Разузнавач №1 на Украйна: Путин е болен от рак, планирал се преврат

Войната щяла да свърши до края на годината
14 май 2022 07:58, Александър Попов
542
Разузнавач №1 на Украйна: Путин е болен от рак, планирал се преврат
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин е тежко болен от рак и в Руската федерация вече се планира преврат за свалянето на президента. Това каза в интервю за Скай нюз ръководителят на военното разузнаване на Украйна Кирил Буданов.

Според Буданов войната с Русия ще достигне повратна точка до средата на август и ще приключи до края на годината.

Той също така заяви, че в Русия вече се планира преврат за свалянето на Путин, а руският лидер е тежко болен от рак. Освен това, според ръководителя на разузнаването, Путин има няколко други сериозни заболявания.

Буданов добави, че Путин е в лошо психо-емоционално и физиологично състояние.

„Повратният момент във войната ще бъде през втората половина на август. До края на тази година повечето от активните бойни действия ще бъдат завършени. В резултат на това ще възстановим украинската власт във всички наши територии, които сме загубили, включително Донбас и Крим", уверен е разузнавачът.

Догадки за здравето на Путин

В разпространен видеоклип от среща с министъра на отбраната Сергей Шойгу руският президент Путин с държи с двете ръце за масата, потропва с крак и се намества много пъти на стола си, а лицето му е видимо подуто. Това накара редица наблюдатели, сред които и бившата депутатка от британската Консервативна партия Луиз Менш, да изкажат предположението, че руският президент страда от болестта на Паркинсон.

Твърдението бързо беше разпространено и от редица таблоиди. Статиите цитираха професор по стратегическа комуникация, професор, изучаващ езика на тялото, както и различни политически анализатори. Но нито един лекар.

Още по темата
"Истинските невролози едва ли ще заемат позиция, защото са научени никога да не коментират здравословното състояние на хора, които не са им пациенти", казва пред ДВ Джон Харди, неврогенетик в британския Институт за изследване на деменцията. Харди уточнява, че е неврогенетик, а не невролог - и затова споделя мнението си за състоянието на Путин от позицията на човек, който е изучавал мозъчни заболявания.

"Според мен няма признаци на паркинсонизъм (по-общ термин, който описва групата невродегенеративни заболявания, бел.ред.)", казва Харди. "Не изглежда добре, но не е Паркинсон", добавя той.

Според друга версия Путин страдал от рак на щитовидната жлеза, но информацията бе опровергана от говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Трима специализирани лекари са придружавали Путин по време на неговите пътувания за дълги периоди от време в периода 2016 г. - 2020 г., твърди руското издание "Проект", което е специализирано в разследващата журналистика. Това са медиците Алексей Шчеглов, Ярослав Потасенко и Евгений Селиванов. Последният е ендокринолог, специалист по рак на щитовидната жлеза, и той е придружавал 35 пъти Путин по време на негови пътувания до Сочи. Селиванов работи в Централната клинична болница в Москва.

Що се отнася до Путин - години наред от Кремъл не се изплъзва никаква информация за неговото здравословно състояние. А това само подтиква журналистите и наблюдателите да анализират всяко негово движение в опит да открият признаци на слабост или заболяване. Слуховете, че Путин страда от рак на щитовидната жлеза, от сериозни проблеми с гърба и дори от психоза, станаха неизменна част от обичайните дискусии около здравословното състояние на руския президент. Това се задълбочи още повече по време на пандемията, когато Путин се изолира напълно и отказваше да се доближава до други световни лидери на срещи и конференции, а онези, които допускаше до себе си, трябваше да се изолират и тестват многократно преди срещите си с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не искате Путин да изглежда както в Мюнхен 2008? Моят кум, великолепен лекар трето поколение твърди, че Джоузеф Б., освен очевидната деменция, има признаци на паркинсонизъм!Сигурно и Путин има някакъв здравен проблем, но не бързайте да се радвате!Тъъпите западняци персонифицират проблема си -Путин, Башар, Муамар, Саддам, аятолахът, който и да е, Ким! Те просто не могат да мислят без конкретния персонаж за мразене! Горките, следващият след Путин ще им 'бава 'мамките веднага, щом го предизвикат
304
3
 
11
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 1 година
Поредната правилно-пропагандна манджа с грозде. Журналистите да си я ядат сами. И тоя "топ-разузнавач" е като Клапър и Бренън за Тръмп и руската му връзка и петдесетте топ разузнавача дето казаха че лаптопа на Хънтър е фейк. Интереса клати феса! Ама много жалко и прозрачно напоследък.
303
3
 
3
 
! Отговори
hasmokar преди 1 година
Молитвите на демократичния Запад дават резултат.
302
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо го е бил горкият болен човечец? Вече съвсем пълни *** се пишат.
301
8
 
5
 
! Отговори
Чета и си мисля преди 1 година
До Стига глупости - ти си ***, защото поддържате безумната агресивна убийствена и потисническа политика на лилипутчо. Няма нормален човек подкрепящ подобни издевателства над свободни народи. По-твърд аргумент от този, за това че си платен *** (вероятно за 30 копейки) няма! Аз съм свободен трезво мислещ нормален човек, който по божията воля подкрепя СВОБОДАТА и помага на падналите да се изправят!!
300
1
 
12
 
! Отговори
Петко Страшника преди 1 година
До Чавдар: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.
299
4
 
9
 
! Отговори
Фейк преди 1 година
Украинците такива фейкове ги публикуват серийно. След седмица-две очаквам да напишат, че Путин е починал и има двойник на негово място.
298
2
 
7
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 година
До Чета и си мисля: Само п'ростотии си измислил. Дори и в тролването трябва да има някаква мярка.
297
12
 
7
 
! Отговори
Чета и си мисля преди 1 година
До Анонимен "Путин - на вид дребен и скромен човечец.."Великан великан - колко да е великан. Зеленски му размаза сплесканото и без друго личице, като катма! Русия губи (с управленец като лилипутчо) тотално всичко! Не желязна - железобетонна завеса за всички от кръга около ***.
296
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 345. Защо да няма избор?
295
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За ужас на психясалите англо-американи и техните евро лакеи, Русия бавно, но сигурно увеличава територията си, а рублата укрепва. Другото е пропаганда.
294
16
 
10
 
! Отговори
Твърдо съм убеден преди 1 година
Рушките губят войната тотално! К'во стана бе пропутинисти, 'що мълчите бе! Май ви се дръпна онова което излиза от задния ви вход, две педи навътре! Хайде ревете и бегайте при лилипутинчо, да му правите вятър. Т.нар. непобедима рушка армийка май се проваля тотално! Кефя се на макс!!!
293
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин - на вид дребен и скромен човечец, а по дух Великан. Никой не харесва това, което става в Украйна, но разберете, че Путин нямаше друг избор.
292
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чавдаре, най-много милиард да го кълне. Другите 6-7 милиарда защо нищо ги нямате. Точно в западен стил.
291
15
 
5
 
! Отговори
Чавдар преди 1 година
Ще е болен като половината свят го кълне непрекъснато
290
2
 
22
 
! Отговори
Ели преди 1 година
Как така само по вида на хората се определя кой от какво е болен?Байдан е болен,Путин е болен.Ердоган е болен . Не останаха президенти,които са здрави.Орбан незнам какъв бил.Най ни бива в това да се грижим за другите ,но за себе си...
289
28
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този отдавна се нуждаеше от санитари с усмирителна риза.
288
27
 
23
 
! Отговори
Аз казах преди 1 година
От ДЕБИЛИЗЪМ е болен , с вроден страх и параноя за власт
287
28
 
20
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Психически болен, физически болен, с болни амбиции и голям ядрен арсенал .... Хитлер изглежда като сърдито, разглезено дете на фона на този .....
286
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путиновите хора са тесни специалисти по отравянията.Да не са подкарали и самия Путин.