Медведев заплаши НАТО с пълномащабна ядрена война

Расте рискът конфликтът в Украйна да прерасне в пряк конфликт Русия - НАТО
12 май 2022 15:15, Елка Василева
646
Медведев заплаши НАТО с пълномащабна ядрена война

Рискът конфликтът в Украйна да прерасне в директен сблъсък между Русия и НАТО се увеличава, заяви днес бившият руски президент Дмитрий Медведев, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Медведев, който сега е заместник-председател на руския Съвет по националната сигурност, изтъкна, че оръжейните доставки на западните страни за Украйна и обучаването на украинските сили от западни инструктори "увеличават вероятността водещата се понастоящем прокси война да се превърне в открит и директен конфликт между НАТО и Русия".

"Винаги съществува риск такъв конфликт да се превърне в пълномащабна ядрена война - сценарий, който ще бъде катастрофален за всички", подчерта бившият руски президент.

Медведев, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 г., когато Владимир Путин беше премиер, прави все по-твърди изявления през последните месеци, отбелязва Асошиейтед прес, цитирана от БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


646
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дребните душици от "армията" на шорош удобно забравят да споменат че Китай, Индия и ощя няколко дребни и незначителни държави...са на страната на Русия. май май на всички им писна от американските скакалци вече...
39
13
 
8
 
! Отговори
Фандъчкова преди 2 години
Пет ракети трябват. Една в изрраил, втора у вашингтон, трета в бъкингамския дворец, четвърта у ватикана и пета у саудитска арабия....Шестата може да е конвенционална вместо ядрена и да я насочат към нашия парламент.
38
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След краха ви в Украйна,остана само да плашите света с ядрена война.но сигурно и бомбата ви толкова струва.
37
2
 
19
 
! Отговори
То стана ясно преди 2 години
Явно са вече много посрани.
36
6
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Да си мятат ръждясалите руски ракети, видяхме колко са точни и ефективни. После ще минат натовските бомбандировачи, които не пропускат!
35
5
 
19
 
! Отговори
Нео преди 2 години
Медведев никога не е бил друго, освен джуджето-марионетка на джуджето!
34
2
 
11
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Айде, давай. Нещо обаче гласецът ти е много тънък, а ръста ти е колкото на 14 годишно момиче. Я сложи токчетата и се провикни от трибуната, че да може да те види някой.
33
3
 
5
 
! Отговори
NoirFire преди 2 години
Писна ми да ни занимават и с тая война, умишлено я протакват, заплашват се с ядрено оръжие, занимават цял свят новините всеки ден, решавай я бързо и светът да си върви в нормалния ход.
32
7
 
26
 
! Отговори
... преди 2 години
Значи руснаците вече са в голям зор! И единствения им коз е да плашат с ядрена война! Инак това което казва медведев е: абе оставете ни да превземаме грабим убиваме и каквото искаме да го правим с когото и както си искаме или инак ядрена война! Еми няма как! това е ребята!!!
31
5
 
19
 
! Отговори
Сто преди 2 години
Сер.ем ти на сур.ата руски ***, подло.га на пу.тлер
30
9
 
18
 
! Отговори
карачанаков преди 2 години
Я появи се още един вещ по ядрените въпроси и май нещата стават сериозни тези там Путин ,Шойгуня и третия като се нафиркат като нищо могат и да натиснат копчетата ,какво ги бърка ни акъла ни образованието,нито едното имат нито другото,толкова народ избиха без да им мигне окото.
29
11
 
5
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 години
Дъ стане аднъ ядренъ войнъ,а са затрий тоаа джендърски свят ! Фургайте атома бръже бря !
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко са делече Русия от щатите? Хахха Някой, е бягал от час по география.
27
5
 
15
 
! Отговори
аа преди 2 години
Ама на тия от психо диспансера не им давайте трибуна
26
9
 
27
 
! Отговори
Бен преди 2 години
Дребните хора са ревностни в амбицията си да изглеждат големи и значими.
25
3
 
10
 
! Отговори
6556 преди 2 години
сащ не са далече от Русия. По северния път са доста близо. Кълбото е кръгло, не забравяйте
24
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иска да каже, един грешен ход от Нато, и се почва. Те не са слепи като нашите стратези,какъв гур-капан им се готви, Те гледат от далеч , не са вчерашни
23
6
 
19
 
! Отговори
Taню преди 2 години
В съвремието ни дори и аятоласите не си позволяват подобна риторика... Но пусските пиeници плeщят,квото им хрумне... Факт, много ще ви бият в Украйна!
22
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде почвайте, Сармат, Пересвет и тнт. Давайте, да се свършва, този смръдлив свят. Превърнахме Земята в клоака, засррахмее си собствената планета. Станали сме зли консуматори.
21
25
 
8
 
! Отговори
6556 преди 2 години
работата вече е там, че вече нато е заплаха за света !!онези северняците съвсем ще прецакат работата, гаврите се с мечока, но на края ще ядем дръвцето всички заедно!