Милиони граждани са напуснали Русия

Това показва ново проучване
5 ное 2022 13:15, Росен Стойчев
312
Милиони граждани са напуснали Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Над девет милиона руски граждани са напуснали Русия за третото тримесечие на годината. Това показва проучване на NEXTA, публикувано в Туитър.

Броят е рекорден за последните пет години.

Още по темата
Руснаците се ориентират към съседни страни.

Общият брой на напусналите е 9.7 млн. души. Насочват се към страни като Таджикистан, Монголия и Казахстан.

Има интерес и към непризнатата Абхазия. Много руснаци бягат след последните решения на руското правителство.

Някои от тях предпочитат да се насочат към страни, които им позволяват спокойна бизнес дейност. Решенията на западните държави замразиха активите на много компании.

За това и те търсят преместване на офисите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Колабурантите..., те отдавна са. Русофилския вой по коментарите и социалните медии не отразява действителността. Малко са, но вият като за милиони, примерно един и същ дъртак е изписал поне 30-40 коментара за банани, комунизъм, как било по-хубаво при бай Тошо и т.н. Мани тая работа, калпава комунистическа е!
47
3
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Да се чудиш, че чак сега се сетиха да бягат от Просия хората - такава мизерна и смрадлива държава няма друга в Европа.
46
3
 
1
 
! Отговори
аа преди 1 година
хаххххааа бе кви милиони бааа, *** виииии до 5 /пет/ не можете да броите бе алоууу. кви милиони милиарди ва гонят ба. божее колко сте ***
45
4
 
4
 
! Отговори
До 49 преди 1 година
Освободи ни от присъствието си и заминавай при брат си.
44
10
 
4
 
! Отговори
До 47 преди 1 година
Ужас!!! Това е образцовата демокрация на която ДБ = Демократична Украйна се натискат да помагаме и да пращаме оръжия.
43
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бягат защото ги слагат в списъци Нацистите. Това е списъкът в който са сложили Мъск. Хора в списъка са били убити. https://myrotvorets.centerНа първата страница на сайта са лицата на измъчвани и убити Руски войници. А този списък е създаден от хора в Украинския парламент. Действащи народни представители.
42
1
 
1
 
! Отговори
Ако е истина преди 1 година
много съм изненадан, мисле да са до милион....
41
16
 
6
 
! Отговори
А в ЕС по добре ли е преди 1 година
Във Франция се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 литъра!! Спокойно, хер Шолц, зимата още не е дошла. Като дойде, променитеи ще се случат от самосебе си.А вие ще сте зрители!
40
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опитът на САЩ и ЕС да насъскат България срещу Русия и Русия срещу България е неуспешен. Въпреки изгонването на 70 те руски дипломати. Това кой какво пише в тоя сайт не е индикатор на действителната ситуация, по простата причина, че всичко е нагласено. Има социални мрежи, там е истината.
39
7
 
4
 
! Отговори
Германия Замина преди 1 година
най-голямата драма била че СССР се разпаднал. Путин му приписват тези думи, но са извадени от контекста. Той ги казва по повод Руския народ. След като СССР се разпада 30 милиона руснаци остават извън пределите на Русия, защото административното разпуределение в рамките на СССР не винаги съвпада с етническата структура на територията. Същото е и положението с Германия след ВСВ. Но поне и беше позволено да развие индустрия. Е сега и я взеха обратно! А тия руснаци къде ще идат? В Германия ли? Хаха
38
5
 
1
 
! Отговори
А ти преди 1 година
До Като разбираш..що не ходиш при Зелинский
37
7
 
4
 
! Отговори
Ще го чегъртат преди 1 година
Зеленски май ще го чегъртат от някой тротоар скоро. И няма да е заради Руските удари или Американско предателство. Неговият собствен народ ще му ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ДО КОЕТО ГИ ДОКАРА! ЗАЩОТО ТОЯ Б-О-КЛ-УК ДОЙДЕ С ОБЕЩАНИЕТО ЗА МИР, А НЕ МУ СПИРА УСТАТА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. 2021 Новмври каза че атомна бомба щели да правят. Онзи ден говори за превантивни ядрени удари по Москва. Мост взривиха. Е виждат се резултатите!!
36
6
 
2
 
! Отговори
Фащам Балкана преди 1 година
Тази зима на балкан ще е! Нацепил съм дърва има за две зими! Горе в балканеца отивам, пък нека пращат повиквателна щибаняците от ДБ! Аз за интересите на САЩ няма да ходя да гина. Да ходи да се бие Христо Иванов и лунатиците около него.
35
6
 
1
 
! Отговори
Купих танк преди 1 година
Танк на старо от армията! Намерил съм и снаряди на черния пазар! Мисля скоро да го подкарвам и да ги подхващам нацистите! До Укрия все ще го закарам някак си!
34
6
 
2
 
! Отговори
бай Илийчо преди 1 година
Айде мЕтайте го вече АТОМа бе! Откога го чЕкам. Цяла студена война мина и все не идва пущината му. Метайте и дииа сд свършва вече тоя грешен свят!
33
11
 
3
 
! Отговори
Страшното идва преди 1 година
Скоро ще почва битката за Херсон! Страшно ще е! Укрите се мъчат отчаяно да разбият язовирните стени и да потопят целия град. Мъчат се да взривят и Атомната ел. централа. Ще идва армагедона скоро! Запасявай се с вода, консерви Народее!!
32
12
 
4
 
! Отговори
Простено ви е фашки преди 1 година
Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.
31
8
 
5
 
! Отговори
Е и преди 1 година
Поне толкова напуснаха Украйна на Зеленский. Е, и?
30
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В ЕС Йодът свърши народът е по бункери и мазета! Но важно е да сме оптимисти!
29
14
 
6
 
! Отговори
Накратко преди 1 година
САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ!