Разузнавач №1 на Украйна: Путин е болен от рак, планирал се преврат

Войната щяла да свърши до края на годината
14 май 2022 07:58, Александър Попов
542
Разузнавач №1 на Украйна: Путин е болен от рак, планирал се преврат
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин е тежко болен от рак и в Руската федерация вече се планира преврат за свалянето на президента. Това каза в интервю за Скай нюз ръководителят на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов.

Според Буданов войната с Русия ще достигне повратна точка до средата на август и ще приключи до края на годината.

Той също така заяви, че в Русия вече се планира преврат за свалянето на Путин, а руският лидер е тежко болен от рак. Освен това, според ръководителя на разузнаването, Путин има няколко други сериозни заболявания.

Буданов добави, че Путин е в лошо психо-емоционално и физиологично състояние.

„Повратният момент във войната ще бъде през втората половина на август. До края на тази година повечето от активните бойни действия ще бъдат завършени. В резултат на това ще възстановим украинската власт във всички наши територии, които сме загубили, включително Донбас и Крим", уверен е разузнавачът.

Догадки за здравето на Путин

В разпространен видеоклип от среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу руският президент Путин с държи с двете ръце за масата, потропва с крак и се намества много пъти на стола си, а лицето му е видимо подуто. Това накара редица наблюдатели, сред които и бившата депутатка от британската Консервативна партия Луиз Менш, да изкажат предположението, че руският президент страда от болестта на Паркинсон.

Твърдението бързо беше разпространено и от редица таблоиди. Статиите цитираха професор по стратегическа комуникация, професор, изучаващ езика на тялото, както и различни политически анализатори. Но нито един лекар.

Още по темата
"Истинските невролози едва ли ще заемат позиция, защото са научени никога да не коментират здравословното състояние на хора, които не са им пациенти", казва пред ДВ Джон Харди, неврогенетик в британския Институт за изследване на деменцията. Харди уточнява, че е неврогенетик, а не невролог - и затова споделя мнението си за състоянието на Путин от позицията на човек, който е изучавал мозъчни заболявания.

"Според мен няма признаци на паркинсонизъм (по-общ термин, който описва групата невродегенеративни заболявания, бел.ред.)", казва Харди. "Не изглежда добре, но не е Паркинсон", добавя той.

Според друга версия Путин страдал от рак на щитовидната жлеза, но информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Трима специализирани лекари са придружавали Путин по време на неговите пътувания за дълги периоди от време в периода 2016 г. - 2020 г., твърди руското издание "Проект", което е специализирано в разследващата журналистика. Това са медиците Алексей Шчеглов, Ярослав Потасенко и Евгений Селиванов. Последният е ендокринолог, специалист по рак на щитовидната жлеза, и той е придружавал 35 пъти Путин по време на негови пътувания до Сочи. Селиванов работи в Централната клинична болница в Москва.

Що се отнася до Путин - години наред от Кремъл не се изплъзва никаква информация за неговото здравословно състояние. А това само подтиква журналистите и наблюдателите да анализират всяко негово движение в опит да открият признаци на слабост или заболяване. Слуховете, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза, от сериозни проблеми с гърба и дори от психоза, станаха неизменна част от обичайните дискусии около здравословното състояние на руския президент. Това се задълбочи още повече по време на пандемията, когато Путин се изолира напълно и отказваше да се доближава до други световни лидери на срещи и конференции, а онези, които допускаше до себе си, трябваше да се изолират и тестват многократно преди срещите си с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
365
14
 
8
 
! Отговори
Мдааа преди 1 година
Много скоро европа ще се промени а Украйна ще стане водеща регионална сила. Доколко България ще успее да се възползва от това много зависи от какво правим в момента и как се държим. Дали сме Путински клакьорки или нормални мислище хора.
364
8
 
1
 
! Отговори
Това е начина!!! преди 1 година
Трябва да се организират преговори на Путин(истинският!!!) със Зеленски,и там да бъдат ликвидирани физически и двамата!!!Нали ,знаете ,че има начин?!!! Това са гадове ,които не трябва да решават съдбата на милиарди хора на Земята!!!
363
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом е болен от рак той си казва ,моят час дойде, поне да взема и един милиард със себе си !
362
14
 
10
 
! Отговори
Ще свърши само ако преди 1 година
Зеленски да се предаде и тогава свършва войната.
361
15
 
9
 
! Отговори
Бунтата преди 1 година
Американските *** и ***,на какво ли не са съгласни само и само да им дадат по някое доларче и да им го заврат отзад без пари,ей така за добра служба!!!!Така като го гледате Путин,дали има вид на болен????Чакайте го да умре,ако си нямате друга работа!!!американски нещастници!!!
360
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До петела Ама за бебетатата в Белград има оправдание ,а ? За децата в Ирак ,Сирия ,Либия , Сомалия , Гренада ,Никарагуа ,Гватемала ,Панама, Виетнам ,Камбоджа ,Лаос ,Хирошима ,Нагасаки има ....демократично оправдание . Случайно ,без да искат .
359
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прекрасна новина, дано да е вярно!
358
3
 
2
 
! Отговори
Ади преди 1 година
До Твърдо съм убеденКой ти пречи да се кефиш - не само на макс, ако искаш и на мега. Кой ти дава право да обиждаш? Явно липсата на елементарно възпитание.
357
7
 
10
 
! Отговори
до 188 преди 1 година
Тебе лично ли те тероризира Путин ? Явно недостатъчно.
356
8
 
13
 
! Отговори
петела преди 1 година
Не съди , за да не бъдеш съден. Да. Но е казано, че не по думите а по делата ще ги разпознаем. А какво прави Путин в Украйна?.Или не съзнава.? Или живее в паралелен свят? За нито едно убийство на този свят няма оправдание.
355
8
 
9
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 година
Ако е болен да натиска червеното копче за да видя ядрена зима. Не може аз да нямам пари за една ракия ,а други да си живеят живота. Да пуска ракетите и тва е.
354
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано по скоро да се спомине . Целия свят обърка гадината.Милиони човешки съдби реши.Много страдания причини.Трябва да умре в адски мъки за всичката гадост,която извърши.
353
9
 
13
 
! Отговори
до 101 анонимен преди 1 година
" Путин е самодържец , ръцете му са изцапани с кръв ", защо е тази крайна оценка за човек , когото едва ли сте виждали на живо ,а да не говорим за разменени думи. Допускате голяма грешка , да не кажа грях , като съдите човек непознат , водени само от едната отровна омраза. " Не съди , за да не бъдеш съден , и с каквато съдба съдиш , с такава ще бъдеш осъден ". И това е духовен и неотменим закон и само покаяние и отричане от тия скверни думи може да ви спаси в съдния ден . Внимавайте в картинката
352
4
 
8
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Много елементарни щуротии са вкарали в устата на този "разузнавач"??? Тия от ингилизкото, от щатското разузнаване да бяха се потрудили повече, за да хванат поне няколко простовати и гладни цаци...
351
3
 
16
 
! Отговори
100% преди 1 година
Фейк.
350
15
 
25
 
! Отговори
до 401 преди 1 година
Русия и светът имат нужда от друг тип руски президент-такъв който води преговори, не воини,такъв който би задвижил руската икономика,създал работни места за руснаците(не в армията),а в заводите и такъв който да изнася продукти по цял свят,както Китай!На такъв президент биха се радвали всички руснаци и чужденци.
349
3
 
19
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 1 година
А разузнавач номер 2 какво ще каже по въпроса?
348
10
 
17
 
! Отговори
Ами да преди 1 година
То и за Бойко много хора се молеха, да умре и го изчегъртваха! Ама сега ще го ядът сурав и курав! Затова, че по-кротко! Да не стане Бягай зло, че иде по-зло!
347
11
 
16
 
! Отговори
ГОЧО преди 1 година
Тоя разузнавач да не е правил онкологичен преглед на ПУТИН??!! Да Продължава да разузнава, може още по-страшна болест да му открие, докато бог помага на Путин в изчистването на *** от човешката раса!
346
19
 
14
 
! Отговори
Чобан Електрик преди 1 година
Господ нема го бави тоз изрууд путята!