Путин се притеснява от саботажи от руснаци, които са срещу войната

Те атакуват ключови инфраструктури
26 окт 2022 13:08, Нели Христова
169
Путин се притеснява от саботажи от руснаци, които са срещу войната
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Русия е все по-загрижено от актовете на саботаж, извършени срещу ключова инфраструктура от нейни собствени граждани, които се противопоставят на войната в Украйна, заяви британското Министерство на отбраната.

Кремъл е разтревожен, че вътрешната опозиция е нараснала до степен, в която антивоенните групи извършват актове на физическо увреждане, каза Министерството на отбраната, позовавайки се на взривяването на влакова линия в руския регион Белгород в понеделник.

Това се случи след като Украйна каза, че силите на Владимир Путин сега се окопават за "най-тежките битки" в стратегическия южен град Херсон, който беше незаконно превзет от Русия на фиктивен референдум миналия месец.

"Руснаците укрепват групировката си там", каза Олексий Арестович, съветник на Володимир Зеленски. "Това означава, че никой не се готви да се оттегли. Напротив, най-тежките битки ще се водят за Херсон."

По-рано Русия каза на Съвета за сигурност на ООН, че Украйна се готви да използва "мръсна бомба", твърдение, широко отхвърлено от западни и украински официални лица като претекст за засилване на войната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
17
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 година
И аз да бях - и аз щях да се притеснявам. Те хората искат да си живеят живота мирно и тихо, да градят дом, семейство, кариера, а не да воюват в една безмислена война, започната от един болен, вманиачен фанатик...
23
13
 
7
 
! Отговори
А-ха! преди 1 година
Отново манипулативно заглавие: Путин с нищо не е показал, че се притеснява от нещо, но министърът на пропагандата на Украйна, Арестович, казва, че Путин се бил притеснявал.
22
7
 
5
 
! Отговори
Мисирки от ЕС преди 1 година
Хората предпочитат КРАСИВА ЛЪЖА пред ВЕАЛНАТА ИСТИНА.
21
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не би в Русия да има и нормални хора? Крайно време руснаците да започнат да се събуждат.
20
3
 
13
 
! Отговори
До 20 преди 1 година
А защо руските вайски се окопават около Херсон, а не атакуват директно? И защо населението вече е на другия бряг на реката? Потоп ли чакат? Lol
19
4
 
18
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
А тоя разбра накрая че има и опозиция
18
6
 
6
 
! Отговори
Фейк . БГ преди 1 година
Лично Путин ни осведоми. И по негова молба направихме публикация.
17
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно има и вменяеми руснаци. Да свиква.
16
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До Анонимен 15 Ех колега, как само си го драснал!
15
16
 
4
 
! Отговори
Три полов от Брюксел преди 1 година
Аз съм солидарен с другарката Урсула. Днес се изкъпах след три дневна солидарност.
14
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците играха ва банк и победиха Русия. Украинският народ със своя традиционно свободолюбив дух умее да пази хилядолетната си историческа памет. Най-важдният въпрос за нас западняците сега е какво да правим с Русия, дали да позволим тази страна да съществува или да я разделим на няколко малки демократични държави които да живеят според нашите западни цивилизовани правила и да произвеждат ресурси и енергии за напредналата западна цивилизация.
13
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има такава територия наречена Украйна, и ако САЩ там загубят, а засега те губят, тогава цяла тумба народ в Киев става никому ненужна защото те могат да отидат във Вашингтон и да дадат показания. Поради тази причина желателно е те да не могат да дадат показания. В Киев вече е в истерика свързана с думите на Обама и на някои други американски официални лица.
12
5
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Ами освен че е саботиран от целият цивилизован свят, е нормално кремълският военнопрестъпник да е саботиран и от част от своите сънародници, в крайна сметка диктатори и сатрапи като него изживяват своето време ... светът върви напред с бурни темпове и в него няма място за кремълските тиранозаври и птеродактили ... !!!
11
4
 
21
 
! Отговори
Валерiй Береза преди 1 година
Гус'ин Пуутин с мъдрата си политика към Украйна успя да създаде 40 милиона партизани. Сега ще бере плодовете...Жътва е.
10
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен Путин загуби войната още през март, това стана ясно вече дори и на децата.
9
1
 
12
 
! Отговори
asd преди 1 година
Русофили на бунт, да си върнем комунизма и Росия. Живеем зле, няма работа и доходи. Стига сме пиянствали и киснем тук. Атака и напред, коцето да ни води напред, стига кравари и европата. Там иска бачкане и те експлотират, да си върнем комунизма не ви почивките в Гърция и Турция и цел свят.Не ща мерцедеси и бмт, искам си соца....напред Коце. Речи коги и сме там...
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нашите русофили не са притеснени,те живеят в ЕС но,са верни на Путин.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зациклиха нещо.Руснаците не приличат на себе си.Ползват ислямски отряди ,все едно са византийци през 14 век.Докога?Че на ислямистите може да им хрумне да нападнат Москва един ден.Няма го вече Ссср.Тази Русия е друга,но то и тук е така,нашата България си отиде и ДПС я командва както им е изгодно,за втора ръка хора имат българите в собствената им страна.Иска му се на Путин,виждам да стегне империята,но с тия чеченци...Руснаците са обуначени от тая олигархия 31 години.То цяло поколение се извъртя.
6
4
 
13
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 година
Да, трябва да се притеснява. Чирвейчето започва да чопли режима от вътре...
5
15
 
5
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
Русофобите, спокойно от тая война ще загубим най-много ние и някои лица от милионери ще станат милиардери, а обикновения човек ще е на свещи и на студено.