отрича бомбардировките и жертвите.
89
5
 
1
 
! Отговори
това събитие преди 2 години
с нищо няма да промени хода на операцията, камо ли пък изхода от нея..Сърбите навремето също свалиха един от невидимите самолети на САЩ, но това не им помогна особено..Та и сега , повредата на руския кораб е просто част от загубите които всяка стрна понася в хода на подобен конфликт, няма как да освободи онази част от ВСУ която бавно къкри в котела до пълното и сваряване..
88
0
 
8
 
! Отговори
Realist-Communist преди 2 години
На Боби плащат заработите в рубли, та затова и качеството е на подобно ниво, сиреч Sci-Fi-ят е съде Фай, но без Сай. И моля, долу ръцете от Боби, щото щеего пищисате, ще напусне и шоуто ще секне.
87
2
 
2
 
! Отговори
Км преди 2 години
Малееее,не съм подозирал колко много военни специалисти сме имали.Значи нашата армия е най-великата в света.Даже може да изнасяме военни инструктори.
86
2
 
15
 
! Отговори
До анонимен преди 2 години
Ами рашистите кво сакат, съде да бомбят и да трепят, а тях никой да не закача. Имат късмет, че НАТО още не са доставили нещо по-специално на укритие, че 9-то майския укропарад може да се състои в Масива на Красний плашчад.
85
5
 
14
 
! Отговори
комедия шедьовър преди 2 години
Страшилището за американския флот потъна от две стари английски ракети изстреляни от украиници получили ги преди седмица.
84
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайцера е бил ударен от три британски антикорабни ракети Харпун всяка с 242 килограмова бойна глава, попаденията са в командната кула и в корпуса на кораба!
83
2
 
17
 
! Отговори
Armati преди 2 години
Аве, колега, кви Армати да се появят? Едната от тези безаналогови машинарии сдаде багажа миналата година по време на овенния парад. Втората се счупи, падайки от мост (пиян драйвър-сержант), а 5 от останалите 18 имат проблеми с двигателите.
82
3
 
18
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 2 години
Може би украинците вече са получили Харпуните за които стана въпрос при посещението на Борис Джонсън. Както и да е, дали ракетите са били Харпун или Нептун няма значение важното е , че са свършили работа.
81
1
 
14
 
! Отговори
Операция преди 2 години
демилитаризация россия
80
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашиcтите откраднаха целия черноморски флот на СССР, който в голямата си част е построен от украинците в Николаев, откраднаха и Севастопол. Е сега украинците им го връщат тъпкано
79
2
 
16
 
! Отговори
До Боби преди 2 години
Къф брифинг, бе Бобка? Това е заупокойна литургия, като след утанулата КУРская падводная лодка.
78
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тамам започна голямото фукане на путин с безаналогови играчки!