Русия тества междуконтинентална балистична ракета

Президентът Путин заяви, че оръжието няма аналог
Обновена: 20 апр 2022 22:28 | 20 апр 2022 22:28, Петя Славова
163

Продължават руските атаки срещу пристанищния град Мариупол, съобщава Bulgaria ON AIR. Украинските военни засега удържат, но предупредиха, че може да им остават още само няколко дни или дори часове.

Стана ясно, че се провали евакуацията на цивилни от обсадения пристанищен град. Украинските власти се надяваха да евакуират 6000 души.

Русия съобщи, че е тествала успешно нова междуконтинентална балистична ракета "Сармат".

Президентът Путин заяви, че оръжието няма аналог и ще накара тези, които се опитват да заплашват страната, да се замислят. От Пентагона коментираха, че това е рутинен тест и не представлява никаква заплаха за САЩ или техните съюзници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
8
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Нанеко рече ко,а рушите русия...следващите 100 г. всичко руско ще е презряно от Света ни..."крави" ама мъжки..."мечки"ама женски убиват случайни минувачи и рушат жилижни в Украйна...ракети...то и хитлер имаше супер оръжия...и умря...това очаква и путин и подкрепящите го...купете си цианкалий с копейките...ако ви ги вземат въобще...ще ви потрябва скоро!!!3-та световна е нейзбежна за съжаление на света ни,за щастие ще е 24 часова...путин няма да отнеме много и го знае...блъфира...и загуби!!
53
6
 
5
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Разярената Мечка, троши и руши... И няма кой да я спре... Касапинът от Сирия, както го наричат кравляците е Главнокомандващ... Няма вече милост и сантименти...)))) килими...
52
3
 
7
 
! Отговори
Military Man преди 2 години
Не само че са зле разлистите, но от ден на ден стават все по-зле. Митът за спечелването на ВСВ лъсна като калайдисан тиган на месечина. Явно без Щатите и Англия са били за никъде.
51
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Преди два дни от украинската ОМ ТВ в клип показаха руска жп композиция с вехти военни камиони от 60-те или 70-те години(?), заминаваща в посока Украйна." Аз лично изключително много вярвам на украинските медии! Няма начин да е фейк! А армията от руски слепци, целите в дрипи, които заминаваха с волски каруци да се бият в Украйна видяхте ли я по украинската телевизия?
50
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Преди два дни от украинската ОМ ТВ в клип показаха руска жп композиция с вехти военни камиони от 60-те или 70-те години(?), заминаваща в посока Украйна." Аз лично изкуство много вярвам на украинските медии! Няма начин да е фейк! А армията от руски слепци, целите в дрипи, които заминаваха с волски каруци да се бият в Украйна видяхте ли я по украинската телевизия?
49
6
 
8
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 години
Колкото и голяма ракета да извади путин, няма никакво значение. путин вече се опути до ушите.
48
10
 
9
 
! Отговори
Тц,тц преди 2 години
Преди два дни от украинската ОМ ТВ в клип показаха руска жп композиция с вехти военни камиони от 60-те или 70-те години(?), заминаваща в посока Украйна. На кадрите много от транспортните коли нямаха стъкла,а фазер или шперплат.Логистиката на Великата армия никаква я няма след "специалната операция". Смях..
47
14
 
12
 
! Отговори
Русия Скоро преди 2 години
ще си Поиска Своето и то за Последните 30 години и с Лихвите за тоя Период! Още малко Европа да си изразходи всичкото оръжие в Украйна - това е целта, че Русия бави Украйна - Европа да изразходи колкото се може повече ресурси и оръжия в Украйна и след това Червена Армия отново - поне до Берлин ще стигне и ще тегли Чертата, кое Западна Германия, кое е Източна Германия!!
46
18
 
10
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Колкото и да е тъжно на джендурята - ракетите им са чудовища. Тези сега, които изпитват ще заместят т.нар. Сатана, които сами си представете какво представляват, щом натовци така им викат. Тези ги кръстиха "Сатана 2" и не могат да ги 'ловят' с ПВО.. Движат се със 20х скоростта на звука и носят множество бойни глави.
45
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия докато си тестват ракетата украинската армия започна контранастъпление
44
18
 
11
 
! Отговори
Русия се оказа преди 2 години
невероятно Мъдра под Ръководството на Путин, за Мандата му, така Модернизираха Оръжията си, че тези на Останалият Свят са просто - смешни!
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типично за тях - ако изобретят нещо ново, то ще е някаква бомба или ракета, няма как да е нещо хубаво.
42
7
 
19
 
! Отговори
Еееее, преди 2 години
До реалист Голям мерак ви е вместо "кравари" в Европа да нахлуят пияните "колхозници"! Пък да ви сложат по един звеновод да ви води към светлото бъдеще!
41
16
 
11
 
! Отговори
до 80 преди 2 години
а 2-та Кинжала дето тупнаха по цели в Украйна видя ли ги?! а ни покажи западните им аналози, дето летят и поразяват цели!
40
7
 
17
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Като пишете за невидяните ракети на Русия, пишете и за рекламираните танкове "Армата" Преди години един такъв "моден манекен" изгасна на Червения площад. А в Украйна видяхте ли го изобщо? А крайцера им, морската гордост,как отиде да гледа къде зимуват раците?Там даже нямаше нужда от балистична ..
39
15
 
15
 
! Отговори
Путин е Добряк преди 2 години
с тия Топ Оръжие, стиска зъби и търпя, Запада да Унижава Русия 30 години, но всяко търпение си има граничи. Чашата преля, сега Запада, ще Изтрезнее най-сетне, че вече е Жендр-свят!
38
1
 
4
 
! Отговори
HMLF преди 2 години
до 67 Като си лягаш, гащите през главата ли ги събуваш!
37
13
 
12
 
! Отговори
до анонимен преди 2 години
Амебче, последната стратегическа ядрена ракта на Щатите беше приета на въоръжение в средата на 70 години на миналия век и туй-то! До ден днешен просто удължават срока им щото вече нямат нито технологии, нито специалисти! Дори ядреното им гориво е внос от Русия! Всичко, до последната гайка и винтче на "Сармат" е "Сделано в России" както и Авангард, Ярс, Булава, Посейдон, Кинжал, Циркон, Калибър, Искандер и така нататъ
36
7
 
11
 
! Отговори
До 64 преди 2 години
Химици,физици...Може и да са били...някога! Първият от руските университети в световната класация на висшите училища, е на... 189-о място!?
35
15
 
9
 
! Отговори
Нане преди 2 години
краварците са се наакали, че при ядрен удар, може и да не могат да отвърнат... ===))) от там е големият вой и дават и дупе на укрите да се бият докрай...))) чувстват се безсилни, а те така не са свикнали...