Лондон: Войната в Украйна може да продължи до края на 2023 г.

Великобритания обмисля да изпрати танкове на Полша
22 апр 2022 18:05, Анисия Иванова
74
Лондон: Войната в Украйна може да продължи до края на 2023 г.
Снимка: БГНЕС

Министър-председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън посочи, че конфликтът в Украйна може и да не приключи бързо поради твърдата съпротива срещу руската инвазия.

Запитан дали е съгласен с оценките на британското разузнаване, че бойните действия могат да продължат до края на следващата година, той заяви пред репортери в Ню Делхи: "Тъжното е, че това е реалистична възможност."

Джонсън заяви, че руският президент Владимир Путин е направил "катастрофална грешка".

"Единственият вариант, който той сега наистина има, е да продължи да се опитва да използва ужасяващия си унищожителен подход", добави той.

Великобритания обмисля да изпрати танкове на Полша, за да може Варшава да изпрати свои на украинските сили, които се сражават срещу Русия, заяви още Джонсън при посещението си в Индия.

"Обмисляме да изпратим танкове на Полша, за да им помогнем, тъй като те изпращат някои от своите Т-72 (танкове) на Украйна", заяви Джонсън пред репортери по време на двудневното посещение в Индия. /БГНЕС, АФП

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да Путин допусна грешка. Не трябваше да чака 8 години да убиват руснаци в Донбас, не трябваше да търпи да пречите на руските спортисти, не трябваше да търпи безкрайни санкции , не трябваше да търпи позорното говорене срещу Русия, не трябваше да търпи милитаризирането на Украйна и фашизирането на тази страна, не трябваше да търпи петте вълни на разширение на Нато, не трябваше да търпи да го лъжите са северен поток2 не трябваше да помага на Италия по време на К19 не трябваше да продава евтин газ..
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Великобритания е пълноправен участник във войната с всичките произтичащи от това последствия.
59
1
 
1
 
! Отговори
Ай стига бе преди 2 години
Ако спрете да им плаща те на украинците да беше спряла вече....
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако това приключи тази година вие англосаксите нямате сметка колко подълго повече имате сметка да си продавате старото оръжие но този недостоен зеленски
57
3
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Да не забравите,че Зеленелски има нужда от наркот.ици,ха-ха.
56
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да продължи-да, докато ти и деменцията продължавате да подклаждате с оръжията,които нонстоп им пращате.Добър бизнес си правите на гърба на украинците,а откачения Зеленски даже не си дава сметка,че пожертва народа си за да ви пълни джобовете.
55
1
 
5
 
! Отговори
Лллл преди 2 години
А , не ! И украинците ще ги обгрижваме до 2023 , до края ! Неееее
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен до 57 Русия ще завземе и Полша и ще изгони укрите. Тоя път всички ще заминат за САЩ и Англия.
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен до 57 преди 2 години
Много просто защо. Защото в момента Полша не иска да анексира Украйна (освен няколко крайни полски фашиста и Путин, който ги агитира), дори не споменават за Волинско клане или историческите си конфликти, съвременните поляци се срамуват и държат в момента много повече на добрите отношения с Украйна, освен това Русия пък е най-големият враг на Полша. Украинците също приемат поляците, защото виждат човечното им отношение. А руснаците така и не спряха на тероризират Украйна до ден днешен!
52
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 55 Като имат толкова много а на България не дават нищо. Нищо добро не сме видели от тях освен че нямаме и излаз и силен флот след 1919 г. Заграбили са всички суровини на света и с кораби блокират моретата от страх и завист другите да не ги изпреварят.
51
0
 
13
 
! Отговори
Гого преди 2 години
Този май Путин ще го среше и ще му сложи лак.
50
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах до тогава ли я планирахте? Направихте хорицата курбан.
49
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 51 Така ли било? А защо тогава украинци масово бягат при "поробителите" си в Полша? Те пък от своя страна ги приемат с разтворени обятия, посрещат ги топло и не съм чувал украинци там да се оплакват от мародери, за разлика от България?
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
чували ли сте стържене на нокти в тенекия ? тази война ще продължи десет години и ноктите на укр.партизани ще стържат по тенекията на руската армия .
47
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 48 Имат, имат англичаните, не е като да нямат! Challenger 2 е главният им боен танк, влязъл в употреба от 2014 г., участвал в боевете в Ирак, Босна и Херцеговина и други. Унищожен е само един такъв танк, и то от приятелски огън погрешка от друг такъв танк, и то когато люкът е бил отворен! Бронята е композитна, но детайлите са засекретени.Тъй че не бери грижа за англичаните, това не ти е Първата Световна Война!
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искави се но няма как , " САРМАТ" ще прекрати войната най-много до края на годината
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ukraina s kakvo ste plasta, s usa moderni virusi v natura li?
44
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво пишете, бе, наясно ли сте въобще. "Убивали не само руснаци, но и поляци".Как няма да ги убиват, това са окупаторите им. Българите как са убивали турци, че да се освободят от робство!? същото е. Поляците завземат територии на украинците и тъпчат украинския народ на земята му и ги полонизират, карат ги да говорят полски и да стават католици, тероризират ги, заформя се УПА(Украинска въстаническа армия), която се бори срещу това и за възстановяване на Украинската НР и Западно Укр. НР
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 2023 ще е войната щото требва да измислят некой нов вирус да ни тровят,че с тоя не можаха баш...това англосаксонците само за зулуми и да откраднат,извинете да демократизират,нещо търсят..
42
0
 
0
 
! Отговори
balkanska poroda mag преди 2 години
are (privas idva nanovo pandemia)ha cestito;