Русия тества междуконтинентална балистична ракета

Президентът Путин заяви, че оръжието няма аналог
Обновена: 20 апр 2022 22:28 | 20 апр 2022 22:28, Петя Славова
163

Продължават руските атаки срещу пристанищния град Мариупол, съобщава Bulgaria ON AIR. Украинските военни засега удържат, но предупредиха, че може да им остават още само няколко дни или дори часове.

Стана ясно, че се провали евакуацията на цивилни от обсадения пристанищен град. Украинските власти се надяваха да евакуират 6000 души.

Русия съобщи, че е тествала успешно нова междуконтинентална балистична ракета "Сармат".

Президентът Путин заяви, че оръжието няма аналог и ще накара тези, които се опитват да заплашват страната, да се замислят. От Пентагона коментираха, че това е рутинен тест и не представлява никаква заплаха за САЩ или техните съюзници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой да е виждал Армата в Украйна? Както каза един мой приятел, чистят се складовете от залежала стока. Това прави Русия. Освен проба на кинжалите, другито засега са стара техника и оръжие. Новото си го пазят.
73
16
 
15
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Бензиностанция с ракети, а руснаците се връщат в ерата на Москвича, от Джуджето зло.
72
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Било рутинен тест. По-скоро възклицанието е на пocpaли се от страх пиндоси. МБР "Сармат" е супероръжие, което е предназначено специално за Пиндостан и, срещу което е безсилна прехвалената пиндостанска ПРО. "Сармат" нанася удара през Южния полюс.
71
15
 
12
 
! Отговори
до 128от славянин преди 2 години
''Кривокракото джудже'' пак ви го наби кривокракия отдолу чак до гърлото затова постоянно хриптите като задавени кози!
70
9
 
10
 
! Отговори
до 119 от славянин преди 2 години
Вашето ''юначно'' нато 20 години ''юнашки'' се би с талибаните в Афганистан, накрая избяга като бито куче оттам и ''победените'' талибани си върнаха властта за 3 седмици заедно с бонус изоставено натовско оръжие за 80 милиарда ? Този факт кристално ясно показва що за безгръбначни меки китки дегизирани като войници е вашето нато!
69
9
 
18
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
"Продължават руските атаки срещу пристанищния град Мариупол, съобщава Bulgaria ON AIR. Украинските военни засега удържат"--- Какви "продължаващи атаки", какво "удържане"???? Мариупол отдавна е првзет! Просто някакви от най-търсените азовци са се барикадрали в подземията на завод като са взели със себе си и цивилни граждани като жив щит. А 1600 души вече са успели да се измъкнат и предадат. С такива плоски лъжи не правите услуга на Украйна.
68
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Ким ще му писне и ще удари Пекин.
67
8
 
9
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До славянин"интелект"пази боже...неандерталци убиват мирни...и му викат интелект,вашето е лудост...бре...невиждана лудост...и само Нато и Свободният ще ви спрат...нема ви бавим !!
66
6
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До славянин"бяс","истерия"импотентен,ако бе така на 2-та седмица от нападението Нато щеше да ви свърши за 24 часа...и ви давам аванс часове,ще ви пиша след 3-та Световна...ако сте жив!!!
65
8
 
7
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Който не е виждал интелектуалните изпр.жнения на истеричен дженд.раст да влезе в този новинарски сайт!
64
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руската Северна Корея ще тества нови ракети и стари каруци и стари храни.
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека се бият между континентите.
62
9
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и службите спрете руските тр.лове от посолствата,свършете си работата моля,или и на вас ви плащат...копейките и рублите следващите 1000 г...всичко руско ще е презряно...не позорете децата си...ще се срамуват от вас!!!
61
6
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименпреди вАс призовах психиатрите да приберат путин и обслужващите го...оказа се че в блатная само кгб сънуващи "врагове",путин заплаши света ни с ядрените му ако някои опита да му каже,че върши грях с убийствата на мирни в Украйна с "братята"му чеченци и сирийци,не ни остави шанс и 3-та световна ще има...кога...ще разберете като свърши...ще е макс 24 часа,Бог да пази САЩ,НАТО и Свободният Свят!!!
60
5
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До АнонименЧестно викаш...ами честно...увредени сте психически руснаците...все врагове сънувате...ок какви врагове видяхте в Кралството...Абрамович бе Бог там!убихте го,ама примери много ок каква заплаха бе Украйта за Русия...никаква,намразихте ги защото свалиха *** и искаха да живеят свободни както те искат...руснаците все господари искат...някай да ги мачка...да ама има и друг Свят...Свободен...и Украйна избра...Украйна ще остане,Света ни ще остане...3-та Светова ще има!!!
59
6
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Нанеинфаркти...инсулти...г-жо митроХванова,и вие с кандидат неосъщественият ви "император" путин не сте застраховани...живейте дълго за да може Света ни и Народите на Русия един ден да ви съдят за позора които им нанесохте,зо нещастията и срама който им причинявате...путин е военнопрсетъпник...ибеващ мирни граждани...пуХлер е невиждан масов убиец в човешката История...3-та световна и го спрете...или сте съучастници!!!ще ви отнеме 24 часа уверявам ви!!!следващите 1000 г позор и срам за русия
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия ме кефят. До последно с пропагандата.
57
4
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименмали...900 х...бог да пази русия!глад викаш...нацианални...живеем в глобален Свят,България е член на НАТО и ЕС...нито глад ще има нито...небето ни е охранявано от F35 г-жо митрофанова и спряха провокациите от руски мигове представете си,скоро ще имаме и собствени,първо ще се с правим сруските обслужващи путин...бсп,***,да ви попитам след като изтребите украйнците и превземете Украйна...какво следва?не,че ще се случи,хипотетично...путин ще стане безсмъртен и русия най обичаната
56
4
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Путин тества превозни средства с които да избяга като го подгони неприятеля
55
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе като сте толкова протиав раша защо не грабвате автоматите и викаите нато да тръгвате срещу тоя агресор или само лаете ама вече ми омръзна да ви чета само как лаете нали сте в нато и ес тръгваите всички наведнъж раша има още 900 000 хил. армия ще ви посрещнат с хляб и сол казвата че е гладна раша а рани такава могъща армия вие от бг сте глални че немата пари да издържата собствена национална армия гладния българин и вика че раша са гладни ваще магазини са празни ии скъпи ние в раша имаме