Огромен брой арестувани след протестите в Русия

Недоволство в градовете
22 сеп 2022 09:57, Росен Стойчев
324
Огромен брой арестувани след протестите в Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Над 1400 души са арестувани в 38 руски града. Това обяви правозащитната организация ОВД - Инфо.

През вчерашния ден се проведоха протести в цялата страна.

Още по темата
Те се провеждаха по площадите на градовете.

Протестите се противопоставят на частичната мобилизация обявена от руското правителство. Полицаи прекратиха повечето протести.

Още от вчера се знае, че е имало много задържани. Само в Москва задържаните са 536.

Последва позиция на руското вътрешно министерство. От там определят протестите като малки.

Обявиха, че нещата са успокоени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още по темата: Русиягражданипротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега вече ще видите като бял ден истинските руски с пълното им въоръжение и възможности.Ще можете да премерите лично силите си с тях и да разберете,че сте недъгави ***,които не стават за нищо.Но дали ще ви стиска да се изправите срещу истинската руската армия?О,зная,че искате да опитате отново и отново,но нещо невидимо ви спира да тръгнете.И правилно,защото сега не сме във времето на ВСВ,а почти век след нея. Век достатъчен да превърне желанията ви за храна в космическа пепел.
225
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Една минимална частична мобилизация с едни 300x. пълнокръвни руснаци и вие сте с коремни спазми.Веднага получихте коремно разстройство!Ами ако беше пълна мобилизация?Е,можеше да не се случи,но явно искате да посетите историческия нужник,преди да потънете в него.И не защото сте лоши,а защото правдата не е на ваша страна.Вие сте космическа храна,която ще се разпилее във Вселената така,както и се е появила.Идват руснаците и ви е страх, нали!Руснаците се изправиха,господа!И Бог да пази праведниците!
224
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Събудихте мечката а сега треперите въоръжени с вашия глуповат нацизъм и илюзии за технологично и икономическа превъзходство. Имам добра новина за вас мечката никога не се е прибирала под дулото на оръжия в хралупата си. Никога. И сега няма да влезе там на никаква цена. Тази разярена руска мечка ще ви преследва дори когато спите и ще ви намери в най-забитото кътче във Вселената. Не се съмнявайте! В последната си минута ще бъдете сами с нея и ще забравите всичко, което сте знаели.
223
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както е тръгнало *** ще си направят референдум и ще си приберат тия дни Донбас,Луганск и Крим.Нали сме натовска държава, време е за действие!То приказките нямат край,чиста проба лакардии. Х. Иванов ще бъде нашият смел генерал, а А. Цоневастаршината на бълг. армия.Ще се намерят и други полит пълководци за масовката,напр.Рум. Кънчев,А. Генов,Т. Тагарев и В. Шаламанов само да си сменят памперса и ще дойдат. Няма цял живот да правят воаяжи из телевизиите и да хрупат грантаджийски мангизи!
222
4
 
8
 
! Отговори
Магелан преди 1 година
До 2,3гд.Руските бляди се разпадат както се разпадна СССР.Територията на азиятска Русия минава като провинция на Китай.Тя вече до сега икономически е превзета.А в европейската част ще има дълго време Гражданска война.Защото който нож вади от ноб умира.
221
7
 
15
 
! Отговори
Анатема преди 1 година
Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи !Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!
220
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 221 След като САЩ ги спасиха, Русия стигна до Берлин без да воюва с нито една държава по пътя. пий си хапчетата редовно
219
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джуджето нагази в фекалиите до уши изход няма за него всю кончилас цялата му спец операция муха отиде във фекалиите дасвидание джудже злобно адолфчо те очаква в горещия ад
218
5
 
7
 
! Отговори
Диктатура преди 1 година
На протестите срещу Кюлчан също имаше 120-140 арестувани мирно протестиращи.
217
2
 
4
 
! Отговори
ууу преди 1 година
До до 232 Някои хора когато си поставят високи цели собствената им безопасност не ги вълнува много. Но мравките тона не го разбират.
216
15
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 година
Скоро и в самия ЕС се очакват протести ! Още малко търпение да падне снега ...!
215
2
 
10
 
! Отговори
до СЗО преди 1 година
Видяхте ли умници?Няма вируси и ваксини,пращаш ги по списък да се трепят!
214
2
 
11
 
! Отговори
до 232 преди 1 година
Сухо и топло - да. Безопасно... все по-малко.
213
2
 
16
 
! Отговори
до 228 преди 1 година
И според кои виждания ще се формира този ред? Според един за нормални се смятат едни неща, според друг други. Да светна как работят диктатурите. Качваш един на власт и той казва "Единственият правилен възглед е моят, а твоя няма никакво значение.". И се молиш да се впаднат, иначе ти хвърчи главата. Това света го игра преди 2-3 века. От там насетне се раздели на "цивилизован свят" и "диваци". Диктатурите са при втората категория.
212
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Огромен брой??? - поредната гръмка лъжа. Тук там са се появили платени деятели от петата колона, максималното количество "протестиращи" на едно място е било в рамките на десетки известни прозападни деятели.
211
5
 
18
 
! Отговори
Агенция ГолямТур преди 1 година
Каня всички путинoпитeци на еднопосочна екскурзия до казарми в Русия. Водачи ще са Коце платеното, Кори Решетникова, Румен Чорапки и други видни другари и другарки. Давайте другари. Руснаците свършиха, идва вашият ред да защитите родината Русия.
210
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия заминава в небитието, ако не свали кремълския диктатор от трона му.
209
6
 
9
 
! Отговори
до Някой 223 преди 1 година
Е то по тая логика да оправдаем и американците, че нападат други, за да не чакат те да ги нападнат. Като има 10 US кораба в Черно Море какво? Ще падне Русия ли? Русия е почти 1/6 от света. Около нея гъмжи от чужди военни кораби и нито един не я нападнал.
208
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът единствено е помагал на Русия в последните 80 години... Всички успехи на икономиката в РФ се дължат на западните технологии и фирмите, които инвестираха там........
207
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да заминават,че след Украйна с малко късмет ги чака НАТО.Леле...