Мащабен пожар в нефтобаза в Крим

Зеленски посъветва кримчаните да стоят далеч от руските съоръжения
31 авг 2022 11:10, Йоана Цонева
94
Мащабен пожар в нефтобаза в Крим
Снимка: БГНЕС

Гъст дим се издигна тази сутрин над село Красногвайрдейское на полуостров Крим. Официалното обяснение гласи, че мащабният пожар е възникнал в склад на стар магазин заради късо съединение. Но социалните мрежи и местните медии информират, че гори нефтобаза, а в близост до нея са пламнали и супермаркети.

Около 6 сутринта на 31 август висок стълб гъст дим се издигна над селото. На място са изпратени пожарни екипи.

Още по темата
Пожарът избухна няколко часа, след като украинският президент Володимир Зеленски посъветва кримчаните да стоят далеч от руските военни съоръжения. Той също така ги помоли да съобщават на специалните служби всяка информация за руските окупатори, която може да помогне за по-бързото освобождаване на Крим.

Михайло Подоляк, съветник на ръководителя на кабинета на президента, каза, че Украйна вече разработва маршрути за евакуация на кримчани по време на активната фаза на деокупацията. Той също така посъветва цивилните да си потърсят сигурни укрития.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
26
 
10
 
! Отговори
ко става преди 1 година
абе докъде стигна укропитекската контраофанзива ? кога ще стигне до Киев ми е интересно :):)
56
2
 
16
 
! Отговори
Офертаджиев преди 1 година
Ако търсиш съветски грамофони, магнетофони, портативни и не- ТВ приемници съм на твое разположение 25 часа в денонощието, защото ставам един час по-рано.
55
3
 
22
 
! Отговори
Търся преди 1 година
СеСеСеРейски кампутер. Предлагам 10,000 долара на притежателят му. Офертата изтича завтра.
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Power Solar: *** - долно бельо :)
53
4
 
26
 
! Отговори
Power Solar преди 1 година
До 51: Трябва веднага да си изхвърлиш западния телефон и компютър защото докато спиш те облъчват и ти сменят софтуера :) Някоя сутрин ще се събудиш без *** и ще стискаш 5 лева. Има да се чудиш какво е станало :) Веднага да изхвърлиш всички западни продукти от вас ! Заменяй с руски немедленна :)
52
4
 
24
 
! Отговори
Power Solar преди 1 година
Ако трябва да изберам: руските фашаги - моряк е пушил и кораба е гръмнал и евроатлантиците: ракета е ударила кораба. Избирам второто :) Първото е за хора които ги "пръскат" самолетите и Земята е плоска :)
51
5
 
26
 
! Отговори
Да преди 1 година
има *** напръскани яко с кемтрейли "Сделано в САЩ"
50
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До От КрасноЖопово: не курите на кораблях или вблизи самолетов и баз :)))))))))))))))))
49
3
 
26
 
! Отговори
Пушенето убива преди 1 година
Да не би руснаци пак да пушили цигари близо до склада.
48
4
 
20
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
До AAAAAAAAA: Ти като си рускироб я кажи каква марка цигари е пушил моряка от кораба Масква преди да си метне фаса някъде по кораба и той да гръмне :) Хахахахха. Кажи с какво те напръскаха теб ? От самолетите ли е нещо ?!?
47
3
 
18
 
! Отговори
От КрасноЖопово преди 1 година
Не се отучиха наш'те от този лош порок и продължават да пушат на непушални места. Please, don't smoke. Lol
46
2
 
7
 
! Отговори
Anonimen преди 1 година
Едните съобщават, че отново са взривили склад на врага с многобоеприпаси, но врагът е ударил тяхна жилищна сграда и са загинали деца.Другите съобщават, че отново са взривили склад на врага с многобоеприпаси, но врагът е ударил тяхна жилищна сграда и са загинали деца.И едните напредват, и другите напредват!!!
45
2
 
20
 
! Отговори
Power Solar преди 1 година
До Анонимен: "С диверсия война не се печели" - Абе да :) Я питай предните фашаги през ВСВ как им се завиваше свят от партизани :) Ххахахахахаха ! Има ли фашисти има и партизани. Простичко е !
44
5
 
23
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
До славянин: Защото бандера е като нашия ВАСИЛ ЛЕВСКИ ! Нищо не си разбрал ! Ти си поредния русофил *** който си мисли,че 10К украинци ще тръгнат напред и пред тях 200 танка а отзад артилерия. И какво ще си съборят собствените градове ? Ще си избият населението ? Объркал си се славянски робе ! Това не са руските фашаги да събарят панелки и да убиват баби и деца !
43
4
 
22
 
! Отговори
Striker преди 1 година
Кримнаш, *** друг път:))) Живот в Крим докато тра-в-е/ с т ита от Кремлин не се махне няма да има. Чакаме Керченския мост да бъде думнат скоро.
42
4
 
19
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
До до 42 от славянин: Аз съм офгрид от 7 години. На руски фашаги и брадати терористи 1 лев не давам ! Освен това съм трак !
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак са пушили, където не трябва и пак С400 не реагират изобщо... А бяха безаналогови и засичаха всякакви цигари от рода на ХАЙМАРС...
40
1
 
12
 
! Отговори
Solar Power преди 1 година
Пак някой е пушил където не трябва :)
39
7
 
5
 
! Отговори
до 42 от славянин преди 1 година
''Както и да я прекръстят нищо няма да променят'' Руснаците броят пилците на зима, а зимата в окрайна идва още през октомври!
38
3
 
3
 
! Отговори
Хага преди 1 година
До до 35 от славянин Както и да я прекръстят нищо няма да променят :))))