Вълна от възмущение в Русия заради разгул съпругата на Песков

Татяна Навка отговори на критиките отново с пост в Instagram
23 авг 2022 18:00, Нели Христова
363
Вълна от възмущение в Русия заради разгул съпругата на Песков
Снимка: БГНЕС

Службата на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков беше подложена на критики, след като съпругата му беше заснета да троши чинии по време на почивка в Гърция. Родената в Украйна бивша олимпийска фигуристка Татяна Навка, на 47, е омъжена за Дмитрий Песков, на 54, прессекретарят на руския лидер Владимир Путин и заместник-ръководител на администрацията му в Кремъл.

Още по темата

Бившият руски модел премахна видеото от Instagram заради многото критики, които получи. Първо тя е била на почивка в Турция в град Ефес, а след това в гръцки курорт, пише „Дейли Мейл“.

Руски и украински критици описаха поведението й като неподходящо във време, когато в Украйна има война, където цивилни, особено деца, биват убивани. Мнозина не можеха да повярват, че съпругата на Дмитрий Песков се държи толкова непринудено в страна, която открито подкрепя Украйна и която Путин определи като "враждебна".

Съпругата на висш държавен служител трябва да се държи по-скромно. Нейната позиция не предполага ли това? Тя е едва ли не първата дама на страната“, се казва в коментарите.

Мнозина яростно коментираха как са я пуснали да влезе в Гърция – страна от ЕС.

„В Украйна умират не само украински, но и руски мъже. Само си представете за момент как би се почувствала майката на мъртвото момче, когато види вашето видео. Синът й прави Бог знае какво в Украйна, а тук виждаме руския истаблишмънт да чупи чинии, защото обичат да се забавляват“, гласи друга остра критика.

Преди това видео Татяна публикува снимки от Турция. Там тя се снима с прозрачна рокля на плажа, а критиките в коментарите просто не спираха.

„Атина? Артемида? Афродита? Как мислите, коя визия ми отива повече?", пита съпругата на Дмитрий Песков в поста.

„Това не е подходящият момент“, „Засрамете се“, „Нямате срам, всички сте убийци“, „Как може да публикувате тези снимки“… - са само част от последвалите коментари.

Не е известно дали Дмитрий Песков прави компания на жена си на почивката.

Самата Татяна отговори на нападките с дълъг, но леко прикрит пост в страницата си в Instagram.

"Тези, които ме познават от дълго време знаят, че когато пътувам, обичам да научавам нещо ново и интересно", пише съпругата на Песков. "Идвайки в различни градове, се опитвам да се запозная с културата на региона, както съвременна, така и древната. Винаги се опитвам да споделям интересна информация с вас.

"Този път, намирайки се на брега на Егейско море от турския бряг, се потопих в културата на народите, които някога са обитавали този регион. А това са: лидийци, фригийци, спартанци, перси, македонци, римляни, византийци и гърци. Невероятно готино е, че на територията на една държава можете да се запознаете с културата, традициите и обичаите на различни народи", обяснява Навка и добавя послепис: "Често посещавам Турция както по работа, така и с цел туризъм. Искам да отбележа, че благодарение на руските туристи наблюдавам положителна тенденция в развитието. Както в обслужването, така и в опциите за свободното време. Става по-интересно, по-вкусно, по-разнообразно."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
28
 
58
 
! Отговори
Р У С О Ф И Л преди 1 година
Нормално е гражданка на страната лидер в света, да си позволи такова поведение в треторазрядни държави. Гърците трябва да са доволни и благодарни, че Татяна е благоволила да ги посети! Слава России!
182
17
 
6
 
! Отговори
Давид преди 1 година
Симпатична жена да се забавлява по най обикновения начин в гръцка таверна на почивка. Каква вълна от възмущение???
181
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милите руснаците все едно за пръв път виждат лицимерието на управниците си - а че същата мадама по принцип живее в Париж(отново лошият запад и ЕС) , а че дъщерята на Лавров е завършила университет в САЩ(това най лошият от лошите запади) а сега живее в Лондон(ворият по лошост) за децата на Путин въобще не ми се почва
180
11
 
16
 
! Отговори
Край преди 1 година
Г.р.о.з.н.а. и непотребна б.л.я.д. П.у.т.а.к.а вече е изсъхнал, не става и за ш.и.б.а.н.е.
179
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ходи на свиждане на диария дугина барабар с мъжлето й кокаиномана песков!
178
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До MAЙОРА Пу-тьо, научи се поне да се смееш като мъж!!! А не като някоя вмирисана шу-нда!!!!!!!!! Кво е това Хихихи, инфантил!!!!
177
7
 
13
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Родена в Украйна. Значи е украинка. Кръвта вода не става. Както с повечето ни столичани. Може да избягаш от село, но селото остава в теб завинаги и 50 години да живееш в столицата.
176
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ви е грижа за Татяна Навка? Помислете как ще живеете през зимата. Този въпрос може би е по-важен сега за българите
175
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До MAЙОРА ТОТО ВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА АМЕРИКАНОФИЛИТЕ - САМО ДА УБИВАТ АКО НЕ Е ТЯХНОТО - ИЛИ ТАКА ПРАВЕХА ФАШИСТИТЕ В ГЕРМАНИЯ КОИТО И НЕ СТИГНАХА ДА БЪЛГАРИЯ ДА ПРИБЪТ ТЕЗИ ИНДИИЦИ
174
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аз пък живея в Москва и не знам да критикува някой - НИЕСМЕ В НЕТА И НАПИШЕТЕ КАКВО И ДА ЮТУБ И ЩЕ НАМЕРИТЕ ЛИ ТОВА КОЕТО НАПРИМЕР НАПРАВИ ФИНСКАТА ПРЕМИЕРКА !!!!!!!!!!!!!!! А ТАЗИ ПРОСТО ЖЕНАИ АКО Е НАПРАВИЛА НЕШО НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ ИЛИ МУХАТА ДА СЕ ПРАВИ СЛОН - ЗНАЧИ ТОЛКОВА НИ Е КУЛТУРАТА (БЪЛГАРСКАТА )
173
3
 
13
 
! Отговори
ФЕНОМЕН преди 1 година
ПЪЛЕН ИЗМАМНИК Е ТАЗИ МАРИОНЕТКА НА СОРОС! ПОДОБНО НА ДУГИН КОЙТО Е ЧЕРКЕЗИН, ДЯДО МУ Е НАРИТАН СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО В КРИМ! САМИЯТ ДУГИН РОДЕН В ПОЛТАВА, УКРАЙНА ТОЛКОВА ГО Е СРАМ ЧЕ СЕ ПРАВИ НА РУСНАК! НО Е ЧЕРКЕЗИН!
172
10
 
12
 
! Отговори
MAЙОРА преди 1 година
Тaя мъърша няма ли как и на нея някоя чаалга певица с дете и миникупър да и лепне една бомбичка на колата! ХИ ХИ ХИ
171
11
 
6
 
! Отговори
ФЕНОМЕН преди 1 година
ПЕСКОВ Е ОТ ПЕДОФИЛСКИТЕ КРЪГОВЕ НА СОРОС КОИТО ОВЛАДЯХА РУСИЯ, ЗАТОЧИХА ПУТИН В БУНКЕР (САМО ПОКАЗВАТ ДВОЙНИЦИ И ХОЛОГРАМИ) И ЗАПОЧНАХА ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА! НО ГОСПОД ВИЖДА И ЩЕ ГИ НАКАЖЕ!!!
170
7
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Чудя се какви патриоти на Русия са тези представители на така наречения бомонд. Защо не ходят на почивка в #Кримнаш, а се шляят по Европа, която така "безпощадно" и лицемерно уж критикуват. Но челядта им там учи, самите те там са я на шопинг, я на почивка. Менте патриоти, менте хора, менте идеология!
169
10
 
23
 
! Отговори
0965 преди 1 година
Към всички *** руски пропагандатори: Финландия в момента не е във война. Поведението на министър-председателя и е въпрос основно на нейния мъж /ако го има/, приятел , семейство и т.н. Разбира се пуританите и опозицията няма да пропуснат да надуят медийно балона. От тук заек няма да изкочи. Сравнението с руската нагла и самодоволна кифла е неуместно.
168
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 193 Финландия не е нападала никого, а Финландската премиерка не се гаври с поданиците й, защото финландците не мизерстват като руснаците :))))
167
3
 
12
 
! Отговори
Пушач преди 1 година
Горят боеприпаси в Белгородска област в Русия, населението се евакуира. Местните власти твърдят, че се предполага, че под яркото слънце "ефектът на лещата е работил".
166
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войниците им *** на фронта, тая трошила чинии в Гърция, тцтц.
165
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За финландки може, а за рускини не може! А?
164
5
 
0
 
! Отговори
do 190 преди 1 година
Аз мисля, че последните 30 години не си виждал жена, и гроздето е кисело.