Путин отбеляза настъпването на православния Великден в Москва

Видео възмути целия свят
24 апр 2022 07:37, Нели Христова
114
Путин отбеляза настъпването на православния Великден в Москва
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин отбеляза настъпването на православния Великден. Той посети среднощна църковна служба за Великденска литургия заедно с кмета на Москва Сергей Собянин.

Публикувано видео на президента на Русия показва как той се кръсти, докато държи свещ.

Публикуваното видео породи вълна от възмущение по цял свят.

В Украйна мнозина са бесни от лицемерието на Путин да отиде на църква, за да отбележи големия празник, и с едната ръка да се кръсти, а с другата да подписва военни документи за извършването на убийства и геноцид.

Новината идва и на фона на убийството на 3-месечно бебе и неговата майка при обстрел в Одеса, - точно на Великден, пише в. Гардиън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
споко, той другаря Путин и той като Хитлер ще налапа пищоваа кат осъзнае до е докарал страната си. Те така се решават нещата
11
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кръволок отишъл на църква при КГБ агент. Тия не са християни
10
22
 
10
 
! Отговори
За България преди 2 години
И да избълваме една кофа с омраза към другаря, нещата няма да се променят! Много ми писна да чета русофобската истерия на запад, която ми пропагандират!
9
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте, моля ви една снимка, къде посрещнаха Пасха, Порошенко, Венедиктова, Турчинов, Яценюк, Зеленски, Кулеба, Кличко, Арестович, Тимошенко, Паламар. Май ще се окаже, че православна Украйна я управляват от Новия Хазарски Каганат с център Днепропетровск и спонсор Коломойски.
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 10 и 11. Моля те, спри да драскаш врели некипели на килограм. Един и същинсородки активист си - твоя осиновен син, бременни деца, ти ще го кръстиш. Не си добре, човек, излез да си проветрим главата, разходи се на чист въздух.
7
31
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убийството на 3 месечното бебе е дело на наркомана Зеленски който не хвърля оставка,а не на Путин..
6
21
 
18
 
! Отговори
Думи нямам преди 2 години
Моят осиновен син ме попита, Тате, ами след като има Бог, защо той допуска Русия да убива деца, бременни жени, възрастни хора? Защо? Тази сутрин той отново ме пита, за Бог, за истината, за кръвта която се лее в Украйна. Имах намерение да го кръста, но след тези събития няма как да стане, дълбоко съм огорчен от нашето Православие. Два славянски народа, поради психичните проблеми на Император Путин да се убиват и аз да се гордея, че съм с една вяра и се кланям на един Бог заедно с Путин, това няма
5
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докога ще ни занимавате с този изверг. Когато пукне го напишете. До тогава няма смисъл. Отишъл бил на църква - че те руските църкви се ръководят от сатаниста Гундяев.
4
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Зеленски къде посрещна Великден? Ааа, извинете, той е хазарин. Празнува, когато тече православна кръв. Христос воскресе!
3
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А наште убавци пристигнаха ли в Киев или злите руснаци им свалиха самолета преди да е излетял?
2
15
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е за пcиxoпат, като него. Затова нашите русофили му лижат обувките.
1
18
 
42
 
! Отговори
възмутен преди 2 години
Върхът на цинизма и безсрамието. Вече ме е срам, че съм източноправославен християнин. Нашата църква нищо не предприема. А онова ченге, ужким попче, наричащо себе си московски партриах даже аплодира убийствата и престъпленията. Изчадия на ада, антихристи. Да се кръстиш с кървави ръце, когато убиват деца и жени е върхът на цинизма. Това и Хитлер не е правил. Дори арабите спират бойните действия по време на свещенни празници. Путин надмина всички по наглост и лицемерие. Като нашите русофили.