Руското посолство у нас: Украйна подготвя чудовищна провокация

Щяло да има демонстративен разстрел на мирни граждани в Одеса
19 апр 2022 15:40, Нели Христова
269
Руското посолство у нас: Украйна подготвя чудовищна провокация
Снимка: БГНЕС

Украйна се готви да преоблече едно от подразделенията на СБУ като руски военни, които да извършат демонстративен разстрел на мирни граждани  в Одеса. За този сценарий предупреждава Руското посолство в София на страницата си във Facebook.

Ето и пълния текст:

Извънредно изявление на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за хуманитарно реагиране в Украйна:

Според наличната достоверна информация, службата за сигурност на Украйна (СБУ) подготвя поредна чудовищна провокация за да обвини руските военни в т.н. военни престъпления с масово унищожаване на мирни жители в Одеска област.

С тази цел в близко време се планира да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на руските военни и да се извърши демонстративен разстрел на мирни жители.

Снимки и видео от тази акция с уж "безчинствата на руснаците" за незабавно цинично разпространяване на фейкове ще бъдат публикувани от украински и западни информационни агенции.

Подготвяната се провокация на украинските власти демонстрира безчовечното им отношение към съдбата на мирните граждани на Украйна и свидетелства за пълно пренебрегване на всички норми на морала и международното хуманитарно право.

Предварително предупреждаваме страните от "цивилизования Запад" начело със САЩ за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се поредни ужасни престъпления на киевския режим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


269
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
1
 
1
 
! Отговори
7,62 mm преди 2 години
Те са големи майстори на това. Оня Зеленски палячото с червения нос ,няма ли да пусне некоя Великденска шега.
214
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредните руски лъжи.ще горите в ада мръсни убийци.
213
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен вие не сте хора а същества или по скоро животни зверове защото нямате нищо човешко да ядеш пиеш и да ходиш на тоалетна после да решиш да заличаваш( убиваш) депортираш да филтрираш хора в това няма нищо човешко няма душа и любов само омраза и долни страсти империята на злото и нейните зомбита това е новият имидж на " великата "русия
212
5
 
9
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и службиште спрете руската пропаганда...ако сте импотентни потърсете помощ!!!!заплаха сте за Националната ни Сигурност!!!да да вие сте заплахата!!!не се справяте...оставки!!!
211
5
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
остава путин и *** да ви "убеди" как Апостола,"организирал" клането в..Батак..в *** ви превърнаха дпс-гроб по заръка на путин..и за съжаление успяват..боко закри над 1500 училища..а плаща руски тръби на путин с нашите данъци..ако сте хора утре ще го разкъсаме на парчета..споко не сте,предците ни щяха да го сторят,вие сте просто фили..путонофили от ***..добрата новина е,че Народа ни е..оцеляващ..нямате шанс,прочетете Историята ни правилно!!!Бог да пази България от чуждопоклонници
210
7
 
14
 
! Отговори
Роби тук преди 2 години
Путин руски роби тук! Срам ме е да не чета. Както я карате, ще оправдаете турското клане във България! И Турция имаше специална операция тук за 500 години. Може руския цар да ви е помогнал в освобождението, но не Путин Русия или СССР. 50 години руско политическо, икономическо, културно и милиционерско робство ви е малко? Къде по света и кой обича потисниците си? Само ти го правиш. Пълна дерусофикация в България. И този път ще е до крак. За да а има България.
209
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хаха ей това е нещо ново, убиец отива и казва утре един друг убиец ще утепа няколко невинни и ще ми го припише на мен ама да знаете че не съм аз:))))
208
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Що за простотия, няма руснаци дори близо до Одеса, кой би повярвал на такава провокация, защо биха го направили украинците? Тия руснаци нещо умно не можаха ли да измислят?
207
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти да не си с украйнски уреди
206
13
 
23
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 години
Господа, като си купите руска кола и си обзаведете къщата с руски електроуреди, тогава елате ми говорете колко велика е русия. Дотогава по-добре да си траете.
205
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руските лъжци и крадци никога няма да ги забравим. Изхрачиха се на българо-руската дружба. Чрез лъжи искат да крадат това, което искат.
204
6
 
6
 
! Отговори
До Русомраз преди 2 години
Едно към едно така се наименуват македонците, като пишат за България. Но на българите не им пука от това, защото сме държава от 681 година, а РСМ от 1991, а с това име от 2 год.Същото сравнение е валидно за Русия русомразе. Омразата изяжда този, който я носи. Замисли се.
203
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На лъжата краката са руски.
202
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Квото каже Расия, значи е точно обратното!
201
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия с тия лъжи, дори и да казват истината, кой ще им повярва?
200
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хотели получше, получилось как всегда :) - съветска поговорка
199
25
 
7
 
! Отговори
Цивилизационен код преди 2 години
Днеска гледах как трансексуални активиати са в Украйна, за да подкрепят нео-фашистите.. Обикновенно, когато деграданти, фашизоиди, крайно десни, т.нар атлантици взимат някаква страна, то тогава по подразбиране без особена мотивация или друга подбуда, отивам на отсрещната страна! Изглежда вече трябва да направим цивилизационен избор. Не като онзи, който някои други направиха вместо нас преди 33 години! Христовото число е отговорност и избор! България има свой път. С нами Бог!
198
27
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
СЛАВА НА РУСИЯ И ДНР! А относно провокациите,трябва да има отговор,защото ще започват да си го навиват на пръста!
197
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
218 ходи да пиеш една чаша водка за утеха че това дето го мислиш няма да стане
196
11
 
5
 
! Отговори
До 219 преди 2 години
Видяхте само това, което услужливо и целенасочено ви се показа.