Русия тества междуконтинентална балистична ракета

Президентът Путин заяви, че оръжието няма аналог
Обновена: 20 апр 2022 22:28 | 20 апр 2022 22:28, Петя Славова
163

Продължават руските атаки срещу пристанищния град Мариупол, съобщава Bulgaria ON AIR. Украинските военни засега удържат, но предупредиха, че може да им остават още само няколко дни или дори часове.

Стана ясно, че се провали евакуацията на цивилни от обсадения пристанищен град. Украинските власти се надяваха да евакуират 6000 души.

Русия съобщи, че е тествала успешно нова междуконтинентална балистична ракета "Сармат".

Президентът Путин заяви, че оръжието няма аналог и ще накара тези, които се опитват да заплашват страната, да се замислят. От Пентагона коментираха, че това е рутинен тест и не представлява никаква заплаха за САЩ или техните съюзници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
Маркс преди 2 години
До Зла РусияКофти и,че 45 години ни задушаваше в обрача си на средновековното развитие,от което още не можем да се отървем!
93
0
 
2
 
! Отговори
хахаха преди 2 години
А телевизор кога ще тестват?За един приятел питам!
92
2
 
7
 
! Отговори
Зла Русия преди 2 години
Кофти, че лошата Русия ни е дала почти всичко, което имаме. А пък прогресивния запад ни е: оплаквал по вестниците по турско време, бомбил през ВСВ, разката ни индустрията в модерно време, унищожи армията, изнася златото ни, спря ни половината ток на прага на ЕС и се опитва да спре и остатъка сега. Но това е прогреса, а Славянския ток е лош ток, Руската газ е лоша газ ... и тук трябва да е единствено РАЗОРАНА "картофена нива" и глупците дето живеят на нея, да хвалят орачите на земята си!
91
2
 
1
 
! Отговори
На посл въпрос: преди 2 години
Като напр. - менделеевата таблицали?Конкретно устройство, конкретно за нас/теб: - една АЕЦ и няколко ТЕЦа (ако тока го считаш за важно нещо)- едно освобожденийце, което може и да е съвпадение на интереси одеве ( ама е причина баба ти да не е била гонена по полята и насилвана от чуждоземци, както пра пра пра баба ти и затва си имаме или имаХМЕ държава с училища, университети, болници, БАН и ред индустрии. Щото кюрдите в Анадола още живеят в керпичени къщи.
90
3
 
2
 
! Отговори
ВЪПРОС? преди 2 години
Я ми помогнете, Россия какво е създадена в полза на човека,май само против, че не се сещам,някакво устройство или предмет, напишете,да прочетем.
89
0
 
5
 
! Отговори
Безаналогов преди 2 години
Нищо руско няма аналог. И не бива и да има.
88
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има един определен профил хора, които много се впечатляват от такива новини.. Този профил хора за съжаление дърпа доста назад грамотното развитие на една нация. За съжаление и у нас има такива индивиди... Тези са нищо повече от Северна Корея втори номер...
87
1
 
4
 
! Отговори
руснак преди 2 години
Така , така ,САЩ далеко , но ще я стигнем !
86
8
 
4
 
! Отговори
Путин преди 2 години
няма аналог по тъ...тия. Тотално съсипа руската икономика, армия и бъдеще. Русия вече я изгуби тая война. 20 000 убити войници, 800 танка за скрап, 2 кораба на дъното. САЩ от поне 20г разполагат с противоракетни системи. Ядреното оръжие на Путин дори няма да достигне до САЩ. Тръгнал нашия да плаши гаргите...
85
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Било рутинен тест. По-скоро възклицанието е на пocpaли се от страх пиндоси" _______ Тази вечер трябва да очакваме поток от несвързани думи на байДжо, предназначени да успокоят шашардисаните пиндостанци.
84
11
 
5
 
! Отговори
ник преди 2 години
Това поредната безаналогова смешка и е?
83
1
 
13
 
! Отговори
Ким Чен Ум пасе преди 2 години
Евала на колегата взема пример от нас. Ние тестваме ракети през ден и никой не смее да припари и да ни отнеме рая който сме си създали. Нямаме джндъри, нямаме мендъри, има работа за всеки и произвеждаме сами каквото ни трябва или го вземаме от китай. По останалата част на света е мъкаааа...
82
9
 
19
 
! Отговори
Ами преди 2 години
До . Наистина "Кат Русия няма друга", при толкова природни ресурси, по-голяма част от населението да живее в мизерия! Е няма!
81
2
 
9
 
! Отговори
Абе, преди 2 години
До Фен на Форд За теб, всеки инакомислещ ли е платен? А ти платен пиян путинофил нехранимайко ли си? Като си запознат, кажи от къде да си получа парите?
80
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аха,,,няма опасност,казва НАТО :) А не каза ли ,че е анимация-както говореха за хиперзвуковия Кинжал?! Влезте в Окрайна и ще влезете и вие във филма като окрите-АНИМИРАНИЯ!! АХАХАХАХА
79
12
 
5
 
! Отговори
Фен на Форд преди 2 години
Службите, моля ви, спрете американските troлове! Моля ви! Спрете тия платени нехранимайкковци.
78
2
 
8
 
! Отговори
Аааа, преди 2 години
До Анонимен 139 Нещо, като да влезе в магазина и да каже : " Я ми претегли една бойна глава", а другия да иска заден стабилизатор?
77
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашистите скоро само ракетки ще рупат.
76
16
 
20
 
! Отговори
. преди 2 години
БРАВО!!! Кат Русия няма друга, тъй велика на света!
75
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напоследък новините от мацква са идентични с новините от Пхенян. Скоро на Червения площад Пут_лер ще започне да строява "граждани", които ще трябва да се радват, пляскат или да реватправилно, щото иначе Сибир...А Русия досега можеше да е изпреварила Китай, руснаците да живеят прилично и хармонично с Европа и с НАТО. Ама - не, СССР ще възстановявали...