Русия тества междуконтинентална балистична ракета

Президентът Путин заяви, че оръжието няма аналог
Обновена: 20 апр 2022 22:28 | 20 апр 2022 22:28, Петя Славова
163

Продължават руските атаки срещу пристанищния град Мариупол, съобщава Bulgaria ON AIR. Украинските военни засега удържат, но предупредиха, че може да им остават още само няколко дни или дори часове.

Стана ясно, че се провали евакуацията на цивилни от обсадения пристанищен град. Украинските власти се надяваха да евакуират 6000 души.

Русия съобщи, че е тествала успешно нова междуконтинентална балистична ракета "Сармат".

Президентът Путин заяви, че оръжието няма аналог и ще накара тези, които се опитват да заплашват страната, да се замислят. От Пентагона коментираха, че това е рутинен тест и не представлява никаква заплаха за САЩ или техните съюзници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коментар на руски потребител в Ютуб - Не е било нужно да я кръщават "Сармат", а Срамота!
33
2
 
16
 
! Отговори
Дядо Торбалан преди 2 години
Тия по големи плашондери от мен бре, като фръкне ракетата най много да изплаши гаргите накацали на някоя жица
32
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази ракета е шпионско "дубле" на американски проект, спрян преди години.А електрониката му е изцяло вносна! Както се казва, от ракетата руско е името и ламарината.....
31
10
 
18
 
! Отговори
Жужи плаши гаргите преди 2 години
Всичките оръжия, които притежават крепостните при.митиви са конвенционални и не стават за воюване в една космическа война. Ако жужи натисне ядрения бутон, от това следват много пепел и тук-там фек.алии по цялата територия на Русия..
30
9
 
16
 
! Отговори
РадеВ преди 2 години
Ех, на горкия само едни ракети му останаха. Ами да хваща една и да ни спаси от себе си. След това ще започне едно развенчаване на мита за Путин... пореден епизод на сериала "великата" русия. За съжаление това е жалка бездарна нация, разчитаща само на даденото й от Господ, без да положи каквито и да е усилия. Само да има водка.
29
8
 
20
 
! Отговори
HMLF преди 2 години
Само техните оръжия нямат аналози, нищо което да помогне за по-добър живот нямат! Един тиган нямат произведен като хората, за телевизор да не говорим!
28
6
 
16
 
! Отговори
Антшкомунист преди 2 години
Щом като се пъчи с тези ракети, значи че нещата не вървят на добре за путин. Нищо става...
27
7
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И ФАЛШИВИЯ *** И ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МОРДОРСКВА ТРЯБВАШЕ ДА СА ИЗБИТИ ВЕЧЕ , А ТЕ ВСЕ ОЩЕ СА ЖИВИ! СРАМ ТОТАЛЕН
26
7
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БРОЯ НА ИЗБИТИТЕ ГОВЕДАПУТИНИ Е МНОГО МАЛЪК, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА Е В МИЛИОНИ ИЗБИТИ ГОВЕДАПУТИНИ!!!
25
14
 
5
 
! Отговори
Антонио Ресио преди 2 години
Защо ти е да имаш ядрени оръжия ако не ги използваш? Залежават. Нека да хвърчат ядрени ракети като домати на доматина!
24
14
 
10
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 2 години
Невербални послания му се вика на това. И САЩ /в частност НАТО/ са съвсем наясно със значението им. Ножа е опрял до кокъла. Елементарно е. САЩ ще поналиват някой долар в Украйна за оръжия, докато спре да съществува като държава, защото то е ясно накъде отиват нещата. После ще се изсули и ще остави Европа да си се оправя както може. Само гледайте какво ще стане.
23
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези само военни паради и оръжия показват. Толкова им е акъла.Джуджето мисли, че САЩ нямат понеже не показват... САЩ имат такива оръжия, че му е бедна фантазията, ама няма смисъл да си разкриват козовите.
22
13
 
20
 
! Отговори
Мечев преди 2 години
Ако погледнете назад в предишните мнесеци почти всеки месец Путин се хвали с нова ракета,нов кораб или някакво ново оръжие,което няма аналог на себе си никъде...Е, добре,но да се е похвалил Путин с някакъв голям строеж или нещо полезно както за народа му,така и за човечеството?! ПРОСТО НЯМА ! Той си е просто един военолюбец и сегашната война в Украйна красноречиво доказва това .И не само това,а непрекъсна то заплашва наляво и надясно,докато в същото време Русия никой не я заплашва-болен мозък!
21
17
 
6
 
! Отговори
555 преди 2 години
Голям проблем е , че Русия разполага със свръх модерни балистични ракети , някои с хипер скорос от 12000 км.в час . Последните 10 години те наблегнаха на производството на ядрени оръжия десетки пъти по-мощни от бомбата над Хирошима. В същото време американците наблегнаха на много скъпи конвеционални оръжия. С други думи-нищо добро не ни чака!
20
9
 
22
 
! Отговори
Русия преди 2 години
Отново стана за посмешище в световен мащаб. Световните информационни агенции и новинарски сайтове пишат за провала на руската уж " междуконтинентална " ракета която се самовзриви. А в tweeter сарказма и подигравките не спират. Е , бивали да са бездомници руснаците ,А?!
19
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая ракета е бърза колкото Запорожеца от времето на правешкия шмекер!
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обявените преди година "мултики" оживяват един по един. Ами сега?
17
7
 
16
 
! Отговори
Рокетмен преди 2 години
Разбира се че ракета ще тестват, няма да е лекарство или нещо смислено за човечеството. Руските ракети са най-големи най-мощни и най-яките. Сори Кимчо...
16
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с този тест ще си останат. Всичката електроника вътре е западна. Видяхме им руския гений с онази пародия на дрон.
15
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слава на нашия Велик Вожд Пу Тин. Синът на Великия Вожд Ел Цин. Нашият Вожд ни дава всичко и изстрелва ракети, от които света трепери. Нашият Велик Вожд ще унищожи всички врагове на Руска Северна Корея по света и у нас.