Медведев пак се закани: Страшният съд очаква Украйна, ако се опита да си върне Крим

Русия анексира полуострова през 2014 г.
Обновена: 18 юли 2022 06:09 | 17 юли 2022 23:00, Нели Христова
264
Медведев пак се закани: Страшният съд очаква Украйна, ако се опита да си върне Крим
Снимка: БГНЕС

Бившият руски президент Дмитрий Медведев заплаши държавното ръководство на Украйна със Страшния съд в случай, че предприеме опит да си върне Крим.

Още по темата


Русия анексира полуострова през 2014 г., а в началото на тази година го използва като плацдарм за нахлуване в Запорожието и други южни украински предели.

Заканата за ескалация от страна на Медведев, който днес е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация, дойде след като говорител на украинското военно разузнаване допусна ракетни удари по цели в Крим, пише БНР.

Дмитрий Медведев заяви, че отказът на Киев и държавите от НАТО да признаят руския суверенитет над Крим представлява "системна заплаха" за Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
38
 
20
 
! Отговори
не....тона не е преди 1 година
закана а реално предупреждение Русия е суверена страна . А как биха реагирали САЩ ако някой отправи такива зякани срещу америка или прословутите им цености . Така че нормално е Медведев да защити страната си . Нима САЩ не помним как безнаказано без предупреждение нахлуха неканени нагло в Либия,Ирак,Афганистан,Сирия,бомбандираха Сърбия а ООН е сляпо и глухо към това .... така че стига с пропаганда това е война пресизвикана от САЩ срещу Русия водена на територията на Украйна
161
7
 
24
 
! Отговори
Йосиф преди 1 година
Ами Русия какво я чака !!! Аз мисля че нищо хубаво не я чака - за сметка на Газа и Петрола ще изчезнат руските стоки от Европейският съюз като се замислите много хора в Русия ще останат без работа... и в газовата и петролната и всички които са работили за износ към Европейският съюз .
160
0
 
5
 
! Отговори
до 175 преди 1 година
до 175 ти явно се хвалиш че си чел, обаче е очевидно, че нищо не си разбрал.
159
17
 
9
 
! Отговори
в Хага преди 1 година
Никой не признива легитимността на съда в Хага..............нито Русия, нито САЩ............само тъ.пите чиновници в Брюксел!!Брюкселските зелки само..............но те са си *** по рождение!
158
14
 
5
 
! Отговори
в Хага преди 1 година
Никой не презнива легитимността на съда в Хага..............нито Русия, нито САЩ............само тъ.пите чиновници в Брюксел!!Брюкселските зелки само..............но те са си тъпо по рождение!!
157
17
 
5
 
! Отговори
До във Хага.... преди 1 година
Никой не презнива лагитимността на съда в Хага..............нито Русия, нито САЩ............само тъ.пите чиновници в Брюксел!!Брюкселските зелки само..............но те са си тъпо по рождение!!!!
156
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските пиандурники се вживяха в ролята на Господ. Те наистина не живеят на Земята.
155
8
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 173 преди 1 година
Ти си един голям тъ.пак.................изобщо не знаеш какво значи фашизъм!!!Но чети ***.ко....................................има дебели книги по история!!!
154
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много злобно човече излезе тоя дребния Май се подмазва на Путин пак да го вземе на някой пост ...
153
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Германия отгледа само един Хитлер, Италия един Мусолини, но руската нация не е спирала да ражда и да бъде управлявана от фашисти
152
3
 
18
 
! Отговори
Бобо преди 1 година
Забележете, "ако опита да си върне", т.е. джуджакът приема, че Крим не е част от руската ***.
151
0
 
15
 
! Отговори
Си дзинпин преди 1 година
Този говори все по-големи глупости напоследък. Предполагам, че и на Владимир вече му става неудобно. Ще го посъветвам да му опъне ухото, или двете - както прецени.
150
19
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 167 преди 1 година
Ще ги почвате ли с бомбите, а, ами опитайте, хахахахаха, този път ще хвърчат манхатъни и бели колиби. И айфелови кулички и бигбенди. А мъглявият остров няма да личи къде е бил, само тишина и плясък на вълни, хахахахаха ... Опитайте ...
149
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Късите ръчички от дачата в Сибир!Само плаши гаргите!
148
6
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 145 преди 1 година
Да да, ще милитаризират За ПАДа Украйна, като нищо ще я милитаризират. Глупости, За ПАДът дава оръжия на Украйна колкото да се гърчи и да продължава войната и да продава още оръжие. Това е. Какво ще милитаризират, за ПАДът се *** от страх да не би да почне ТСВ и да се раздели със сладкия си консуматорски и развратен живот. Ще налива заПАДът още бензин в огъня, така ли, добре че имат повече акъл от вас, троляците нещастни по дир и днес бг.
147
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е типично доказателство за истинското поведение и мислене на руските държавници. Когато официално са на държавен пост спазват дипломация, но се вижда какво изродско и империалистично отношение имат към другите. Тази страна само от бомби разбира, много и големи, иначе няма да се реформира никога. Повредена нация.
146
0
 
7
 
! Отговори
във Хага.... преди 1 година
Ще си завършват живота няма да е във лукс както си мислят !
145
0
 
8
 
! Отговори
Симо преди 1 година
ЗАСПАЛ МЕДВЕДЕВ В К.О.Ч.И.Н.А, СЪНУВАЛ ЧЕ Е ПОДСКОЧИЛ
144
0
 
4
 
! Отговори
Петко преди 1 година
ЗАСПАЛ МЕДВЕДЕВ В ***, СЪНУВАЛ ЧЕ Е ПОДСКОЧИЛ
143
2
 
0
 
! Отговори
Фор нем Лалален преди 1 година
В такъв случай ние в ЕС ще си спрем тока и интернета завинаги! Нали всички странни членки са съгласни? ДА!